Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trainer] FIFA 13 Ultimate Team

lajeokr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej juz gram sezon jednego gracza i działa, wielkie dzieki. To jak z 30 min. po jednym sezonie odopczne np wylacze fife na wlasnie 30 min i od nowa w 3 lidze to nie zbanuja mnie? :P

Opublikowano

Czyli mówicie, że jak się będzie używało z umiarem to nic nie grozi? Tzn, zagram sobie np 2 całe turnieje z trainerem, potem 1 bez trainera, wyłącze fife, za godzinke dwie wejde i znowu 2 turnieje na trainerze, 1 bez i tak w kółko. Wtedy bana nie powinno być? W sumie, gra jak gra, w dupie to mam tylko szkoda tych 100 zł na fife :]

Opublikowano

Heh , mogą sprawdzić kiedy się wygrywało , np 3 wygrane z rzędu po 5:0 w ciągu 10 minut i już masz bana... loteria. A tych trainerowców z top 100 co maja staty

15000-0-10 to nie banują....

Opublikowano

Siema odnosnie trainera z tego co wiem to po rozegrani paru meczow z (trainerem) sysyem EA wrzuca gracza do tak zwanego wora z trainerowcami , jestem po dwoch banach gralem online nigdy off , probowalem rozegrac normalny mecz bez trainera i zawsze laczylo mnie z trainerowcem , z pierwszym trainerem pociagnolem ok 3 tygodni (jechalem na maxa na zmiane z dziewczyną :) za drugim reazem ban po 24 godzinach , z tego co wiem to EA wzielo sie za tzn trainerowców , teraz gram normalnie choc korci mnie właczyc to gówno na offline ale po przeczytaniu paru postów wyzej ogarniam pozdrawiam wszystkich !!!

Opublikowano

Ja drugi dzień gram sezon jednego gracza trainerowcem, i robie tak ze zdobywam mistrzostwo i za 30 minut od nowa. ;)

Opublikowano

http://www.ea.com/pl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gAqLj7UKnJc6f:pc

Oto mój skład, z tego trainera jedyny kogo kupiłem to Nani. Napradę Torres ma serię 11 meczy bez gola, u mnie El Nino na 16 meczy / 14 goli :D

Właśnie zmykam testować Naniego, choć z tego co widziałem na yt to każdy go chwali.

PS. Propo Balo to jest kocur straszny, gol za golem, wykończenie mega, silny - przepchnąć się nie da, i te long-shoty - masakra. Wcześniej miałem skład z ligi włoskiej i dodatkowo polecam Ci "Faraona" czyli El Shaarawy - ale po upgradzie, czyli jak ma powyżej 80 pkt. Kozak niesamowity :] Pace, long shoty też dobre, ogólnie to dużo asystował, bardzo dużo i 4 czy 5 gwiazdek tricków, więc w sam raz jak pykasz na padzie :]

EDIt..

Jest masakra, rano jak tego używałem to wbijałem na mecz, była juz 45 minuta tylko wciskałem NUM7 by doliczyć sobie 5 goli. Teraz gole mogę normalnie doliczyć ale wciskam F11 itd i czas leci normalnie. Nie da się przewinąć, też tak macie? Pomoże ktos?

Opublikowano

Mamy działającego Mistrzuniu, nie wciskaj ludziom ciemnoty :]

Ciemnota? wiesz co to slowo oznacza ? Wy co macie tego dzialajace nie posiadacie tylu opcji co ten trainer. I predzej mozecie sie spodziewac o bana z tamtego bo ja z tego trainera korzystam juz 2 tydzien

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ciemnota? wiesz co to slowo oznacza ? Wy co macie tego dzialajace nie posiadacie tylu opcji co ten trainer. I predzej mozecie sie spodziewac o bana z tamtego bo ja z tego trainera korzystam juz 2 tydzien

No jestem ciekaw jakie to opcje ma ten twój trainer, których nie ma ten od Hardmara.

Opublikowano

Wykorzystująć tego traintera od DELTA10FY, Cheat Engine i odpowiedniego Autoclickera możemy sobie stworzyć samograja. Ja przed banem na takim kombo wyciskałem ok. 2,500,000 coinsów na dzień. Teraz pozostaje mi tylko opchnąć monety na allegro, bo EA na szczęście nie blokuje dostępu do web app'a, więc zarządzać zakupami i sprzedażą kart nadal mogę. Jeśli ktoś byłby zainteresowany zakupem - pisać.

Opublikowano

Dacie jakiegoś działającego

na 3 stronie jest mój trainer nie bój się nie zbanują cie za to ja korzystam z tego od miesiąca około

do kiedy trainer hardenera bedzie dzialal

hardmara ciemnoto

już 3 zawodników tygodnia mi wpadło dzięki Hardmar :D

jak pomogłem daj plusa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...