Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arsenal powinien celować w 2-3 miejsce w lidze, bo raczej na dogonienie Chelsea mają tylko matematyczne szanse.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

5 kroków jak zamówić w McDrive:

1) podjedź

2) złóż zamówienie

3) odbierz

4) Arsenal

5) odjedź.

hehe :v

Jutro arcyciekawy mecz. Stawiam na remis lub minimalne zwycięstwo Arsenalu. Mecz na White Hart Lane.

Opublikowano

Dzisiaj ważny mecz z Tottenhamem, wynik pokaże się czy Arsenal będzie się liczył w tym sezonie.

Opublikowano

Koniec, więcej na tą bandę patałachów nie postawię...

Opublikowano

2 gole Kane i Arsenal przegrywa z Tottenhamem. Szczęsny znowu nie grał.

Opublikowano

Arsenal pokonuje po zaciętym meczu 2-1 Leicester, a Szczęsny dalej na ławce. Chyba w letnim okienku pora zmienić klub....

Opublikowano

Też mi się tak wydaję, ale wątpię aby poszedł obecnie do lepszego klubu niż Arsenal. 

Opublikowano

Jutro o 17 Arsenal podejmuje Middlesbrough w pucharze, ciekawe czy znowu będzie sensacja tak jak to było z Manchesterem City. 

Opublikowano

Arsenal w pucharze (nie pamiętam nazwy) trafi na United. Ciekawy mecz, ciekawe co United zagra.

Opublikowano

Arsenal w pucharze (nie pamiętam nazwy) trafi na United. Ciekawy mecz, ciekawe co United zagra.

puchar to FA Cup.

co United zagra? patrząc na poprzednie mecze, to zapewne nic nie zagra, ale może tak czy tak wygrać. United na Arsenal mialo prawie zawsze jakiś sposob, jako kibic MU liczę na wygraną Manchesteru 1:0

Opublikowano

Dzisiaj mecz z Crystal Palace, stawiam 2-0. Szczęsny pewnie znowu na ławce będzie siedział.

Henry wraca do Arsenalu jako trener drużyn młodzieżowych :)

Opublikowano

Arsenal w końcu trafił na kogoś innego niż Bayern lub Barca. xD

Według mnie dziś 3-0 dla Arsenalu.

Opublikowano

Arsenal w końcu trafił na kogoś innego niż Bayern lub Barca. xD

Według mnie dziś 3-0 dla Arsenalu.

Ofensywnie, rozstrzygam mecz 2 zero dla Arsenalu, bramy Żwirka i Mesuta. Cieszy Gibbo w wyjściowym, chociaż Nachos nie grał ostatnio źle.

W Arsenalu Szczęsny ma być na ławce. :v

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

3-1 i moim zdaniem Arsenal jest już poza Ligą Mistrzów. Wenger out. :D

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngnasty mind

już dawno pisałem że Arsenal z Arsene Wenger'em nic nie ugra i najlepszym transferem dla nich byłby nowy trener lub 10 Alexisów Sanchezów :)

Wenger to dobry trener pokazywał to w Arsenalu przez długie lata lecz teraz już się tak jakby "wypalił" i powinien poszukać nowych wyzwań w innym klubie i innej lidze, może AC Milan?

Arsenal w tym sezonie może walczyć jedynie o to aby zakwalifikowac się do europejskich pucharów.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Mi się wydaję, że Wenger lata świetności ma już za sobą i więcej już nie osiągnie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak nie zmienią trenera to wyjdą na frajerów. 1/8 i 4 miejsce 4ever z dobrymi piłkarzami. 

Opublikowano

ciekawe co dalej z Wojtkiem

niedługo otwiera się letnie okienko, a nie zapowiada się na to żeby wrócił do składu

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Do lepszego klubu niż Arsenal na pewno nie trafi, chyba, ze gdzieś na rezerwę.

Opublikowano

Do lepszego klubu niż Arsenal na pewno nie trafi, chyba, ze gdzieś na rezerwę.

Czy ja wiem.. w takich klubach jak PSG, Milan, Inter Mediolan, Juvantus, Napoli, Everton, Liverpool, Southampton, Atletico, Schalke, Leverkusen, Wolfsburg mógłby grać spokojnie bo Szczęsny to jeden z lepszych bramkarzy w Europie oraz bardzo młody :)

Arsenal może zaliczyć sezon do standardowych bo standardowo nic nie wygrali i są na 3 miejscu w tabeli :)

Gdy zwolnią Pellegriniego z City to bez wahania bym go zatrudnił do Arsenalu, a Wenger out

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­Nasty mind nie doceniasz trochę Wojtka, chociaż w reprezentacji wolę np. jako golkipera Boruca, jednak Szczęsny w formie to nadal poziom TOP. Zdecydowanie w takim Atletico, Valencii, Juve mógłby grać. No i reszta od Penero - jednak Southampton nie jest lepszy od Arsenalu, a przynajmniej nie skończy tak sezonu. Szczęsny ma potencjał, żeby być top5 bramkarzem na świecie.

Opublikowano

Jestem ogromnym fanem ligi hiszpańskiej, jej wyższość nad BPL widać od 2008, ale jednak Valencia czy Sevilla nie są lepszymi klubami od Arsenalu, jeszcze nie są. 

Opublikowano

13/14: Szczęsny najlepszym bramkarzem BPL

14/15: Ławka w Arsenalu 

Opublikowano

13/14: Szczęsny najlepszym bramkarzem BPL

14/15: Ławka w Arsenalu 

W drużynie sezonu się jednak nie znalazł.

Aktualnie Ospina gorzej od niego nie broni moim zdaniem.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...