Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lergia [Dedyk]

LergiaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raczej tak. Nic se z tego nie robią,że Wszystko Bugnięte... Poczekam do jutra jak naprawią to dokończę przygodę z serwem,a jak nie to Żegnam.

Opublikowano

Ja tak samo czekam do jutra.

Niech serwer zamkną na dziś.

Tylko niech nie kasują postaci ... nie chce Mi się od nowa robić eq wojenne a zwłaszcza, dla tego ze ciężko bony wchodzą. :]

Opublikowano

Ja tak samo czekam do jutra.

Niech serwer zamkną na dziś.

Tylko niech nie kasują postaci ... nie chce Mi się od nowa robić eq wojenne a zwłaszcza, dla tego ze ciężko bony wchodzą. :]

Trudno ale ludzie maja pobugowane eq epickie, i w ogole wsztstko bugniete jest

Musi byc reset

Jak nie to server nie ma przyszosci, choc w sumie i tak jej miec nie bedzie

Opublikowano

Mam pytanko do Was, wiecie może dlaczego nie mogę ulepszyć z party broń na 80lvl? z bojowego normalnie, a jak najeżdzam kamieniem na parte to nic nie wyskakuje, czemu ?

Opublikowano

System ulepszeń broni nie jest zgodny z tym na prezentacji. Szkoda, fajnie się zapowiadało. Katakumby również nie działają, wymiaru władców nie ma. Na prawdę szkoda!

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

A Metal jest czy jak ulepszamy?

@@@@rejestracja miała być o 15 jak widzę jeszcze jej nie ma ;/

zbyt duza sygna

Opublikowano

darmowa strona na 000webhost, nie stac was na wlasna strone ? nawet serw pod strone za 5 zl jest lepszy niz ten na 000webhost ktory zaraz wam wylacza

Opublikowano

Client: http://www.multiupload.nl/CHCZCJ80OV

Strona,Reje gdyż jest to Serwer Thanned.pl tylko zmieniona nazwa To , tu możecie robic to i owo Strona , reje zapraszamy ! http://thanned.cba.pl/

fake reje.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Bugi które tu napisales zostały juz naprawione dozo jak i itemki dzilaja poprawne bylo to wywalane bledem bazy.Strona bedzie dostepna jutro odmieniona i naprawiona.Niebedzie zadnej cofki.

Ale co z tymi graczami ? którzy maja te epickie eq? chociaż zwróc zeby mieli dawne eq .. Bo np . Ja all zdjolem i dostalem na 62lv . Jak byscie zrobili od nowa start . Było by lepiej bo zobacz ile osób w m1 jaka jest przyczyna tego ze gra tyle osób.? Odpowiedz prosze bo to strasznie zniechęca.
Opublikowano

Bugi które tu napisales zostały juz naprawione dozo jak i itemki dzilaja poprawne bylo to wywalane bledem bazy.Strona bedzie dostepna jutro odmieniona i naprawiona.Niebedzie zadnej cofki.

To powodzenia jak nie bedzie coffki

Srevera nie polecam ludzie maja pobugowane eq epickie i bronie z kosmicznymi atrybutami bo tez pobugowane

Nie traccie czasu na ten server

Opublikowano

Strona głowna działa juz prawidłowo.Jakby byl jakies probelmy z nia prosmy rejestrowac sie na

http://lergia.net46.net/

Wieczorem wystartuje forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...