Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trainer] FIFA 13 Ultimate Team

lajeokr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra dostałem bana ale już uzgodniłem , że na zajączka kupie sobie następną i bez trainera na spokojnie jedziemy ;p

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Dobra dostałem bana ale już uzgodniłem , że na zajączka kupie sobie następną i bez trainera na spokojnie jedziemy ;p

Ja już jutro idę na polowanie nowego egzemplarza :)

Opublikowano

Kto chce legalny sposób na.min 100 k a max 500 k coinsow niech pisze gg 40455577

To trochę durne pytanie, bo chyba wiadomo, że każdy chciałby wiedzieć jak legalnie i szybko zarobić taką sumę

Opublikowano

To trochę durne pytanie, bo chyba wiadomo, że każdy chciałby wiedzieć jak legalnie i szybko zarobić taką sumę

Legalnie jest to niemożliwe, no chyba że w kilka dni/tygodni.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Mam sposób dla tych co zostali zbanowani, by dostali UNBANA. ZAŁATWIE WAM UNBANA ZA DARMO. Dodajcie mnie na originie - mtod_PL . Jestem 24/7.

Niech zgadnę aby ten twój sposób zadziałał trzeba ci podać passy do konta a ty je odbanujesz ?

Opublikowano

Siema, dajcie najszbszy sposób na zarobienie w FUT tym trainerem.

Nie polecam używania trainera bo prędzej czy później dostaniesz bana, ale jeśli chodzi o twoje pytanie to najlepiej graj sezony offline

Opublikowano

Witam . Dnia 22.03.2013 dostałem bana na jednen tydzień (1 week) . Dziś wracam z wyjazdu i FUT nadal nie działa . Pisze, że połączenie jest zerwane oraz przenosi mnie do menu głównego w fifie . Skoro gra ma sprawować przyjemność to proszę coś z tym zrobić .

Opublikowano

Witam . Dnia 22.03.2013 dostałem bana na jednen tydzień (1 week) . Dziś wracam z wyjazdu i FUT nadal nie działa . Pisze, że połączenie jest zerwane oraz przenosi mnie do menu głównego w fifie . Skoro gra ma sprawować przyjemność to proszę coś z tym zrobić .

Jeśli używałeś trainera, to niech cię w ogóle nie odbanowują.

Do wszystkich pryszczatych kidów, które używają tego gówna na multi i później dostają w dupę, mimo że grają samymi informami. Szkoda, że ea już nie banuje na całego origina, jak kiedyś. Nauczcie się grać i zarabiać normalnie.

Skoro gra ma sprawować przyjemność to proszę coś z tym zrobić .

Jeśli używałeś trainera - jesteś walonym hipokrytą, jeśli nie, to sry.

Piękna sygnatura.

Ze 300x za duża.

Opublikowano

Źle to rozumiesz . Bana miałem na (1 tydzień) od 22.03.13r ile kurwa już mineło ? Już ponad tydzień i chuja ... . Ban był za mały przekręt z kolegą a nie BOTA!

Opublikowano

Nie polecam używania tego syfu - przez chwile jest przyjemność, euforia z powodu dużej ilości kasy a potem ban i trzeba kupić nową FIFE. Nie ma sensu, już lepiej coinsy na allegro kupować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...