Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lergia [Dedyk]

LergiaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP2@ A gówno mnie to obchodzi tak jak i innych jebany trollu, obsmarowac to sobie mozesz kurwa kanapke ketchupem jak nie masz co robic, ja pierdole jak mnie wkurwiaja takie osoby jak ty, kurwa nie po to gralem tyle zeby mi teraz tych kont nie oddali wypierdalaj.

aqu1.jpg
Opublikowano

Pobierało mi się to gówno 3godziny..

Ilość ludzi i Grafika mnie rozjebała totalnie:

1356720700-U383429.jpg

Ludzie, przyjrzyjcie się tym drzewkom.. Jakby z painta wkleili ;x

A expi się jak w Tibi (rzeźnia kwadratów i prostokątów).

Patologia jak na 2013r.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

UP@ To dlatego że była ta jeb... cofka;] Przed cofką by było co najmniej 3 razy ludzi więcej.

a Co do grafiki to wiem hah, jak 1 raz weszłem na serwer też tak miałem ale z czasem sie przyzwyczaiłem

A tak w ogóle, to co będzie w końcu z tym serwerem? Zostaną nam przywrocone konta? Bo jak nie to ide szukac innego serwa.

aqu1.jpg
Opublikowano

89 lvl top1

zabrali znowu konta

zegnam

SmokeWeed , Erza , Kyto piszcie na jaki serv idziecie PW ;p

Opublikowano

Gratuluje administracji ! Świetny pomysł, wręcz doskonały. Kolejna cofka - awww... każdy o tym marzył.

Zamiast zwrócić stare konta to zrobiliście jeszcze jedną cofkę, świetna logika administracji, no jeszcze raz gratuluje !

Oklaski dla teamu !

oklaski.gif

Dobra kilka słów o serwerze jeśli ktoś by chciał wrócić :

Navi, navi, navi. Przekoksowany BM. Dosłownie całe m1 zasypane w królowych pająków (czy jak to się odmienia) z czego dorobiłem się ponad 2 paczki wszystkich pereł - niby anty bs, lecz dzięki temu perły można było brać za free, ubijając królowe. Bug z większym dostawaniem expa na mapie 130.

Ciągłe niezapowiadane cofki, brak życia administracji w grze. Mam nadzieję, że wam ten nie podkręcony licznik nie sięgnie zenitu 100 ludzi online.

No cóż, nic dodać nic ująć. Jeszcze raz aplaus dla administracji.

oklaski.gifoklaski.gifoklaski.gifoklaski.gifoklaski.gifoklaski.gif

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Wyjebane w ten serv 2 konta straciłem a administracja słowem się nie odezwała... Narka .

Pozdro dla wszystkich SmokeWeed ! D:

veou4z.jpg

Opublikowano

Pomimo tego, że jestem w zespole przyznam ci rację, oczywiście nie mam nic do ich młodego wieku, jednak mogliby zacząć brać prywatne lekcje jęz. polskiego. Przyznam się bez bicia, nigdy zbyt wiele czasu nie poświęcałem nauce ale mimo wszystko staram się przestrzegać zasad ortografii oraz interpunkcji.

sygnaturac.png
Opublikowano

Pomimo tego, że jestem w zespole przyznam ci rację, oczywiście nie mam nic do ich młodego wieku, jednak mogliby zacząć brać prywatne lekcje jęz. polskiego. Przyznam się bez bicia, nigdy zbyt wiele czasu nie poświęcałem nauce ale mimo wszystko staram się przestrzegać zasad ortografii oraz interpunkcji.

widac, ze jezeli team jest zgrany to server bedzie spoko!

hahaha

Opublikowano

UP@, Zamiast pisac o Administracji jaka ona jest, napisz nam co będzie dalej z serwerem, zostanie wyłączony, zostaną przywrócone dawna konta, czy od nowa gramy?!

aqu1.jpg
Opublikowano

Hahahhahahahhaha kolejny reset, omg! Ten serwer to jakaś kpina z graczy a nie ;].

Dobra, nara nawet nie ma sensu grac tutaj i tak jutro kolejny reset pozdro =]

aqu1.jpg
Opublikowano

Graczy online: 140 Graczy online (24h): 19 Założonych kont: 143 Założonych postaci: 19

Czyli licznik podkręcony ;3

veou4z.jpg

Opublikowano

Bez senes , jeszcze jak był Snoopy na thanedzie to była jakaś nadzieja że to uratuje, a teraz ten serwer to jedno wielkie dno.

Opublikowano

Widzę że stało się standardem kasowanie kont co 2 dni, jak z zegarkiem w ręku, mija dwa dni i reset kont. Dziękuję za grę ale już znudziło mi się zaczynać od nowa.

Opublikowano

Ty to kurwa sie nie odzywaj bo na swoim serwie też robiłeś takie przekręty że głowa mała ...

mada faka zielak umyj se

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...