Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym bardzo by Arsenal Zdobył tytuł , szkoda ze nie zagrali na takich obrotach pierwszej polowy sezonu , teraz może by mieli tyle co Chelsea pkt , a nie 7 oczek straty :(

BARCELONA FAN!

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak naprawdę w tym sezonie jest progres, nie przegrywamy juz ze sredniakami głupich meczów, początek sezonu był ciężki bo był liverpool, manchester chelsea wiec nie wyszliśmy najgorzej w tych meczach ale wydaje mi się ze Papcio nie będzie chciał odpuścić LM i to może być błąd w tym sezonie.W ostatniej dekadzie traciliśmy przeważnie szansę na mistrza przez słaby początek lub koniec sezonu, lub jedno i drugie. W tym sezonie początek jest dobry, więc 1/3 planu wykonana. A teraz napierdalać, napierdalać i jeszcze raz napierdalać.

Opublikowano

Mamy co raz większa lukę na środku pomocy. Jacek gra raz na rok, Rosa raz na dwa, Ramsey to skrzydłowy, a Cazorla co raz starszy + ten sezon wg mnie ma kiepski. W lato warto by było kupić kogoś bdb, tak na szybko wymyślając w naszym zasięgu to np. Nainggolan?

Opublikowano

Mamy co raz większa lukę na środku pomocy. Jacek gra raz na rok, Rosa raz na dwa, Ramsey to skrzydłowy, a Cazorla co raz starszy + ten sezon wg mnie ma kiepski. W lato warto by było kupić kogoś bdb, tak na szybko wymyślając w naszym zasięgu to np. Nainggolan?

Pierdolenie, Ozil, Santi, Coq to optymalny środek i jedynie przydałby się ktoś na ławe. Jack to coraz bardziej jeździec bez głowy i połączenie Diabiego, a Ramsey mógłby jedynie rywalizować z Cazorlą. Wzmacnianie środka pola nie jest potrzebne, w przypadku gdy wszyscy byliby zdrowi ( :D) nie byłoby miejsca dla wszystkich. W lecie odejdzie pewnie Debuchy który sobie nie radzi w Arsenalu i to tam trzeba szukać wzmocnień. No i przede wszystkim napastnik jest potrzebny, bo Giroud formy nie będzie miał cały sezon, a Walcott to c**j nie napastnik.

Dzisiejszy wynik mnie nie satysfakcjonuje, tym bardziej że mieliśmy okazje żeby wyjść na prowadzenie. Teraz przerwa reprezentacyjna, oby bez kontuzji.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Remis z gównem to przegrana. Lider powinien być nasz dzisiaj. 

Arsenal i lider? Oni mają czwarte miejsce po prostu zarezerwowane xD

W ogóle odpadnięcie z LM >..<

IRcBXuaz10l20.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Liczę, że powalczą o mistrzostwo. To właśnie im kibicuje w tym wyścigu szczurów BPL. Jedyni prezentują jakąś technikę w tej łupaninie.  -.-

hYYRv6d.png

Opublikowano

Do lutego jeszcze kupa czasu, miejmy nadzieje że wróci nasz najlepszy zawodnik- Coquelin i będziemy wtedy w gazie. Być może Barca będzie miała słabszą formę i damy radę.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Do lutego jeszcze kupa czasu, miejmy nadzieje że wróci nasz najlepszy zawodnik- Coquelin i będziemy wtedy w gazie. Być może Barca będzie miała słabszą formę i damy radę.

XDDD Nawet jakby Henry wrócił to i tak byście rady nie dali. Nie mam zamiaru się wykłócać, zobaczysz i na twoim miejscu (jako kibic Widzewa) lepiej bym sie nie szykował i nie nastawiał na wygraną Arsenalu aby się nie zawieść zbytnio. :p

hYYRv6d.png

Opublikowano

XDDD Nawet jakby Henry wrócił to i tak byście rady nie dali. Nie mam zamiaru się wykłócać, zobaczysz i na twoim miejscu (jako kibic Widzewa) lepiej bym sie nie szykował i nie nastawiał na wygraną Arsenalu aby się nie zawieść zbytnio. :p

Kim ty jesteś raku? :)

Proszę wypowiedz się dlaczego Barcelona miała by zmiazdzyc Arsenal Londyn w pojedynku 1/8 LM? Proszę oczywiscie o poważną odpowiedz a nie to bydło które sobą reprezentujesz w tym temacie.

Opublikowano

Nie zmiażdżą Arsenalu, ale na pewno z nimi wygrają. 

Proszę wypowiedz się dlaczego Barcelona miała by zmiazdzyc Arsenal Londyn w pojedynku 1/8 LM? Proszę oczywiscie o poważną odpowiedz a nie to bydło które sobą reprezentujesz w tym temacie.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Nie nastawiam się na wygraną. Nastawiam się na wyrównaną walkę i jako kibic Arsenalu liczę, że to właśnie londyńczycy przejdą dalej.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Arsenal jak i cała LM gra gówno poza angielskimi boiskami. Będą grali z MSN oraz dojdzie Turan i Vidal i może ktoś jeszcze. Jedno miasto jeden grób 1/8 aż po grób. 

Już widzę objeżdżanego Mertesacker'a xD 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Mimo, iż nie jestem kibicem Barcelony, to uważam że tak 'lekko' przejdzie się po Arsenalu. ;) Chociaż nie wykluczam, że ucieszyłaby mnie niespodzianka. xD

denzel.png

Opublikowano

Nie rozumiem, dlaczego wszyscy skreślają Arsenal z LM. Barcelona aż tak nieprawdopdobnie gra w tym sezonie? Jeżeli katalończycy nawet wygrają to na pewno nie w taki sposób, że mokra plama nie zostanie z Arsenalu. Drugie miejsce w Premier League, a przed nimi tylko Leicester z dwoma punktami przewagi. Kanonierzy raczej mają wygraną w kieszeni dzisiaj.

d2oLM0M.png

Opublikowano

Nie rozumiem, dlaczego wszyscy skreślają Arsenal z LM. Barcelona aż tak nieprawdopdobnie gra w tym sezonie? Jeżeli katalończycy nawet wygrają to na pewno nie w taki sposób, że mokra plama nie zostanie z Arsenalu. Drugie miejsce w Premier League, a przed nimi tylko Leicester z dwoma punktami przewagi. Kanonierzy raczej mają wygraną w kieszeni dzisiaj.

No rzeczywiście. Udowodnili to w najlepszy sposób: dostając po dupie 4:0. Do niedawna graliśmy kosmos, teraz trochę gorzej, ale jest to wina tego, że wrócił Messi i koledzy grając pod niego starają się pomóc mu wrócić w rytm meczowy. Ostatnio wyglądało to nieźle. Podczas kontuzji Messiego to Neymar i Suarez zmietli Real z powierzchni. 

hYYRv6d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...