Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lergia [Dedyk]

LergiaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrał ktoś launchera?? bo mi link nie działa :/

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

33 osboy online a na forum 108 wtf:? albo licznik nie dziala dobrze albo naprawde gra 33 admini powiedzcie cos bo sie grac nie chce .

33 osoby grają z czego reszta przeglądających ma poprzedniego clienta Thanned i czeka na łatke bo ta na końcu prezentacji nie działa

Opublikowano

Dziala Stronka Dziala Serwer zapraszam:) Bo ludu nie ma a okazuej sie ze wiekszosc nie moze pobrac Tu macie link do strony zastepcznej jesli nie zadzialaj czekamy az Admini wrzuca zjedzcie na dol i tam jest reje

1:http://thanned.pl/public/?s=register

33 osoby grają z czego reszta przeglądających ma poprzedniego clienta Thanned i czeka na łatke bo ta na końcu prezentacji nie działa

Sciagnij nowe klienta
Opublikowano

Dziala Stronka Dziala Serwer zapraszam:) Bo ludu nie ma a okazuej sie ze wiekszosc nie moze pobrac Tu macie link do strony zastepcznej jesli nie zadzialaj czekamy az Admini wrzuca zjedzcie na dol i tam jest reje

1:http://thanned.pl/public/?s=register

Sciagnij nowe klienta

troche to dziwne ta strona wyglada na podrobiona i jakby wyludzanie hasel ... nie wiem ja tam bym sie nie rejestrowal na tego linka (polski serwer z niemieckimi aktualnosciami?" troche to dziwne

bez reklam serwerów

Opublikowano

Prezentacja wygląda wyśmienicie. Od dawna czekam właśnie na takiego easy. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Oby był zachęcający drop etc.

Jinno, DieKasia.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...