Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rany... 4:0? Przecież w ostatniej kolejce pokonali City 2:1. Nie wiem, co o tym myśleć. Wypadek przy pracy? Nie wykorzystać potycki Leicesteru. Dobra, może odpuśćmy temat pojedynku z Barceloną, bo do lutego jeszcze sporo czasu. Jednak jeżeli będą grać tak jak wczoraj to współczuję im. Jeden mecz jednak jeszcze niczego nie przesądza.

d2oLM0M.png

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już widzę objeżdżanego Mertesacker'a xD

a ja widzę jak big fucking german strzela bez opamiętania gole głową na camp nou, concede 10 score 11

naucz się pisać w końcu nazwiska, a co do tematu to jak Arsenal zepnie dupę to mogą coś strzelić

hiFG4ZA.png

Opublikowano

a ja widzę jak big fucking german strzela bez opamiętania gole głową na camp nou, concede 10 score 11

naucz się pisać w końcu nazwiska, a co do tematu to jak Arsenal zepnie dupę to mogą coś strzelić

napisałem dobrze randomie

hYYRv6d.png

Opublikowano

napisałem dobrze randomie

mógłbyś nie obrażać? dziękuję. najwięcej się wpierdalasz tam, gdzie nikt cie nie chce i nic nie wiesz.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

mógłbyś nie obrażać? dziękuję. najwięcej się wpierdalasz tam, gdzie nikt cie nie chce i nic nie wiesz.

:v

Bo co, bo zasugerowałem, że Mertesacker będzie objeżdżany? Bo tak będzie. Nie wiem komu kibicujesz, możesz Barcelony nie lubić, ale chociaż bądź realistą.

hYYRv6d.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Żeby jeszcze Leicester miało więcej kasy, to może byłoby coś z tego klubu. Bo na samym zgraniu długo nie pojadą. Wykupią ich po sezonie i koniec magii. 

Dziś stawiam 2-1 dla lisów. 

denzel.png

Opublikowano

Żeby jeszcze Leicester miało więcej kasy, to może byłoby coś z tego klubu. Bo na samym zgraniu długo nie pojadą. Wykupią ich po sezonie i koniec magii.

Dziś stawiam 2-1 dla lisów.

w Premier League nie ma biednych klubów :)

kilku piłkarzy ostatnio przedluzyło kontrakty w tym chyba Vardy, Mahrez, Morgan i Kante

Leicester jest tak nakręcony że Arsenal nie ma szans w tym meczu :)

i to Leicester jest faworytem

Opublikowano

jak do tej pory to zwyczajnie pech, bo to dla kanonierow powinien byc karny ale ten kante to taka kosa, podoba mi sie

Opublikowano

Arsenal wygrywa 2-1. 

na c**j ten gownopost?

Cały mecz był naprawdę z*******y, mnóstwo emocji ale sędzia dał tyle razy dupy że szkoda gadać, karnego dla lisów nie było, dla Arsenalu byl a jakby sędzia dał to wtedy gra by się zupełnie inaczej potoczyła. Na szczęście udało się Kanonierom wykorzystać czerwoną kartkę jak czołowa druzyna europejska

DAT BOY WELBECK

Opublikowano

Arsenal wygrywa 2-1. 

na c**j ten gownopost?

Cały mecz był naprawdę z*******y, mnóstwo emocji ale sędzia dał tyle razy dupy że szkoda gadać, karnego dla lisów nie było, dla Arsenalu byl a jakby sędzia dał to wtedy gra by się zupełnie inaczej potoczyła. Na szczęście udało się Kanonierom wykorzystać czerwoną kartkę jak czołowa druzyna europejska

DAT BOY WELBECK

jak czołowa drużyna europejska xDDD Czołowa drużyna europejska skończy się już 23 lutego. 

"dzis ciezko ale może wygramy..." - a to nie jest gówno post? pozdro.

denzel.png

Opublikowano

@Cloute morda, atakujesz k***a kogoś kto napisał normalny post.

Mecz piękny, dla takich chwil ogląda się piłkę. A o mecz z Barcą się nie boję, będzie dobrze, oczekuję tylko dobrego widowiska. Jak przegramy to trudno, Barca aktualnie najlepsza drużyna w Europie.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

@Cloute morda, atakujesz k***a kogoś kto napisał normalny post.

Mecz piękny, dla takich chwil ogląda się piłkę. A o mecz z Barcą się nie boję, będzie dobrze, oczekuję tylko dobrego widowiska. Jak przegramy to trudno, Barca aktualnie najlepsza drużyna w Europie.

No nie mogę, już przyszedł obrońca kolegi? Przewiń sobie w górę i zobacz, kto pierwszy kogo zaatakował, bo śmieszny jesteś. 

"na c**j ten gównopost?" faktycznie ja pierwszy... ;)

Gdyby nie czerwona kartka, myślę że Leicester udałoby się wygrać ten mecz. Jednak nadal mają bliżej do ukończenia sezonu na pierwszym miejscu niż Arsenal. 

denzel.png

Opublikowano

@Cloute bo twój post był gównopostem, nawet nie napisałeś z kim wygrali, po co w ogóle taki post?

Gdyby nie błędy sędziego, Arsenal może nie wygrałby meczu, ale losy spotkania potoczyły się w inny sposób. Takie gdybanie nie ma sensu.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

@Cloute bo twój post był gównopostem, nawet nie napisałeś z kim wygrali, po co w ogóle taki post?

Gdyby nie błędy sędziego, Arsenal może nie wygrałby meczu, ale losy spotkania potoczyły się w inny sposób. Takie gdybanie nie ma sensu.

Aha, to wy możecie atakować moje posty i jest ok, a jak ja coś napiszę, to już źle?  xD Dobre, dobre.

Zauważ, że jego post "dziś ciężko, ale może wygramy..." też był gównopostem, bo nawet nie wymienił ani jeden z grających drużyn, co zarzuciłeś mi, więc również się pytam po co taki post? 

Zresztą wyżej pisaliśmy i pisałem ciągle o meczu Leicester - Arsenal, więc bardzo trudno się domyślić z kim wygrali...

Kończę. 

denzel.png

Opublikowano

Pierwszy mecz z Barcą Arsenal gra u siebie. Zobaczymy co chłopaki pokażą, chociaż pewnie nie za wiele jak wszyscy grający przeciwko Barcelonie (mowa o posiadaniu). Boje się jedynie Bellerina i Żiru. Też liczę na niezłe widowisko. Mam nadzieję, że Messi w końcu pokona Cecha, najlepiej jakimś strzałem z wolnego <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...