Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lergia [Dedyk]

LergiaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona głowna działa juz prawidłowo.Jakby byl jakies probelmy z nia prosmy rejestrowac sie na

http://lergia.net46.net/

Wieczorem wystartuje forum

Zrob start od nowa , zobacz ile osob w m1 ! na ch1 jinno 0 warto cos robic..? lepiej start od nowa pod inna nazwa.. bo tak to nie ma co tam grac.
  • Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrob start od nowa , zobacz ile osob w m1 ! na ch1 jinno 0 warto cos robic..? lepiej start od nowa pod inna nazwa.. bo tak to nie ma co tam grac.

Liczba graczy sie ciagle zwieksza.Restartu niebedzie bo znowu stracimy graczy tak jak Thanned.Zbugowane itemki beda wymieniane.

Itemschop działa juz poprawne .Prosmymy wysylac sms tylko z storny głównej.Sms wyslane z inych stron niepodelgaja reklamacji

Opublikowano

Liczba graczy sie ciagle zwieksza.Restartu niebedzie bo znowu stracimy graczy tak jak Thanned.Zbugowane itemki beda wymieniane.

Na Thanedzie mieliscie badzo duzo graczy ! z 500 jak nic. bylo w miare duzo osob w m1 a tutaj ?.. przestan dosyc ze buglo mi eq to jeszcze tyle osob w m1 nie mam zamiaru od nowa expic wiedzac ze gra 50osob..
Opublikowano

Na Thanedzie mieliscie badzo duzo graczy ! z 500 jak nic. bylo w miare duzo osob w m1 a tutaj ?.. przestan dosyc ze buglo mi eq to jeszcze tyle osob w m1 nie mam zamiaru od nowa expic wiedzac ze gra 50osob..

Tak bylo graczy ale serwer niebyl dopracowany teraz jest wszystko wporzadku channele niepadaja logowanie takze niema bugów które byly uciazliwe

Opublikowano

Tak bylo graczy ale serwer niebyl dopracowany teraz jest wszystko wporzadku channele niepadaja logowanie takze niema bugów które byly uciazliwe

Ale teraz sie grac nie chce wczesniej moglem na bugach grac tyle osob grało A . teraz 60 ;/ to sie grac nie chce..
Opublikowano

Ale teraz sie grac nie chce wczesniej moglem na bugach grac tyle osob grało A . teraz 60 ;/ to sie grac nie chce..

Czas pokaze jezeli serwer spodoba sie gracze powróca do tego trzeba czasu.Topka nie jest wygórowana

Zapraszamy,zapraszamy dzisiaj zostanie zwiekszony exp o 50%

Opublikowano

Czas pokaze jezeli serwer spodoba sie gracze powróca do tego trzeba czasu.Topka nie jest wygórowana

Zapraszamy,zapraszamy dzisiaj zostanie zwiekszony exp o 50%

Jak byś mi cofnol eq , bo mam zbugowane z pewnoscia bym wpadl i zagral z ta iloscia graczy , ale jak mam od nowa grac to raczej nie ;;/
Opublikowano

A z kąd dodania i zmiany bonu wiąść bo u handlarzy tego nie widze

A z kąd dodania i zmiany bonu wiąść bo u handlarzy tego nie widze

Sa u handlary musisz niemiec pełnego clienta dlatego niewidzisz ich

Opublikowano

ja nie wiedziec czemu wbijam na serva i nagle moja myszka zaczela wariowac prawy przycisk myszy dzialal jako lewy ;x

Opublikowano

Która strona w końcu jest poprawna? LUDZIE OGARNIJCIE SYF bo jak ktoś tu wchodzi to widzi taki nieład...jeśli taki panuje na serwerze to nie zazdroszcze.

Co do zmieniania bonów...jeśli nawet jest to serwer easy to jak dla mnie powinny być one zmieniane u jakiegoś NPC żeby było sprawiedliwie, a nie "napier*aling na BSie" (chociaż i tak wiem, że nie zostanie to wprowadzone - jest to jednak fajna alternatywa).

Pozdrawiam i ogarnijcie bo nie każdy ma ochote czytać wszystkie 4 strony przeżywania i doszukiwać sie w nich strony głównej.

Opublikowano

Jest jakiś ts?

Serwer: VenoxMt2
Postać : Dagger , BM , Mental
Nick: Mavado , MrSzoku
Nie obchodzi mnie czy dasz mi + lub -
Mavado jest jeden...

Opublikowano

gdzie dropia bronie na 75Lv ?

Bronie na 75 jedynie ripek

Jest jakiś ts?

Ts bedzie dostepny na dniach.

Zapraszamy serdecznie na serwer liczba graczy z dnia na dzien jest coraz wieksza.Gra staje sie przyjemna.

Opublikowano

Nic ciekawego , te bronie i zbroje wręcz ohydne az bolą oczy jak sie na to patrzy . Kolejny przeciętniak o ile można do tej grupy ich wprowadzić .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer naprawde warto.

Administracja zawsze odpowie na wasze pytanie.

Bugi zstały naprawione.Wiele nowych itemek.

Naprawdę polecam!!GORĄCO!!!!!!!!!

ZAPRASZAM!!!

Opublikowano

Kilkaset? nawet tam tyle osob nie gra , zagral bym z gildią ale nam buglo eq ! i od nowa nie mamy zamiaru !

Eq mozemy w kazdej chwili ci wymienic na odbugowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...