Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arsenal: Szczesny, Debuchy, Mertesacker ©, Chambers, Monreal, Wilshere, Flamini, Ramsey, Ozil, Oxlade-Chamberlain, Sanchez.
Arsenal subs: Martinez, Koscielny, Rosicky, Bellerin, Giroud, Cazorla, Campbell

licze na ta trojke - ozil sanchez i chamberlain, dobrze ze cazorla nie gra bo to co on prezentowal soba w ostatnich meczach to byla katorga i cicho licze na kolejna wspaniala gre chambersa, ale z drugiej strony kiedy my kur.wa ostatnio wygralismy z evertonem, bedzie w ch.uj ciezko

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Evertoon musi walczyć do końca.

Prowadzili 2:0 byli w znakomitej sytuacji ale chyba poczuli się zbyt pewnie

Coś czuje ze w tym sezonie w Barclays Premier League będzie ciekawie :)

Opublikowano

everton 2:2 arsenal he he he

i tak arsenal to guwno, nawet do lm sie nie zakfalifikujo

Opublikowano

i tak arsenal to guwno, nawet do lm sie nie zakfalifikujo

moze i guwno ale zawsze lepszy niz real i barcelona ;] lepsza pilka, lepsza liga i mniej wydanych pieniedzy :)

Opublikowano

moze i guwno ale zawsze lepszy niz real i barcelona ;] lepsza pilka, lepsza liga i mniej wydanych pieniedzy :)

nie rozumiem Wengera po co on oszczędza :D

przeciez nie wydaje swoich pieniedzy

a jeżeli chce uderzać w tytuł BPL to musi kupić jeszcze minimum dwóch dobrych zawodników

Opublikowano

nie rozumiem Wengera po co on oszczędza :D

przeciez nie wydaje swoich pieniedzy

a jeżeli chce uderzać w tytuł BPL to musi kupić jeszcze minimum dwóch dobrych zawodników

nie no, zrobil juz zakupy, chambers sanchez ospina i tak dalej, jak dla mnie ma team do wygrania ale czegos brakuje, tej prawdziwej checi zwyciestwa lub czegos takiego jak dla mnie arsenal juz tak dlugo nie wygrywal ze sie do tego przyzwyczail wiem ze to absurdalnie brzmi,a  nie wydaje poniewaz taka jest polityka transferowa arsenalu i miedzy innymi za to ich bardzo szanuje, bo to nie sztuka wydac 100 mln i miec pro sklad, sprobuj zrobic taki kupujac tanich i nic nieznaczacych a wyszkolic ich na prawdziwych pilkarzy ;] albo jeszcze lepiej z wlasnego podworka

Opublikowano

Kurde nie ogarniam ludzi ktorzy tu wchodza jako kibice farsy albo realu jesli chca tylko krytykowac tu pisza ludzie ktorzy kibicuja arsenalowi 

COYG!

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

w meczu z Evertoonem grali cieniutko :(

mogli brać Fabregasa jak była taka możliwość

teraz Fabregas będzie im strzelał bramki w derbach

Opublikowano

w meczu z Evertoonem grali cieniutko :(

mogli brać Fabregasa jak była taka możliwość

teraz Fabregas będzie im strzelał bramki w derbach

Grali dobrze, ale Everton lepiej. Pierwsze 20 minut należało do nas, reszta 1. połowy to już popis Evertonu. Na początku 2. połowy rzuciliśmy się do ataku, w efekcie były 2 wyśmienite szanse Giroud których nie wykorzystał. Później poszliśmy na wymianę ciosów, Everton spuchł i był zbyt pewny wygranej więc cofnęli się do defensywy. My się nie poddaliśmy i strzeliliśmy 2 bramki, gdzie pachniało 3.

Fabs jest nam niepotrzebny, w środku pola mamy Ozila, Ramseya, Wilshera, Cazorle, Artetę, Flaminiego, Diaby'ego, Rosickego, Ox'a. Potrzebny jest DP, który będzie przecinał piłki.

NZJ7c42.png
HEHEHEHENIUŚ

Opublikowano

Ciekaw jestem jak się dziś spiszą.. Ostatnio w lidze cienko, męczyli się z Evertonem, a i z Crystal Palace ta wygrana nie przyszła im łatwo.. Bez Giroud, Aretety, zobaczymy.

Opublikowano

Ciekaw jestem jak się dziś spiszą.. Ostatnio w lidze cienko, męczyli się z Evertonem, a i z Crystal Palace ta wygrana nie przyszła im łatwo.. Bez Giroud, Aretety, zobaczymy.

Akurat Arteta to plus według mnie.. Marna kopia Xaviego. Spowalnia tylko grę, a jak patrzę na podania Artety to mi niedobrze - 90% podań do obrońców.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Akurat Arteta to plus według mnie.. Marna kopia Xaviego. Spowalnia tylko grę, a jak patrzę na podania Artety to mi niedobrze - 90% podań do obrońców.

Kapitan to jednak kapitan, na pewno odgrywał dość ważną rolę w klubie, ale mogę się mylić, bo nie śledzę na bieżąco meczy Arsenalu, a  w sumie to rzadko kiedy.

Opublikowano

hmmm ciężka przeprawa przed Arsenalem , jak dla mnie może dojść do dogrywki. Podejrzewam , że Arsenal szybko rzuci się do ataku , goście będą się bronić i czekać na jakiś szybko kontratak , Turcy są z tego słynni , myślę że minimalna wygrana dla Arsenalu w regulaminowym czasie gry , ewentualnie dogrywka ;p

Opublikowano

Sanchez uratował :P

Parodia z tą czerwoną kartką dla Debuchiego i żółtą dla Chambersa heheheh. Gość wchodzi na boisko i na powitanie żółtko za zbyt wczesne wejście na murawę :P

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Dzisiaj gramy z Leicester. Mam nadzieję że podbudujemy swoje morele przed starciem z City.

Liczę na transfer Loic'a oraz w deadline być może jakiś DP. Przykładowo Wilham Carvalho :D

Mój typ na dzisiaj to 2:1. COYG !!

Opublikowano

Po dłuzszym przemyśleniu, Welbeck ma 23 lata, w MANU nie mógł do konca rozwinąc skrzydeł bo była presja od strony Wazzy i Ronneya, w Arsenalu bedzie grać bardzo czesto z oczywistych powodów i kto wie, moze albo raczej powinien sie odpalic. Dobry transfer ale dalej nie mamy defensywnego rasowwgo skurwiela który bedzie wjezdzał w nogi jak ja w stuczną pochwe

Opublikowano

Wenger zrobił takie śmieszne transfery że mi się płakać chce :)

Wątpię abyscie w tym sezonie wyszarpali 3 miejsce w tabeli na koniec.

W derbach z Chelsea pewnie znowu przedupicie 6:0 + :D

Wenger do dymisji po tym sezonie :)

przenieście się do licznego gona fanów Chelsea ( Londyn / Londyn ) :)

jeśli chcecie mieć przyjemność z oglądania meczy

bo gra Arsenalu wygląda jak kopanina dzieci z gimnazjum na boisku bez trawy

Opublikowano

Wenger zrobił takie śmieszne transfery że mi się płakać chce :)

Wątpię abyscie w tym sezonie wyszarpali 3 miejsce w tabeli na koniec.

W derbach z Chelsea pewnie znowu przedupicie 6:0 + :D

Wenger do dymisji po tym sezonie :)

przenieście się do licznego gona fanów Chelsea ( Londyn / Londyn ) :)

jeśli chcecie mieć przyjemność z oglądania meczy

bo gra Arsenalu wygląda jak kopanina dzieci z gimnazjum na boisku bez trawy

LOL JEBAC CZELSI I TO MOCNO, to naklanianie do zmieniania kibicowania, powiedz mi. Kibicujesz czelsi od wczoraj prawda? Wcześniej byłeś fanem barcelony a jeszcze wczesniej starej k***y(legły) prawda?

Ja osobiscie widze w Arsenalu spory potencjał, grają w przyjemny dla oka sposób ale nie maja skutecznosci. A ten post, mnie kompletnie rozje.bał. Wypier,dalaj do tematu z czelsi, nie przychodz tu więcej jak nie masz nic innego do powiedzenia niż to wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...