Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trainer] FIFA 13 Ultimate Team

lajeokr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra, jutro bede mial tego trainera za jedyne 35 zeta :) od jednego z allegrowiczow. za doladowanie 25 orange bede mogl udostepnic

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne że to jest płatne jak pełno dziecio online jedzie na tym od dzisiaj.
4dni grało się normalnie a dzisiaj pełno dzieci na tym czymś.
normalnie dzisiaj już z 40-50 takich spotkałem w lidze a sam rozegrałem przez to tylko 4pełne mecze i 2 w których goście uciekali przy wyniku 4:0 i 7:2.
Więc myślę że nie warto tego brać za kasę i czekać aż będzie za free a myślę że zaraz ktoś udostępni.

Opublikowano

Tak tak wszyscy byście podzielili, dla kazdego kto da mi doladowanie 25 to udostepnie :) jutro zrobie screeny na dowod ze na 100% mam

Opublikowano

Ja szukałem ponad tydzien z kumplem i bezproblemowo bym się podzielił :)Dla mnie to głupota płacić za trainer ,który może już jutro nie działać :)

Opublikowano

z gory mam wszystkie aktualizacje :)

Co to za problem udostępnić nam tego bota? Każdy chciał by troszke zarobić a Twoje zachowanie jest samolubne. I tak nie mam pewności czy go masz czy nie bo żadnego dowodu nie przedstawiłeś (SS / Film) :)

Opublikowano

Ja bym nie widział żadnego problemu.W sumie jest jeszcze 1 pomysł.Zna ktoś może angielskie ,amerykańskie fora coś jak mpc ? Tam można poszukać.

Opublikowano

a jak mozna przegrywac mecze bo juz za duzo nabilem meczy :D i sami trainerowcy mi sie napotykaja i grac pelnego meczu nie moge :O

Opublikowano

Pełna wersja to 49 dolców więc smiech na sali.Promo ma jedną dostępną opcję.Przyspieszanie czasu gry.

Śmieszny to jesteś Ty. 49 dolarów to cena za dostęp do konta Unlimited. Konto Unlimited daje dostęp do setek trainerów (codziennie aktualizowanych i stale dodawanych nowych).

Nikt wam tego nie udostępni, bo każdy trainer od nich pobrany jest specjalnie przygotowany dla jednej osoby - po prostu nie uruchomicie go na innym komputerze niż tego, który go zakupił.

Nie jest to scam, sam posiadam (screen):

3346rzl.jpg

Zaymaki - nie wreście, tylko, k***a, wreszcie.

Opublikowano

Śmieszny to jesteś Ty. 49 dolarów to cena za dostęp do konta Unlimited. Konto Unlimited daje dostęp do setek trainerów (codziennie aktualizowanych i stale dodawanych nowych).

Nikt wam tego nie udostępni, bo każdy trainer od nich pobrany jest specjalnie przygotowany dla jednej osoby - po prostu nie uruchomicie go na innym komputerze niż tego, który go zakupił.

Nie jest to scam, sam posiadam (screen):

3346rzl.jpg

Zaymaki - nie wreście, tylko, k***a, wreszcie.

Dobra to wrzuć na hosta i zobaczymy czy da sie uruchomić na innym kompie

Opublikowano

Dobra to wrzuć na hosta i zobaczymy czy da sie uruchomić na innym kompie

Idż się k***a leczyć, głupi d****u. Chcesz trainera? To płać k***o, a nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...