Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lergia [Dedyk]

LergiaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Licznik podkręcany, niby online ok. 200 osób a jak wbiłem o 11 to w m1 było 5 osób

Opublikowano

Słonko, u nas nawet nie ma takiego kd jak kd ludzi, poza tym edycja klienta i wklejenie takiego ss to bardzo marna podróbka.

To co powiesz na wypowiedzi graczy w tle na wolaj? tez sam napisal ? ...

Najpierw pomysl zanim cos napiszesz i sprawdz dowody jakie ludzie daja bo sam sie wjebales Ty lub team

Po 2 co ty pierdzielisz ze nie ma u was takiego kd jak w kazdym cliencie/ serverze jest ...

Moze i u was nie ma ale poprzez panel bambuska (GM panel) mozna to zrobic i bedzie sie wyswietlalo tak jak na ss czyli butelka

Hahahaha smieszny jestes

Gadalem z toba na TS3 i po rozmowie mozna bylo wywnioskowac ze ktos by z toba pare godzin pogadal i dostal by od Ciebie eq

zalosne navi na serverze

To nie 1 ss jakis typek zalozyl temat z kolejnym ss 1.9kkk w eq + ulepki i kd masakry +1 100%

Hahaha wontrubka cos Ci nie pyklo z tym eq ;]

Opublikowano

Ciekawe gralem wczoraj chwilke wbilem ok 95 lvl a dzis wchodzac na te same passy nie ma mojej postaci hehe .

Opublikowano

nie polecam serva ze wzgledu ze same BM lataja dodajcie roske na magie bo nie ma tarczy na BM I SMOKA

jak nie bedzie dalej tarczy to roske macie dodac i tyle kur** nie bd gral na takim czyms jak server ma 50% na magie tylko i mi wali po 20k pozdro

sygnatura2u.png
Opublikowano

czyżby to znów ten nie wypał Thanned ??? prawie identyko prezk

to jest thanned ;P pod inna nazwa

OGAR TARCZE NA SURE I SZAMANA idioci takiej latwej rzeczy nie umiecie zrobic ... bozeeeee

sygnatura2u.png
Opublikowano

Hm.. Wczoraj zakupiłem sobie 80 sm. Kupiłe Trute-jest ok. Pozniej Kupiłem sobie Takiego Lizaka ktory Daje 100% expa i cos tam jeszcze... Dzis go uzyłem i nic mi nie daje,a na dodatek jest na 0 min (gdy uzyłem znikł) I Jeszcze pieczęc Konika zielonego kupilem.. ok ale jak usiadlem to tylko 30 sek jezdzilem i znikll... tez byl na 0 min.. Moze jakas odp. od teamu ?

Moze jakieś forum zrobicie ?

Opublikowano

Hoho.. Napisałem go HA TimeToDie.. ze jeest popsuity is-nie odpisał mi (na eq z navi tez) Hmm tu mam przykładowe SS Jak szaman bierze mi 41 k za kazdym razem a ja mu po 1,8 z krytem

http://scr.hu/0idi/lx7n1

http://scr.hu/0idi/fghqj

http://scr.hu/0idi/h16xm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...