Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz pytanie lub problem odnośnie War Rock Tournament 2 ? Napisz tutaj !

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie można się zapisać jeszcze ?

widziałem, że nie ma już miejsc ale moge być rezerwowym :)

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Zapisy są już zamknięte, mogłeś się zgłosić wcześniej gdy było jeszcze miejsce.

@top

Proszę Grupę 1 oraz 2 o odczytanie PW. Zostały wysłane informacje dotyczące pierwszych rozgrywek.

Jeżeli jeszcze ktoś nie wie w jakiej jest grupie proszę zapoznać się z tym tematem:

http://www.mpcforum.pl/topic/820268-grupy/

Opublikowano

up wiem ale nie widziałem tego tematu o turnieju i dlatego się nie zapisałem ale może ktoś nie przyjdzie to moge być tym rezerwowym, przemyślcie to :D

Opublikowano

będzie jakiś ts na którym można będzie rozmawiać ? :D

jasne wystarczy ze sobie ogarniesz tak ? wszystko za cb maja robic :D

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Grupa 1 i 2, od soboty czekamy na odpowiedz na PW odnośnie turnieju. Jeżeli do jutra nie otrzymamy odpowiedzi zostaniecie wyeliminowani z turnieju.

Jeżeli taka sama sytuacja będzie miała miejsce z grupa 3, 4 gdzie użytkownicy normalnie się udzielają, lecz pw nie łaska odczytać, turnieju nie będzie :f

Nie po to organizujemy Wam turniej byście sobie potem ten temat olewali, szkoda na to naszego cennego czasu.

Opublikowano

Grupa 1 i 2 gra jutro o godzinie 16.

Jeżeli komuś nie pasuje, nie mój problem, pisałem do Was PW, czy Wam tak pasuje, ale oczywiście wszyscy to olali. Jeśli nie chcecie wspólnie ustalać godzin, tak aby wszyscy mogli grać, godziny będziemy ustalać my.

Opublikowano

Nie rozumiem troche,grupy same organizuja sb godziny meczu? LOL

Niech moderatorzy wysylaja na pw informacje z godzina ,o ktorej jest mecz i bedzie git.Tylko 3 godziny przed meczem ,a nie tak jak w ostatniej edycji ;)

Kazdy kto dostanie pw 3 godziny przed meczem,odczyta to ,a jezeli nie no to trudno ...

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Nie rozumiem troche,grupy same organizuja sb godziny meczu? LOL

Niech moderatorzy wysylaja na pw informacje z godzina ,o ktorej jest mecz i bedzie git.Tylko 3 godziny przed meczem ,a nie tak jak w ostatniej edycji ;)

Kazdy kto dostanie pw 3 godziny przed meczem,odczyta to ,a jezeli nie no to trudno ...

No tak, ale my grupie 1 i 2 wysłali PW w sobote, a do tej pory jeszcze kilka osób jej nie odczytało ;)

Więc przez 3godziny, nie ma szans

Opublikowano

No tak, ale my grupie 1 i 2 wysłali PW w sobote, a do tej pory jeszcze kilka osób jej nie odczytało ;)

Chyba sobie jaja robisz :O Po co sie zapisywac skoro ktos nie ma czasu ? :mellow:

Chcialem sie jeszcze zapytac czy mozna uzywac staminy,bandażu?

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

mi się wydaje że dobrze gdybyście zrobili tut w którym dana grupa gra z druga grupa kiedy,gdzie i tak dalej tak zwany terminarz turnieju czy coś i na pw wyslac kazdemu ten temat ;D, pozniej edytowac temat i wprowadzic polfinal i final. wydaje mi sie ze to by bylo spoko

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

to mówię wam zróbcie chociaż rezerwy założę się, że na pewno ktoś nie przyjdzie a ja bym sobie zagrał :D

Opublikowano

Dodatkowo te osoby, które nie odczytały PW a wiadomość została do nich wysłana są codziennie na forum, więc widać ich podejście do sprawy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...