Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trainer] FIFA 13 Ultimate Team

lajeokr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pyc66 - gdybyś nie używał trainera przeciwko innym graczom to nie dostałbyś bana.

No własnie nie gralem online. Grałem offline nazbierałem sobie hajs kupłem kilku zawodników i pozniej włączyłem od nowa fife i bez trainera zagrałem jeden mecz normalnie z typem i na drugi dzien dostalem bana.

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dziwne,żeby banowali za offline skoro często spotyka się ludzi,którzy tylko wchodzą do meczu i zrywają połączenie a przeciwnikowi wywal 3-0 i NU a nic z nimi nie robią.

Opublikowano

NIE UŻYWAJCIE TEGO TRAINERA RYZYKUJECIE BANEM
nie radzę uzywać tego trainera -.- sam właśnie dostałem bana a używałem go offline w fut

Opublikowano

mogę grać tylko przez Web FUT ale to bez sensu

to skoro możesz grać w futa na webie to znaczy że bana na fifę czy origina nie dostałeś. bo gdybyś dostał bana to nawet na stronie grać byś nie mógł.

Opublikowano

Supcio ! Przed chwilą mi się trafił Van der Vaart,Santana,Alonso i Cavani ;]

Szczęściarz

Ja przed chwilą trafiłem w paczce za 5k Andrea Pirlo :)

Opublikowano

Ale dzisiaj ogólnie to zaczełem robić z Barclays i trafili mi się Bent,Valencia,Hart,Young,Welbeck,Remy ;] a wczoraj Hart

fd9cu1.jpg

Opublikowano

to skoro możesz grać w futa na webie to znaczy że bana na fifę czy origina nie dostałeś. bo gdybyś dostał bana to nawet na stronie grać byś nie mógł.

dostalem bana w fife nie łączy z netem a origin działa normalnie

Opublikowano

dostalem bana w fife nie łączy z netem a origin działa normalnie

to byś bana na origina dostał raczej.

Edit:

Dobra chyba się wzięli za to bo też dostałem bana. Ale dobrze że nie są tak chamscy i nie zbanowali konta origin tylko fife w online, czyli kariere mogę spokojnie grać, no alę szkoda że sezonów nie można.

Ale z jednej strony takich botów co są w rankingach top 100 i mają staty 5000-0-0 to nic im nie robią a takiego szarego człeka który zarobi sobie z tego te 30k dziennie odrazu banują.

Co dziwne FUT w online działa tylko przez stronke innymi sposobami niż trade'owaniem nie zarobie więc już dużo kasy mieć nie będę.

Opublikowano

Wie ktoś jaki jest email EA Polska taki oficjalny który zawsze może sie szybko skontaktować z oficjalnym EA? Nie chodzi mi o unbana(bo jest to raczej nie możliwe) tylko chciał bym im co nieco napisać o ich działaniach.

Opublikowano

Teraz pozostało mi do wyjścia fify 14 grać karierę, przynajmniej tego mi nie zbanowali.

Opublikowano

10k na koncie ale nie mam szczęścia do paczek, dzisiaj otworzyłem jakieś 6 paczek i jedyną rzeczą wartą uwagi był Pirlo.Na razie zamierzam odkładać kasę na Neymara do mojego brazylijskiego składu,wystarczająco dużo coinsów zdążyłem już zmarnować na paczkach. Może zagramy kiedyś naszymi składami w UT ?

Opublikowano

Możemy , ja na razie oszczędzam hajs na paczki i Happy Hour , nie kupuje na razie żadnych zawodników tylko w paczkach szukam do Barclays ;p

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Jak byś chciał zagrać to pisz na PW ;p

PS. Chciałbym się jeszcze raz odnieść do postępowania EA, nie rozumiem jak można banować takie osoby na przykładzie ludzi z tego tematu którzy użyli trainera aby wygrać kilka meczy na offline z komputerem, a graczy z TOP 100 którzy mają rekordowe bilanse sięgające 6 tysięcy pozostają bezkarni. Bo nie chcę mi się wierzyć, że tacy gracze nie mają trainerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...