Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEW][PRIV] Prywatny serwer gry Gladiatus [Ultimma.cba.pl]

enichilato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurcze teraz to jest lipka ;[ ;[ bo kto miał to miał teraz nie ma szans na + 15 szans na walke na arenie poza 1 expa to dostaje 0 golda ;[

do kolegi hejtera

skoro jest mało interesujący to dlaczego ktoś na nim gra ??

troszkę nie przekminione ;[ bo teraz każde nowe konto dostaje 200k masz zasięg walk 5 lvl czyli 1 teraz każde nowe konto będzie miało lepsze staty niż który kol wiek człowiek z Top ;[ ;[

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy już zarejestrowany dostaje 200.000 a nowo zarejestrowany 100.000.

Pomijając ze nabiliście sobie pieniądze na błędzie to na 100% was nie wyprzedzą.

Ps. Bonusy znikną za 2 dni więc nie wszystko stracone.

Opublikowano

Każdy już zarejestrowany dostaje 200.000 a nowo zarejestrowany 100.000.

Pomijając ze nabiliście sobie pieniądze na błędzie to na 100% was nie wyprzedzą.

Ps. Bonusy znikną za 2 dni więc nie wszystko stracone.

Hehe jak było to jak tu nie skorzystać haha :D

Opublikowano

Prawda nam sie tam serw pdoba zawsze się Hejter znajdzie:P

czekam na reszte uzbrojenia:) o dropy:D jak po wigilii:P?

Ps. jak zdobyć sławe bo w normalnym to za lochy i ct

Opublikowano

sławę dostajesz z zadań

no dobra nabiliśmy sobie ok ale zobacz sobie 2 lvl ma takie staty

wb:54

zr:40

ch:37

ok do 17 lvl będzie miał staty po 70 ?

moje na 17 to

wb:55

zr:52

ch:54

jak na razie ja mam przewagę bo mam eq lepsze ale jak on wbije ten lvl to mnie jedzie jak chce :D

Opublikowano

po prostu lepsze nagrody za zadania powinny byc no ale to juz od Administratora zależy ;p

a tak z innej beczki Wesołych Świąt ^^

Opublikowano

up robisz tak

1.kupujesz przedmiot np masz 1 lvl to taki lvl musi mieć przedmiot inaczej nie założysz

2klikiasz Ekwipunek i tam masz Bronie Zbroje itd

3 dajmy na to klikasz Bronie i tam masz ikonę broni a pod nią napis Załóż jak jest wytłuszczony(gruby) to możesz zakładac

Przydało by się Eq procentowe

Opublikowano

okej widzę, że powoli, ale coraz lepiej do lou i travisa mianiaczki z was ładne:P

Maniaczki hmm mów do Lou :D to on w godzine wbija 3 lvle xD

Troszke mnie to wkurza rozwala mnie co jakiś czas wskrzeszona która jest ode mnie o wiele wiele słabsza np. ja mam obr 13-20 a ona miała 6-13 ja pancerz 2-3 a ona też 2-3 ja szansa na trafienie 59 % a ona 41% i ona wygrywa -.- 8 pkt hp

Hehe a tak wgl to mów za siebie maniaku to ty w dzień wbiłeś 8 lvli ;)

Opublikowano

nie gram non stop ;p tak to bym miał juz z 35 + ale co po tym jak trening nie rośnie eq mam tylko miecz i zbroje jak większość :D w zasadzie to szanse są miedzy nami 3 równe bo jeśli chodzi o innych to maja lepsze treningi niż my ;/ ;/ mimo ze on ma 2 lvl a my + 15

Opublikowano

Mi powoli brakuje czasu na gre ale bede gral moze powoli ale bede :)

Przydalyby sie nowe itemy ;>

Opublikowano

nom co prawda to prawda nowe itemki by sie przydały

jaki maniaku 1h Gry i mam 5 lvl xD teraz i tak ciężej idzie bo mniej expa dostaje

Opublikowano

Święta...

‰‰‰‰‰‰‰‰‰‰‰‰‰‰‰‰‰‰

Prace do 2 stycznia wstrzymane.

Ps. Robię to sam. 3 tygodnie roboty po 2 h dziennie

Opublikowano

Bardzo mi sie podoba. Nie od strony graficznej czy grania ale skryptowej. Widac ze sie napracowales i odemnie + za naprawde dobra robote.

Pozdrawiam PerfectM

BTW Dlugo sie tym zajmujesz juz (programowaniem)?

1. Każdy co od początku śledzi rozwój gry to wie że po prostu grafiki gladiatusa wywaliłem bo była to idealna kopia graficzna gry. Polityka prawna i wszystko jasne.

2. Od 6 lat. języki java / c od 1 roku języki webowe.

Moge zrobic grafike leprzą intern i layout całej strony + udostepnić hosting na xaa.pl za małą reklame na stronie :)

1. Grafika była 1:1 z gladiatusa. A co do nowej to robię szkice odręczne + co nieco na tablecie graficznym. Więc coś nowego się znajdzie za jakiś czas w layoucie gry.

2. Hosting mam wykupiony ale na razie na nim stoi inna strona.

Opublikowano

Ogólnie ładnie wszystko zrobione :) Przyjemnie się gra tylko szkoda że jest bug ze złotem. Bo jak zaatakuje mnie większy poziom to wiadomo że kasy nie dostanie, ale w profilu i tak mam napisane że straciłem 5 tyś złota mimo że gracz nic nie dostał.

2863366318.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...