Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lergia [Dedyk]

LergiaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eq mozemy w kazdej chwili ci wymienic na odbugowane

OK , z chęcia skorzystam gdzie mam przyjsc napisz na pw;]

OK , z chęcia skorzystam gdzie mam przyjsc napisz na pw;]

Jesli tak sie stanie , to zareklamuje serwer bo mialem takie eq wojenne ...cale mi sie zbugowalo ..

Jaki ... zal ! Normalnie wczoraj mialem jeszcze 130lv.. wchodze na Postac i 85 jezu zawsze najlepsze serwery tak maja...

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Czy stronka oraz forum jest dostępna ?

Bo mam jakiś problem ze wczytaniem =(

Tak jest dostepna moozliwe ze w zły link wszedłes

http://www.lergia.comli.com/

Opublikowano

można prosić kogoś o pliki root i local i ikonke

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Mogę prosić kogoś o launchera

Pliki: root local i ikonka 

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

hahaha cofke miałam wbiłam tu 99 lvl , weszłam znowu i mam 77 i brak eq te co miałam , pozdro do widzenia nie polecam !!!

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

hahaha cofke miałam wbiłam tu 99 lvl , weszłam znowu i mam 77 i brak eq te co miałam , pozdro do widzenia nie polecam !!!

Jeszcze raz nie polecam tam wbijać mało osób gra , a jak już są w m1 to zabijają same duże lvl . Nie opłaca się wgl wchodzić !

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Nie zagram ,czemu? Administracja nie ogarnia słownika.

Na ssach weryfikacyjnych "SPECIALNIE" a poprawnie to "SPECJALNIE" . Gz Administracji.

Dziękuję dobranoc.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Ja chwilę gram, ogólnie polecam fajnie się gra, ale na początku widać że administacja sobie nie radziła, teraz się zebrała i większość rzeczy już działa poprawnie. Ogółnie zaskoczyła mnie ta zdolnośc reagowania w tak krótkim czasie (np. 19 strona niedziała, 19:30 już strona zastępcza) Ogólnie serwer na duży plus, bo przyjazdny dla gracza i coraz więcej ich tam gra.

Opublikowano

A tak btw. co to za error przy reje?

Notice: Undefined index: user_admin in /home/a8624016/public_html/pages/register.php on line 14

Rejestracja nie powiodła się: proszę wypełnić wszystkie pola

Wszystkie pola sš wymagane i muszš zostać wypełnione.

Wszystko wypełniam a nie mogę się zarejestrować^^

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer, na prawde bardzo przyjemnie się gra, wielkie gratulacje dla Administracji za zrobienie takiego zajebistego serwera, bo inaczej go nazwać nie moge. Może jakieś tam bugi wcześniej były, ale ja na razie już żadnych nie widzę, były również jakieś niedogodności o GM Wontrubka że niby rozdaje lvl-e, ale prawdopodobnie to nie prawda, miał włama na konto czy coś w ten deseń.

Tylko mam jeszcze jedno pytanko do Administracji - Kiedy przewidywane jest włączenie forum? Bo jak na razie dalej mam błąd gdy wchodze w zakładke "Forum".

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer, na prawde bardzo przyjemnie się gra, wielkie gratulacje dla Administracji za zrobienie takiego zajebistego serwera, bo inaczej go nazwać nie moge. Może jakieś tam bugi wcześniej były, ale ja na razie już żadnych nie widzę, były również jakieś niedogodności o GM Wontrubka że niby rozdaje lvl-e, ale prawdopodobnie to nie prawda, miał włama na konto czy coś w ten deseń.

Tylko mam jeszcze jedno pytanko do Administracji - Kiedy przewidywane jest włączenie forum? Bo jak na razie dalej mam błąd gdy wchodze w zakładke "Forum".

Forum chwilowo zostalo wyłączone zostanie łączone jutro

Opublikowano

Dorum chwilowo zostalo wyłączone zostanie łączone jutro

Wielkie dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze jedną sprawe do Was, jeżeli możecie wyczyśccie tutaj wiadomości PW. Podeśle wam wiadomość, liczę jeszcze na odpowiedź na nią.

Pozdrawiam,

MaraR

Opublikowano

Wielkie dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze jedną sprawe do Was, jeżeli możecie wyczyśccie tutaj wiadomości PW. Podeśle wam wiadomość, liczę jeszcze na odpowiedź na nią.

Pozdrawiam,

MaraR

Z checia odpowiemy na wszystkie pytania.

Opublikowano

Z checia odpowiemy na wszystkie pytania.

Super, tylko problem w tym że jak chce podesłać do Was wiadomość PW wyskakuje takie coś:

"Nie możesz wysłać nowej prywatnej konwersacji aż do 26 grudzień 2012 - 01:07"

@@@ Wysłałem wam PW. Liczę na odpowiedź, z góry dzięki.

Opublikowano

Serwer wyjebany , ale radze szybko coś zrobic z GM "Wontrubka" dzisiaj z 100 riperów przywołał nawet więcej, ludzie sobie podropili szkaty a inni muszą oddzielnie chodzic na dt zeby sobie 1 szkate dropnac, juz nie mowiac o tym ile metkow w m1 przywolal. Masakra, wywalcie go z teamu.

aqu1.jpg
Opublikowano

zalosne navi na serverze

Słonko, u nas nawet nie ma takiego kd jak kd ludzi, poza tym edycja klienta i wklejenie takiego ss to bardzo marna podróbka.

sygnaturac.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...