Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trainer] FIFA 13 Ultimate Team

lajeokr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hardmar ma rację, ja też cisnę raz na jakiś czas i bana nie mam tak jak on. Jak wy ściągacie tego trainera, i przez 2 godziny nic nie robicie tylko gracie na tym syfie, robi wam się 100-200 tysięcy w 2 godzinki to jest podejrzane chyba co nie? Zagrajcie sobie 2 sezony na tym trainerze, i raz cały normalny sezon, 2 na trainerze, 1 normalny i tak w kółko...

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema a ten trainer od typa z 3 strony z ziomem z faulouta w avku to on działa na online czy wy na offilne gracie?

mam pytanie: jak zaczelem grac sezon offline i tam brązowy jakiś i teraz już niemam skladu broązowego tylko zloty a tego sezonu sie nie da zmienic to co mam zrobić ?

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Wykorzystująć tego traintera od DELTA10FY, Cheat Engine i odpowiedniego Autoclickera możemy sobie stworzyć samograja. Ja przed banem na takim kombo wyciskałem ok. 2,500,000 coinsów na dzień. Teraz pozostaje mi tylko opchnąć monety na allegro, bo EA na szczęście nie blokuje dostępu do web app'a, więc zarządzać zakupami i sprzedażą kart nadal mogę. Jeśli ktoś byłby zainteresowany zakupem - pisać.

mozesz zrobić jakiś tutorial jak zrobic te delta10fy ce i autoclicker?

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Ja trainerowałem 2 dni gdzieś tak 20 minut dziennie grając po tym normalne mecze bez trainerów i dostałem bana. Niefart?

Powiem wam że jak się tego używa to morda się cieszy z napływającej dawki coinsów, ale po banie dopiero uświadamiacie sobie to że jak już włączacie komputer to nie możecie sobie pograć sezonów, zbudować nowej drużynki w ultimate team i nią pograć czy pośmigać wirtualną gwiazdą online. Tracicie cały zdobyty poziom (chociaż nie wiem czy jak kupię fife 14 to on nie wróci, ale i tak nie kupuję fify 14 na to samo konto bo się boje że od razu będzie zbanowana). Wszystkie przedmioty kupione w EAS FC przepadają. Cała wasza fifa jest po prostu offline i jedyna ciekawa rzecz do roboty w zbanowanej fifie to jest granie kariery menadżera/zawodnika.

Mi jedyna rzecz jaka pozostała to wciągnąć się w inną grę i czekać aż wyjdzie 14'stka.

Może do kogoś z was dotrze to i nie zrobicie podobnego błędu co ja. Doceńcie swoje postępy w fifie i nie ściągajcie byle gówna z internetu.

Pozdrawiam wszystkich niestety zbanowanych.

Peace.

Opublikowano

A jakbym napisal do ea?Bo slyszalem ze nieslusznie niektorych banuja zeby miec czym sie pochwalic.I trzeba do nich napisac

Opublikowano

A jakbym napisal do ea?Bo slyszalem ze nieslusznie niektorych banuja zeby miec czym sie pochwalic.I trzeba do nich napisac

Podłączam się pod twoje pytanie

Opublikowano

ToneyAtol to wez zadzwon do nich i powiedz ze tobie i twojemu koledze nieslusznie zbanowali konto.A jakby cos chcieli to bym ci podal na gg.

Opublikowano

A dostałeś e-maila z wiadomością o banie bo jeśli nie to może jest szansa,że się odwołasz, mi pozostaje jedynie jeśli dalej chce grać w FIFE założenie nowego konta origin i kupno nowego egzemplarza (dostałem wiadomość z obsługi klienta,że jest to perm ban)

Opublikowano

"Due to the above we have permanently blocked your access to the online gameplay portion of Fifa 13" analizując te słowa to oprócz nowego konta wraz z nowym egzemplarzem gry nic nie da się zrobić

Opublikowano

Jeżeli się dostało bana i kupię klucz do fify , założe nowe konto origin i na niego dam ten kod to jest szansa, że dostane bana , nawet grając czysto?

Opublikowano

Myślę,że nie z resztą mam na swoim koncie origin FIFE 12 i tam mogę grać online, jedynie odebrano mi możliwość gry na online w 13-stce.

Opublikowano

mamy nauczke ja juz nie bede kozystac z tych gowien, dzisiaj dostalem bana i sie odwoluje ale jeszcznie nie odpowiedzieli :P

Napisz później czy cię odbanowali.

Opublikowano

Napisz później czy cię odbanowali.

Nie odbanują go. Temat przerabiany wielokrotnie na ruskich forach. Ma dostęp do web app więc jeśli coś zarobił to może przekazać na nowe konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...