Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Albator.pl

4Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rly? To co napisałaś to już każdy wie.

to po chuj spamujesz i udajesz najmądrzejszego? pucydupie slaby?

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze o bana czy tam warna dla niektórych idiotów wyżej .

Tych co nachalnie bronią i tych co hejtują, proszę z tej racji, że jebią mnie ich posty i nic nie wnoszą.

Z góry dziękuję.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Prosze o bana czy tam warna dla niektórych idiotów wyżej .

Tych co nachalnie bronią i tych co hejtują, proszę z tej racji, że jebią mnie ich posty i nic nie wnoszą.

Z góry dziękuję.

A ja proszę o słownik dla Ciebie, nawet podstawowych zasad nie znasz, od kiedy stawia się znak interpunkcyjny po spacji?

A po drugie, skoro Cie te posty jebią to czemu się tak nimi przejmujesz, po co się tu w ogóle udzielasz, chcesz tylko nabić nędzną cyferkę więcej w ilości postów? Chcesz się wyróżnić ze masz więcej postów? Jak dla mnie wyróżniasz się głupotą.

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

Opublikowano

A ja proszę o słownik dla Ciebie, nawet podstawowych zasad nie znasz, od kiedy stawia się znak interpunkcyjny po spacji?

A po drugie, skoro Cie te posty jebią to czemu się tak nimi przejmujesz, po co się tu w ogóle udzielasz, chcesz tylko nabić nędzną cyferkę więcej w ilości postów? Chcesz się wyróżnić ze masz więcej postów? Jak dla mnie wyróżniasz się głupotą.

Będziesz pouczać i się czepiać o znak interpunkcyjny po spacji? Proszę bardzo, przyjrzyjmy się Twojej wypowiedzi.

Po pierwsze zdań nie rozpoczynamy od "A".

Po drugie, cytuję: "te posty jebią to czemu" przed "to" stawiamy przecinek.

Po trzecie "jebią" to przekleństwo i nie używa się go w języku polskim.

Po czwarte, cytuję: "wyróżnić ze masz" nie ma takiego zdania, chyba że chodziło Ci właśnie o "że" to pisz dokładnie.

Popatrz, tak bardzo starałeś się nie zrobić żadnego błędu, a jednak zrobiłeś i to co najmniej cztery. Jak masz zamiar się czepiać innych, to sam pisz składnie i bez błędów.

Opublikowano

Isuribi. Jak dla mnie jesteś bardzo dziwną osobą. Zajmij się życiem prywatnym bo z tego co widzę, to jesteś tutaj non stop. _||_

Opublikowano

Yhy napewno i wypierdalaj od Endymiona on sporo potrafi jak tak Sunushi

@topic serwer denny i kurwa pliki od bardzo dobre wlaściela serwera

Byla zmiana serwerow na ktorym stoja strony i nie pozwalal user mysql na polaczenie bo mial inne ip geniuszu ze slonca;)

@top

nie polecam mialem przyjemnosc miec interesy z jednym z adminow i wiekszego skapca i kretyna nie widzialem

Opublikowano

Na tilianie bylo zupelnie co innego. Wejscie do tego navi ktore zrobilismy bylo zemstą. NIE WIESZ O CO CHODZILO WIEC NIE WTYKAJ SWEGO NOSA W NIE SWOJE SPRAWY.

Opublikowano

Przeciez to jest nornalne. nie ma to jak sie podszywac pod cos co sie nie zrobilo. tak zalosna jest adminiatracja draenora ktora bierze wszystko z innych for i gadaja ze to ich

Opublikowano

A wy nadal walkujecie to samo widze dzial Zapowiedzi/Dyskusje stal sie dzialem w ktorym uzytkownicy pisza o wszystkim gdyby nie "Trudne sprawy" ,"Dlaczego ja" to ten dzial byl by popularny wlasnie przez takie osoby jak wy. Dzial Zapowiedzi/Dyskusje zostal stworzony do komentowania,dyskutowania na temat zapowiedzi a nie pisaniu o tym kto ile ma lat czy tez wstawianiu profilu innego uzytkownika w postaci screena. Nie wiem co Moderatorzy robia 1 nawet siedzi w tej zapowiedzi i nic nie robi a powinien wszystkim dac warna lub zamknac zapowiedz na czas 2dni przed startem.

Pzdr.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Mortai zamknij już się bo to żałosne jest. Wchodzisz im w tyłki jak nie powiem co.

Na każdej stronie jest po 5x twoich postów jak nie więcej, znamy już twoje zdanie i nie musisz na każdy post odpisywać.

Opublikowano

tytytryryrtyrtyrty... aphro circus, aphro cirsus...

Mortai zrób coś dla społeczeństwa i skończ się udzielać. Przy okazji mozesz skoczyc z 4 pietra.

Zakladajac ze "cos" jest z "innych for" < bo nie jest > Ci idioci zmienili by chociaz dialogi w questach, niestety sa na to zbyt tępi i nierozgarnieci.

Tak by the way, Jak draenor mogl pasc w przeciagu ostatnich 3/4 mies skoro jest na tej samej serwerowni co Albatros ? Wiec nie pierdol mi tu o stabilnosci parufko.

A tak ku woli przesłania.

1355331703782642.png

spmx.jpg

+++ dialog

vfqj.jpg

heye.jpg

ss'y z DR2

miwr.jpgpheg.jpgjopt.jpg

i jeszcze jedno.

incw.jpg

i znowu z DR

mnkr.jpgdsbc.jpg

mogla bym tego wrzucac wiecej, ale mi sie nie chce.

//edit a no i ten...

pochwalcie sie nazwą tej broni bo zakladam ze jej nazwy nie zmieniliscie

chyba ze chociaz cos umieliscie edytowac w co szczerze watpie.

hdnh.jpg

ekzz.jpg

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

No i co z tego pwodu ? CHYBA NIE CHCESZ MI POWIEDZIEC ZE TYMI SSAMI UDOWODNILAS ZE TO JEST WASZE HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA. NICE JOKE.

ps : pokazujesz wlasnie przyklad dlaczego nie warto grac na draenorze .. potem nie placzcie ze graczy nie macie ... a i jeszcze jedno ... Skoncz powtarzac jeden i ten sam tekst.

Opublikowano

A mnie dziwi jedno, dlaczego moderator czy ktoś nie zrobił w tym temacie porządku ? Tutaj jest taki spam, kłótnie że . . . .

Może jakiś moderator się w końcu zainteresuje tym tematem ?

Opublikowano

Jak wspominałem set zbroji i broni taki sam jak na dr2, są one na forum ale moglibyście dać inne,ponieważ jest ich na tym forum masa.

Świadczy to o tym iż to jest kopia + film tenmy który to udowadnia a mianowicie chcieliście mu dać kasę aby wypakował dr2= nie umiecie nawet klineta rozpakować.

Opublikowano

A mnie dziwi jedno, dlaczego moderator czy ktoś nie zrobił w tym temacie porządku ? Tutaj jest taki spam, kłótnie że . . . .

Może jakiś moderator się w końcu zainteresuje tym tematem ?

kłótnie jak kłótnie ale nikt tutaj nie hejtuje tego całego teamu bez powodu

Opublikowano

Team robi sobie tylko kłopoty. Ma już tyle wrogów, że nie wiem czy na starcie bd co zbierać z serwera.

Opublikowano

Team robi sobie tylko kłopoty. Ma już tyle wrogów, że nie wiem czy na starcie bd co zbierać z serwera.

własnie czytam te posty i mam tylko z tego ubaw 10 stron spamu ludzie ogarniacie

Już niedługo do pobrania client !!!

15961668440157620438.png

Opublikowano

Uprzedzam, że od teraz kto będzie ciągle spamował w tym temacie dostanie oprócz Warn'a niespodziankę.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Hohoho, moim zdaniem to ilorazem inteligencji to bije Cię na łeb.

Spacje niechcący użyłem przed kropką?

Ty tworzysz zdania, których nie ma w języku polskim...

Udzielam się dlatego aby ktoś wreszcie zrobił z tym syfem jaki jest w temacie porządek, sram na cyferki tak samo jak sram na Ciebie, rozumiesz?

PS. W słowniku co innego znajdziesz, widocznie sam nie zaglądasz do niego i nie masz pojęcia co się w nim znajduje.

Wyprzedzam Twoją ripostę na ten post i odpowiadam już : Tak jesteś idiotą.

Myślę, że znajdą się w końcu posty dotyczące serwera a nie tylko Administracji.

50ccab5d1d8b0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...