Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wenger zrobił takie śmieszne transfery że mi się płakać chce :)

Wątpię abyscie w tym sezonie wyszarpali 3 miejsce w tabeli na koniec.

W derbach z Chelsea pewnie znowu przedupicie 6:0 + :D

Wenger do dymisji po tym sezonie :)

przenieście się do licznego gona fanów Chelsea ( Londyn / Londyn ) :)

jeśli chcecie mieć przyjemność z oglądania meczy

bo gra Arsenalu wygląda jak kopanina dzieci z gimnazjum na boisku bez trawy

Co ty k***a pierdolisz? Arsenal ma liczniejszą grupę kibiców (widać to było na paradzie po wygraniu FA Cup, gdzie wg. niektórych źródeł było +200k ludzi, a Chelsea podczas parady po wygraniu LM nie było więcej niż 100k)

Po 2. Arsenal ma duży potencjał tak jak wspomniał @1361622928-U485574.pngBLOCKBUSTER gdzie gdyby ściągnąć solidnego DM'a bylibyśmy faworytem do wygrania Premier League nr. 1 eqsequo z Chelsea.

btw. Klubowi się nie kibicuje ze względu na trofea, a na to jaką klub ma historię i tradycję, a w tym Chelsea nie ma co się równać z Arsenalem.

NZJ7c42.png
HEHEHEHENIUŚ

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

bez Wengera Arsenal grałby lepiej

mają tylu znakomitych piłkarzy, a siwy staruch robi gnój..

nie dość że się ośmiesza w derbach z Chelsea ( 0:6 )

to jeszcze przynosi wstyd BPL na arenie międzynarodowej ( np. Borussia 0:2 )

Opublikowano

bez Wengera Arsenal grałby lepiej

mają tylu znakomitych piłkarzy, a siwy staruch robi gnój..

nie dość że się ośmiesza w derbach z Chelsea ( 0:6 )

to jeszcze przynosi wstyd BPL na arenie międzynarodowej ( np. Borussia 0:2 )

Nie wiem czy się śmiać czy płakać jestem fanem Chelsea, ale szkoda mi takich downów jak ty...

logo1.png
Opublikowano

Nie wiem czy się śmiać czy płakać jestem fanem Chelsea, ale szkoda mi takich downów jak ty...

a co w tym śmiesznego?

Jesteś fanem Chelsea?

od tego sezonu gdy juz kupili perfekt skład?

Cześniej byłeś fanem Bayernu ale po przegranej z Realem w LM ( 4:0 ) zmieniasz klub na inny sezonowcu.

Opublikowano

a co w tym śmiesznego?

Jesteś fanem Chelsea?

Cześniej byłeś fanem Bayernu ale po przegranej z Realem w LM ( 4:0 ) zmieniasz klub na inny sezonowcu.

Weź się już gimbie nie pogrążaj bo każdy kto widział choć parę twoich postów wie, że twoje wypociny  są nic niewarte. Jak patrzę na twoje wpisy to tylko mi się śmiać chcę, nic więcej.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

a co w tym śmiesznego?

Jesteś fanem Chelsea?

No od 5 lat jakoś ale ok, nigdy nie kibicowałem innemu klubowi i nie zamierzam :)

logo1.png
Opublikowano

Arsene Wenger ostatnio taki fajter się zrobił żeby do Mourinha startować no no..

Szkoda tylko że jego Arsenal pogrąża się z meczu na mecz.. już nie wspomnę o derbach z Chelsea bo dla nich wygranie tego meczu jest impossible.

Mourinho: "specjalista od porażek" zniszczył tym Wengera

Opublikowano

mecz z czelsi udowodnil tylko to ze czelsi jest w tym sezonie nie do doscigniecia, wiec nie mieszajcie tego z nieudolnoscia arsenalu wy k***y pierdolone :)

Mam prośbę :)

Można tą samą wersje komentarza tylko w języku polskim?

nie kminie Twojego postu synek.

Opublikowano

Mam prośbę :)

Można tą samą wersje komentarza tylko w języku polskim?

nie kminie Twojego postu synek.

zamknij pizde cwelu niedojebany. chelsea w tym sezonie nie do pokonania, Arsenal totalnie bez formy, kontuzje, wypalony trener, czas na zmiany panie Wenger ;(

NZJ7c42.png
HEHEHEHENIUŚ

Opublikowano

@I'm ninja

Taniej wyjdzie. zmiana trenera, a nie składu

Skład mają jeden z lepszych w Premier League moim zdaniem lepszy ma tylko Chelsea, Man City, Man UTD

Wenger jako menager od kilku lat jest beznadziejny..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Arsenal wygrał z Sunderlandem 2-0 po golach Alexisa. Wspaniały piłkarz, Arsenal zrobił dobry deal, musi się tylko dobrze za klimatyzować na wyspach. ;>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widzę nikt tutaj od dłuższego czasu nie piszę :c

Tak być nie może! 

Porażka ze Stoke 3:2 Słaba gra.

Chambers z czerwoną kartką i Ramsey na ŚO

Jeśli w zimie nie kupimy ŚO który będzie trzymał równie dobry poziom co Kościelny to dupa.

Teraz jedziemy do Turcjii na mecz.

Awans zapewniony więc Wenger da odpocząć paru graczom w tym Alexisowi.

Ale są tez pozytywy. Ozil za jakieś 3 tygodnie wróci do treningów

Debuchy już trenuje.

No i jest jeszcze kwestia Campbell'a któremu życze żeby odszedł z Arsenalu jak najszybciej. 

Nie dostaje szans w ogóle ! A jeśli wchodzi to w doliczonym czasie gry hahah (mecz ze Stoke)

Opublikowano

Rewolucja w Arsenalu powinna zacząć się od zmiany trenera. Rozumiem, że on jest historią, częścią tego klubu, ale on nie jest i nie będzie Fergusonem.

Następnie (nie oglądam Arsenalu i nie wiem jak on gra, ale obija mi się co nie co o uszy) sprzedać Ozila lub przesunąć go do k***y na jego nominalną pozycję. Kupić klasowego obrońcę i jazda. Szkoda, że nie ma już takich piłkarzy jak Henry i Bergkamp w Arsenalu...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Arsenal spada z 4 miejsca na rzecz Southampton z którym przegrał 2:0. Wojtek chyba popił w Sylwestra, dwa błędy tego bramkarza po których padły gole dla świętych :)

Opublikowano

Żeby tylko Wojtka nie zastąpił ten nowy Kolumbijczyk.

Ospina niby się trochę pokazał na tym mundialu, ale nadal Wojtek>Ospina.

Opublikowano

Kiedyś był jeszcze Viviano. Co się z nim teraz stało?

Był na wypożyczeniu z Palermo w Arsenalu na sezon 2013/2014. Aktualnie gra we włoskiej Sampdorii.

Mam nadzieję, że Wojtka nikt nie zastąpi ;)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Na razie raczej nie skoro mają tylko tych dwóch bramkarzy, którzy reprezentują wysoki poziom.

Wojtek oczywiście wyższy, jak dla mnie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Mam nadzieję, że Wojtka nikt nie zastąpi ;)

Póki co nic się na to nie zanosi, bo Arsenal nie jest obecnie klubem, który może oferować to co Real:

-kasa

-trofea

-medialność

Chyba, że Ter Stegenowi się znudzi w Barcelonie, wtedy mógłby spokojnie powalczyć o pierwszy skład.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...