Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Albator.pl

4Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale patrzcie, zaprosiliście amdinistrację albatora na team speaka poczym walnęliście im wszystkim permy. Pewnie mieliście nadzieję że są tak ciency JAK ADMINISTRACJA DRAENORA i się nie odważą wejść ? Myliliście się :]

PS : moglibyście ustalić sobie wszystko na ts3 i by tego spamu tu nie było, ale po co, w końcu na literki jest sę większym "KOXEM"

Kto mnie zacytuje teraz że znowu wypominam o TS3 ? albo ktoś walnie zbędnego teksta że NIE MAMY O CZYM ROZMAWIAĆ ? HĘĘ NO KTÓRY ?

sygnatura1.gif
  • Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale patrzcie, zaprosiliście amdinistrację albatora na team speaka poczym walnęliście im wszystkim permy. Pewnie mieliście nadzieję że są tak ciency JAK ADMINISTRACJA DRAENORA i się nie odważą wejść ? Myliliście się :]

PS : moglibyście ustalić sobie wszystko na ts3 i by tego spamu tu nie było, ale po co, w końcu na literki jest sę większym "KOXEM"

Kto mnie zacytuje teraz że znowu wypominam o TS3 ? albo ktoś walnie zbędnego teksta że NIE MAMY O CZYM ROZMAWIAĆ ? HĘĘ NO KTÓRY ?

Wez wyjdz i zamknij drzwi, bo na aborcje juz za pozno.

Pokaz mi w ktorym miejscu ktos z administracji DR2 prosi tych przygłupów o wejscie do Nas na ts ?

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Ej to w końcu ty tam mieszkasz czy rodzina? Pokazujesz swój poziom, beka. Wybacz, ale umiem odróżnić internet od prawdziwego świata, w przeciwieństwie do ciebie.

8x4jmw.jpg

Opublikowano

Isuribi, jesteś w teamie Dreanora a nakręcasz prezke Albator. Gratuluję inteligencji. Dalej pisz w tym temacie, te żałosne teksty z pewnościa nimi pokazujesz dojrzałość Teamu Dr (ktoś tu wspominał, że tym się różnicie - ja po Twoich postach nie widze różnicy).

Opublikowano

Isuribi, jesteś w teamie Dreanora a nakręcasz prezke Albator. Gratuluję inteligencji. Dalej pisz w tym temacie, te żałosne teksty z pewnościa nimi pokazujesz dojrzałość Teamu Dr (ktoś tu wspominał, że tym się różnicie - ja po Twoich postach nie widze różnicy).

I dont care what u think, ss long as its about me, the best of us can find happiness, in misery.

Wrzuć sobie w translate, bo nie zrozumiesz.

@ Topie nic polecam, słaba podróba oryginału.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Tak krótko mówiąc to kobiety do garów.

http://img2.demotywa..._93hayi_600.jpg

Krótkie podsumowanie dam w tym temacie...

Widać, iż jesteś pedał. No co zrobić.

@aw

Serwer złodziei, w sumie Dr2 mógłby ich pozwać o włam. Nieważne, że były na tym sf. Włamanie to włamanie. To tak jakbyś wkradł się do garażu pełnego skradzionych samochodów. Włam to włam.

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Słaba? Serwer jest identyczny. Zachwalacie oryginał a tą kopie nazywacie słabą...

moze dlatego ze jest to kopia a na oryginał przynajmniej sa wstanie dodawac nowosci ?

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Zagram sobie na serwerze, ponieważ wczoraj rozmawiałem z amdinistracją albatora co i jak i są to naprawdę bardzo fajni ludzie. Dowiedziałem się tam wiele rzeczy o tych dwoch serwerach.

Polecam

Opublikowano

Weź stąd wyjdz i zamknij za sobą drzwi. Nikt CIebie tutaj nie chce a na dodatek psujesz opinie Draenorowi, pokazując jaki wasz team jest dziecinny i uparty

I co teraz mnie zacytujesz? Że jestem głupi i jacy to wy jesteście poszkodowani ? Leje na Ciebie, waszą adminitrację oraz waszego SRAENORA który nawet nie ma zabepieczeń. Za chwilę wystartuje 5 draenorów i co będziecie wszystkim pod tematem płakać ? Lepiej zajmijcie się graczami żeby zostali bo jak byłem u was na ts3 to przez 2 godziny nikt nie zszedł co wiąże się z brakiem graczy. Tak tak pisz dalej, psuj opinie nie Albatora tylko Draenora uparta dziecinado.

Dziecinade to sobie zrob i wychowaj. Skocz sobie z mostu, moze dopiero po smierci dowiesz sie prawy o zlodziejach.

To jak sie wypowiadam to tylko i wylacznie moja indywidualna sprawa, mamy wolnosc slowa wiec wyrazam swoja opinie, Ty jej widocznie nie masz bo ktos Ci mydli oczy.

Po za tym Twoi informatorzy Cie okłamuja na kazdym kroku.

@ Hex

5162***52 chyba wiesz co to.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Dziecinade to sobie zrob i wychowaj. Skocz sobie z mostu, moze dopiero po smierci dowiesz sie prawy o zlodziejach.

To jak sie wypowiadam to tylko i wylacznie moja indywidualna sprawa, mamy wolnosc slowa wiec wyrazam swoja opinie, Ty jej widocznie nie masz bo ktos Ci mydli oczy.

Po za tym Twoi informatorzy Cie okłamuja na kazdym kroku.

@ Hex

5162***52 chyba wiesz co to.

Nie rozumiem Ci... Że Ci się wgl. to nie nudzi, tylko siedzenie przed jednym tematem... Co zapierd***asz pewnie do kuchni po jedzonko, wracasz i tylko f5 czy kolejne posty są tak? Jak Ci tak źle non stop, to napisz książkę o tym.. Będzie Ci łatwiej, jeżeli masz tyle do powiedzenia... Bo nawet ludzi boicie się na TS przywitać.. Sracie banując od razu permanentnie.. Więc nie zgrywaj tutaj wielce dorosłego kombinując na prawo i lewo..

Opublikowano

Nie rozumiem Ci... Że Ci się wgl. to nie nudzi, tylko siedzenie przed jednym tematem... Co zapierd***asz pewnie do kuchni po jedzonko, wracasz i tylko f5 czy kolejne posty są tak? Jak Ci tak źle non stop, to napisz książkę o tym.. Będzie Ci łatwiej, jeżeli masz tyle do powiedzenia... Bo nawet ludzi boicie się na TS przywitać.. Sracie banując od razu permanentnie.. Więc nie zgrywaj tutaj wielce dorosłego kombinując na prawo i lewo..

A weź się cwaniaku od niej odpierdo* co ?

Teraz taki przemądrzały a pierwszy miał cały czarny ryj od lizania dup*** administracji Tiliana ;xxx

footer_logo.png

Opublikowano

Teraz pajacu to się poniżyłeś. Tenma przerasta was skillem, zaraz jakim skillem, wy nie macie skilla. Chuja umiesz, i taka jest prawda. Kto dużo gada - mało robi.

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

albo mi się zdaje albo on pisze a nie mówi. A to że jesteś kobietą to z czego widzę piszesz po raz chyba 20.

Jak macie do nich problem idzcie sobie to wytłumaczyć chociaż by na SKYPE jak was TS3 boli, a nie tutaj spamicie że oni złdozieje złodzieje i złodzieje.

PS : a chciałem jeszcze dzisiaj zagrać na Draenorze, ale chyba się rozmyśliłem.

jakoś nie obchodzi nas to ze chciałeś pograc na Draenorze... jednak widze ze zaczales bronic zlodziei - za co szczegolne brawa

astiumsign.png

Opublikowano

@Isuribi nie jestem głupi w porównaniu do Ciebie. Nie masz z nimi o czym rozmawiać ? To na kiego tutaj siedzisz cały dzień i spamisz, co chyba świadczy o tym że jednak masz o czym z nimi pogadać.

PS : łatwo Ciebie sprowokować :]

Opublikowano

Kto mnie sprowokowal ? XDDD

Ale ja nie pisze do tych cepow, tylko uswiadamiam ludziom ze na tym serwerze nie ma czego szukac.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Skoro piszą ze serwer wystartuje to raczej wystartuje.

Trzeba nie było stawiać Draenora to by nie było takiej spiny. Przecież to jest normalne że Szykra nie będzie w stanie zrobić takich zabezpieczeń, że nic mu się nie stanie ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...