Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEW][PRIV] Prywatny serwer gry Gladiatus [Ultimma.cba.pl]

enichilato

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

System walk został wyłączony w związku ze sprawami technicznymi.

Nosz kurde a ja tu farmiłem na pompie :D

A tak poza tematem wkońcu nie jestem pijawką :D

Opublikowano

A takie pytanie kiedy będzie uruchomiona arena :) chodzi mi o której mniejwięcej :)

@Down

No ba :)

Haha w takim tempie to ja za 2 dni będe mieć 200 postów :D

Opublikowano

Jak naprawie błędy w jej skrypcie.

1. Jeżeli przeciwnik ma o 5 lvl mniej nie dostajesz kasy.

2. Dostajesz tylko 10% kasy atakowanego.

3. Kasa atakowanego ubywa po przegranej.

Opublikowano

Jak naprawie błędy w jej skrypcie.

1. Jeżeli przeciwnik ma o 5 lvl mniej nie dostajesz kasy.

2. Dostajesz tylko 10% kasy atakowanego.

3. Kasa atakowanego ubywa po przegranej.

E ale powyżej 10 lvla to mają chyba 3 osoby tylko xD to my nie wyrobimy :D

Tego 1 nie dodawaj bo ja Lou i Endrju nie damy rady xD w sumie tylko my prawie gramy :D Endrju to jeszcze w dobrej sytuacji jest :D

Opublikowano

Dobre dobre :D To po co ja szedłem z lvl :D

No i o to chodzi my wbijamy jak szaleni,a reszta stoi w miejscu :D

Opublikowano

Hmmm jak na te chwile to praktycznie nic tu nie działa i co to ma być za priv gdzie kolesie na te chwile maja po 16 lvl na zwyklym w dobe nabijam 20 bez wiekszego wysilku

Ponadto gdzie kasa z wypraw gdzie doswiadczenie, arena nie działa jak dopracujesz serwer to go otworz na nowo bo to nie ma sensu, grafika aż sie patrzec nie chce zajmij sie tym na porzadnie a nie otwierasz serwer i reklamujesz go jak ledwo co mozna tam zrobic

Moja ocena 1/10 za to ze w ogóle stoi ten serwer

Opublikowano

Hmmm jak na te chwile to praktycznie nic tu nie działa i co to ma być za priv gdzie kolesie na te chwile maja po 16 lvl na zwyklym w dobe nabijam 20 bez wiekszego wysilku

Ponadto gdzie kasa z wypraw gdzie doswiadczenie, arena nie działa jak dopracujesz serwer to go otworz na nowo bo to nie ma sensu, grafika aż sie patrzec nie chce zajmij sie tym na porzadnie a nie otwierasz serwer i reklamujesz go jak ledwo co mozna tam zrobic

Moja ocena 1/10 za to ze w ogóle stoi ten serwer

Nie podoba się? To idź w piz** i nie wracaj...

Opublikowano

przeczytaj może chociaż ostatnią strone -.- zanim coś napiszesz,grafika była jak w normalnym gladku lecz została zmieniona aby nie mogli się przyczepić do niej,arena działa tylko została wyłączona na czas prac jakbyś przeczytał to byś wiedział,na serwerze jest bardzo dużo opcji,wszystko nie działa bo to beta !!!! exp normalnie na wyprawach i złoto tak samo,a nawet na start dostaje się 200 k z okazji świąt na 2 raz czytaj posty,a nie wjeżdzasz,że nic na nim nie ma itp.

Hmm a ten 20 lvl to chyba z niewielką pomocą gildi i na rublach :)

Opublikowano

@Florianek

Pewnie sam byś nawet zapytania do mysql nie napisał.... Więc nie wiesz ile to pracy taką grę stworzyć... Wole aby informowano mnie o błędach na bieżąco niż później 10000 na raz poprawiać.

Opublikowano

Bo nie ma chłopie akurat siedze w tym sporo czasu i nie pisz bajek bo to co jest na dana chwile zrobione to około 3h roboty żeby zrobić coś dobrze trzeba posiedzieć pare tygodni więc teraz tak on tam prawie nic nie ma i teraz temat bedzie sie ciagnal pare tygodni by robic poprawki widac nie znasz sie na stawianiu serwa i tyle radze zamknac bo nie osiagniesz tego co jest zakladane przy kazdym serwie czyli popularnosci, a co do postow to czytalem takie przerwy robi sie gdy ludzie spia w nocy a nie gdzie mozna zaczac grac

Opublikowano

Bo nie ma chłopie akurat siedze w tym sporo czasu i nie pisz bajek bo to co jest na dana chwile zrobione to około 3h roboty żeby zrobić coś dobrze trzeba posiedzieć pare tygodni więc teraz tak on tam prawie nic nie ma i teraz temat bedzie sie ciagnal pare tygodni by robic poprawki widac nie znasz sie na stawianiu serwa i tyle radze zamknac bo nie osiagniesz tego co jest zakladane przy kazdym serwie czyli popularnosci, a co do postow to czytalem takie przerwy robi sie gdy ludzie spia w nocy a nie gdzie mozna zaczac grac

Dobra to zrób coś lepszego to pogadamy na dzień dzisiejszy nie ma lepszego priva niż ten,a jeżeli powiesz,że prowincja 201 to cię wyśmieje bo to jest tylko przyśpieszony global

Opublikowano

Tak mój mędrcze. Jeżeli jesteś takim geekiem ze siedzisz 24h na kompie to nie znaczy ze inni są tacy sami...

O właśnie pokaż coś co zrobiłeś to pogadamy. A nie jaśnie mędrzec wypowiada się jako specjalista a nie udowadnia swoich umiejętności.

Opublikowano

wiem co to jest 201 grałem tam nawet i wydaje się lepsza od tego priva choć te osoby co myślą że 201 to priv to jacyś ludzie którzy czytać nie umieją

Póki co nie zagram zrób to na porządnie tak jak wcześniej pisałem

Jeśli nie umiesz przyjąć krytyki to już nie moja wina ale twój serwer jest mało interesujący sorry ale to fakt

Opublikowano

wiem co to jest 201 grałem tam nawet i wydaje się lepsza od tego priva choć te osoby co myślą że 201 to priv to jacyś ludzie którzy czytać nie umieją

Póki co nie zagram zrób to na porządnie tak jak wcześniej pisałem

Jeśli nie umiesz przyjąć krytyki to już nie moja wina ale twój serwer jest mało interesujący sorry ale to fakt

Ważne,że jest przynajmniej taki ;) bo to już jest sukces,a nie silnik gladka podobny do gladiatusa z wyglądu

Opublikowano

@Florianek

No patrz mnie to nie rusza. Beta to beta. I nie musi być interesująca. Ważne aby była stabilna.

Ale dalej sądzę że jesteś geekiem co myśli że we wszystkim jest obeznanym specjalistą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...