Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trainer] FIFA 13 Ultimate Team

lajeokr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SPRZEDAM DZIALAJACEGO TRAINERA DO NAJNOWSZEJ AKTUALIZACJI FIFY 13 WIECEJ INFO NA PW

mój działa na najnowszej wersji ( przynajmniej mi :) ) więc nie ma potrzeby kupować

Może ktoś przetłumaczyć ten trainer albo opisać wszystkie funkce ?

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wlasnie odp bo juz mnie wkurwia ta zjebana gra 3 porazki z rzendu wyjebane mam jak mnie zbanują EA SSIE CHUJA

s-08-13-564289.png
Opublikowano

wstaw najlepiej ten trainer na jakiś hosting bo nie każdy ma tam premium. ja pobralem ten PROMO i tam tylko 1 opcja jest !! PLZ

s-08-13-564289.png
Opublikowano

dawaj trainer kurwo babilońska za darmo a nie na hajs lecisz

albo chociaz login i haslo do tego konta to ja se pobiore i ci oddam

tibiabot - boty, mc, skrypty, redbot

Opublikowano

Nie używałem na online tylko na OFFLINE ZAWSZE więc radze wam usunąć tego trainera i grać czysto chyba , że 70 zł na fife to dla was mało.

Opublikowano

Potrzebuje pomocy.Gram w Fifa 13 UT ale cos slabo mi idzie chociaz ostatnio fartem kupilem Mullera Moutinho Boussoufa i Santona.Chcielibyscie ktoregos kupic? Szczegolowe dane podam jak ktos bedzie chetny +2000-2500 coins za 1.Troche duzo jak na nich ale potrzebuje kasy.

Opublikowano

Używam trainera od 4dni na Online i na Off i jakoś bana nie dostaje , dlaczego ? Bo używam go z umiarem gram jeden cały sezon tak 1,3h odpoczynku od bota i potem znowu , a nie odrazu 10 h.

fd9cu1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...