Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lergia [Dedyk]

LergiaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK. Brawo zjebaliście serwer, teraz wchodzę na serwer żeby sprawdzic czy przywrócili konta i co ? Sam stoje w m1 a przed 1 resetem trudno było znalesc spot w av2.

aqu1.jpg
  • Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chcę się rozpisywać pod następnym serverem, jeśli chcecie znać moje zdanie na temat tego serva, poprostu zajrzyjcie na moje konto. Dwa słowa: Nic nowego.

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

Lergia, jest to jeden z najlepszych hardów jakie widziałem. Nie znajdziesz tu tysiąca nowych itemów których ogarniecie graniczy z cudem. Serwer charakteryzuje się doskonale ustawionym expem i dropem yang. W 12 godzin można wbić 65lvl. Pozwala to na łatwe wbicie poziomu i satysfakcje z osiągniętego levela. No bo pomyślcie... wbijacie 90lvl na byle 4funie i może mi powiecie że cokolwiek znaczycie na serwerze?

Administracja prowadzi serwer bardzo profesjonalnie. Widać to nawet zaraz po wejściu na ich stronę. Mają nawet system w którym gracze mogą składać swoje propozycje, odnośnie serwera. Serwer chociaż nie jest nowy i walka o topkę będzie trudna, to swoją profesjonalnością, gwarantuje nam że szybko nie zniknie z rynku prywatnych serwerów.

Nowości:

-Demon Tower - tylko dla osób w pt

-Wieża wygnańców - dla znudzonych normalnym dt. Dostępna tylko dla graczy od 90lvl

-Arena walka - mapa dla graczy od 80lvl . Możemy tłuc się ile chcemy. Jednak aby nie było to nudne, wprowadzono system punktowy . Za zabicie gracza otrzymujemy punkty jednak jesli ktoś nas zabije, zostają one odjęte. Wynagrodzenia są adekwatne do lvl-i graczy.

-Nowe wierzchowce

Handlarze - nic nowego, ale tak powinno być !

Hahahahahahaha jebłem 0_o Ile ci dali żebyś to napisał ?!

96 % brrrrrrr......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...