Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trainer] FIFA 13 Ultimate Team

lajeokr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Używałem trainera Delta10FY od poczatku stycznia do polowy lutego caly czas na online. W koncu wylapalem banika ale co tam ;) Przez ten czas zarobilem ponad 10kk wiec zakupuje nowa fife :)

Ps. Grałem cały czas na starym trainerze

Opublikowano

Działa ta full wersja od Hardmara na najnowszą fifę? Bana nie ma za offline?

Boję się troche bo drugiej fify do wyjścia 14 raczej już nie dostane, ale denerwuje mnie że wszyscy mają pełno kasy, więc czemu miałbym być gorszy.

Opublikowano

Mój sposób:

Ostatni turniej offline daje nam po wygraniu i odebraniu złotej paczki 3k coins.

7700 - kontrakty dla 11 zawodnikow na 28 meczy
28 meczy - 7 turniejow
2400 - zarobek z 4 meczy w turnieju || 7x2400=16800
3000 - zarobek z 1 turnieju || 7x3000=21000
Całe zarobki z turnieju : 37800
Strata : 7700
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Zysk : 30100
Czyli w ok. 1h na F8 + num7/num4 możemy zarobić z samych meczy 30k ;)
Pozdrawiam!
Opublikowano

Mój sposób:

Ostatni turniej offline daje nam po wygraniu i odebraniu złotej paczki 3k coins.

7700 - kontrakty dla 11 zawodnikow na 28 meczy
28 meczy - 7 turniejow
2400 - zarobek z 4 meczy w turnieju || 7x2400=16800
3000 - zarobek z 1 turnieju || 7x3000=21000
Całe zarobki z turnieju : 37800
Strata : 7700
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Zysk : 30100
Czyli w ok. 1h na F8 + num7/num4 możemy zarobić z samych meczy 30k ;)
Pozdrawiam!

Można też mieć brązowych piłkarzy i jak komuś się skończy kontrakt to można otworzyć brązową za 400, wziąć piłkarzy i kontrakty, piłkarze po to żeby nie marnować też kontraktów.

Szkoda że serwery EA nie działają (standard) bo chciałbym zobaczyć czy ten trainer by mi działał.

Opublikowano

Można też mieć brązowych piłkarzy i jak komuś się skończy kontrakt to można otworzyć brązową za 400, wziąć piłkarzy i kontrakty, piłkarze po to żeby nie marnować też kontraktów.

Szkoda że serwery EA nie działają (standard) bo chciałbym zobaczyć czy ten trainer by mi działał.

Tylko, żeby rozpocząć ten turniej trzeba mieć 5-cio gwiazdkowy skład i 100 zgrania ;)

Opublikowano

Działa mi ten bot, tylko musze chyba znajomych wywalić niektórych z origina bo oni by mnie zakapowali bo nie znam ich z reala. Bo te 5:0 w eas fc widać.

Opublikowano

Ja otwarłem paczkę nosem z tej trainerowanej kasy i dostałem Lahma :D. Tylko mam nadzieje że EA pewnego dnia nie wprowadzi żadnego zabezpieczenia czy masowego banowania kont, to jest moja największa obawa.

Co do szybszego końca meczu, ja używam F8 bo F11 też mi nie działa, ale to chyba to samo bo jak się zaczyna gra to jest 45 min i potem koniec meczu.

Opublikowano

Puszczę 2.000.000 monet za 100 zł, jako gratis dorzucam podstawową kartę Messiego (94 Overall). Pokrywam prowizję EA. Mogę wystawić na Alle(dro)go jeśli ktoś koniecznie chce. Kto zainteresowany -> PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...