Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Albator.pl

4Game

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"zdejm cycka z shiftu"

Piszę albatros bo Cie trolluje a Ty łapiesz bulwers jak dziecko w piaskownicy któremu ktoś zabrał łopatkę. To podaj cepie date kiedy dr był off na 3 dni... Owszem był na początku czyli w lipcu... Tak więc dalej apeluje " puknij się w czoło ".

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Ja jebie.. Nie widzę logiki w tym co piszecie... Kur*a jak można co drugi post pisać to samo?! Wytłumaczcie mi to. Non stop to samo... I nadal ciągną...

Co do serwera jak pisałam wcześniej poszukać Sobie tego co jest tu w internecie i się nie pchać nie potrzebnie.

Z tego co słyszałam Team 4Game został zaproszony przez Szykre na Ts, po czym zostali zbanowani. Beka.

A do tych co lubią nabijać posty, że pliki są kradzione: Nie, nie są i mordy w klop. Bo ile można..

Opublikowano

Tak szczerze mowiac czytam te wasze posty i smiac mi sie chce gdyz praktycznie wypowiadaja sie te same osoby Pro elo Endymion_ ktory po rozmowie na pw kiedys sie zagubil, PRO Elo Sunushi ktory uwaza sie za Boga Mpc i mysli ze pozjadal wszelkie rozumy pan Tenma ktory powinien juz dawno zostac zbanowany na tym forum za glupie nie na temat wypowiedzi w tematach, jednak ze nie zostanie zbanowany,zwarnowany przez Range jaka posiada na tym forum. Wiekszosc uzytkownikow jest bezkarna zwykly user cos napisze,przekieruje uzytkownika do innego tematu i dostaje warna a wlasnie takie osoby jak oni robia co chca na tym forum pisza glupotyw postach i sa bezkarni.

Zazdroscicie mu ? ze stawia kolejny serwer ? a wy siedzicie u kogos w teamie jako zwykly Technik? te slowa kieruje do Endymiona_ i Sunshiego.. zrobcie cos sami,postawcie swoj serwer i wtedy kozakujcie bo narazie przy Kamilu jestescie zwykle pionki takie osoby jak wy 1 co moga to zagrac u niego na serwerze.

I skonczcie pisac te swoje nudne,denne wypowiedzi,bo ten temat jest prezntacja dla graczy a nie dla takich bucow jak wy.

Pzdr

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

myślicie że dadzą radę jakiekolwiek zmiany dodać na tych kradzionych plikach? zobaczcie tylko na ten ich serwer Senthia:

Tam nic od siebie nie dodali

- bronie z epvp (po co się wysilać i coś lepszego poszukać)

- zbroje (2 Hwangi przemalowane na biało i żółto, 3 rodzaje niebiańskich stalek - oczywiście przemalowane gotowce itd.)

- nowe moby(jakie nowe moby?! profesjonalne moby w av3 i av4 "pomalowane w paintcie" na zielono i niebiesko)

- nowe mapy? (po co? skoro można sklonować 4 razy grotę i dodać na nią moby)

- dungeony? (piekielne katakumby pomysł wałkowany na większości prywatnych serwerów)

nadal uważacie że oni coś potrafią?

EDIT

@Kaśka

Ty to chyba nawet prezentacji Draenora na oczy nie widziałaś a się wypowiadasz

Już kiedyś mówiłaś że to wszystko jest w internecie, możliwe ale odróżniaj ludzi którzy potrafią to połączyć w logiczną całość od tych którzy wgrywają "na chama" wszystko jak leci

Opublikowano

Up a jaki serwer teraz nie ma tego samego? praktycznie kazdy 1 pomysl z katakumbami wyszedl na Metin2PL i stad tez kazdy serwer je ma, systemy kostiumow,energii,punktow wyszlo na jakims serwerze 1 raz ktos wyciagnal dodal do siebie i upublikowal wiec nie dziw sie ze tak jest.. Teraz praktycznie kazdy serwer od 2 nie rozni sie niczym w kazdej prezentacji widze systemy... Co kiedys by dodac dla nie 1 sprawialo trudnosc.

Zrob swoj serwer ;> jak zrobisz wejde i sprawdze czy jest postawiony na "Gotowcach" czy na twoich autorskich pracach.

Nie pasuje Ci? nie graj masz dzial Publikacja serwerow wejdz znajdz inny ktory Ci sie spodoba,zagraj a nie nabijasz posty.

Pewnie nawet nie wiesz w jakich plikach znajduja sie te "gotowce" zbroi,broni,systemow a sie udzielasz

2252770056.png

Opublikowano

Up potwierdziles tylko to co napisalem ;> osoby ktore graly na Draenor teraz pisza "Oh zajebali prace Szykry" ladnie bajeruja. Prawda jest taka ze gdyby wam osoba ktore tak zywnie wypowiadaja sie w tej prezce imponowal Draenor siedzieli byscie teraz na grze wbijali lvl,robili skile a nie siedzieli po prezkach w poszukiwaniu nowego lepszego serwera.

Dziekuje za uwage.

hahahah o kurwa zaraz pierdolne.. skradzione pliki serwerowe? o kurwa gorszej bajki nie widzialem czlowieku nic nie zostalo skradzione poza Clientem.

Ile to wejsc w Navicat-->player-->item_proto znalesc id itemu leciec w prawo odnalesc refine_vnum dac id nowej zbrojki,w refine_set dac id ulepszacza..

Nic poza tym nie widze ;>

Ps: Misku gdyby pliki serwerowe zostaly skradzione ten serwer nie mial by buga w statystykach graczy ;> ;** popatrz na screeny.

Kilka serwerow wyciagnelo te systemy graczy a tylko na Draenor,Kalimdor dzialaja one chyba poprawnie.

2252770056.png

Opublikowano

Up a kim Ty jestes ? by oceniac ludzi w ten sposob ? uwazasz sie za madrego? jakie szkoly skonczyles? ..

Balmora ma graczy przez FuBu a nie przez Bambuska i jego questy. Bambusek myslal biarac do Teamu FuBu wiedzial iz wiele ludzi wielbi go za to ze wbil 99 lvl , wiedzial ze jak wezmie go teamu ludzie poleca za nim jak muchy za gownem. Fubu nie robi nic na Balmorze jest tylko maskotka,lepem na muchy-graczy.

Draenor ma mase ludzi? ;> yhy chyba z podkreconym licznikiem na stronie bo na serwerze M1 swieci pustkami.

Wypierdalaj na swoja Ravie wbijac lvl a nie wypowiadasz sie w prezce tego serwera.

Ciekawoska: Dlaczego tak popularna osoba jak Bambusek nie siedzi na mpc? nie pisze questow,nie pomaga graczom? dlaczego user ktory spedzil tu tyle czasu nie dal tu zapowiedzi swojego serwera? Odpowiedz jest prosta Administracja Mpc weszla mu na konto rozplakal sie i opuscil mpc malo tego toz przed startem Balmory latal z Malyszem i Fubu po serwerach.. i wypisal Start Balmory dnia... nawet gdy wejdziesz w Profil Fubu na Mpc mozesz zobaczyc w jego postach jak latal po prezkach i pisal ze ich Balmora jest najlepsza,robil reklame. Zglosilem to do Kokosza a on postanowil iz Bambusek ma zakaz wystawiania prezentacji Balmory na tym forum.

Elo ;*

2252770056.png

Opublikowano

Kurwa tlumaczyc jak chlop krowie na rowie a i tak nie zrozumie.. Czlowieku ile razy mam Ci pisac ze Autorem prac typu systemy osiagniec nie jest Szykra a jakis uzytkownik z Elitepvp. Ile mam Ci kurwa razy pisac ze Szykra sam sie przyznal ze "jego prace autorskie" tak naprawde nie sa jego autorstwa. Jestes naprawde tak glupi? czy tylko takiego udajesz. Wejdz sobie w jego profil a nie walkujesz 1 i to samo przez 8 stron tego Teamtu-Zapowiedzi. Nie jestes Administratorem zadnych z tych 2 serwerow wiec po co sie do chuja pana udzielasz? Jestes w Teamie ich serwerow? nie jestes wiec nie wiesz o co chodzi ,kto komu co ukradl,podpierdolil a swoje domysly zachowaj dla siebie.

Poza tym skad wiesz czy Szykra mu tego nie sprzedal? dlaczego w calej zapowiedzi napisal tylko 1 post? gdyby naprawde uwazal ze cos mu zajebali raczej toczyl by wojne do konca tak jak robi to Sunushi.

2252770056.png

Opublikowano

Cort nie jestes w teame ani draenora ani albatora wiec raczej Ty wiesz tyle co 0 o tej calej sytuacji.

Mamy Twojego facebooka smarkaczu...

CHWALICIE TEGO SZYKRE A.NIE ZNACIE PRAWDY DLACZEGO 4GAME ZABRALO MU PLIKI. SZCZEGOLNIE ADMINISTRACJA DRAENORA KTORA NAJWIECEJ TUTAJ GADA NIE ZNA NAWET SWOJEGO SUPER PRO ELO ADMINKA

CHODZCIE NA TS LUB SKYPE A NIE SPAMICIE TUTAJ BYLE SOBIE TYLKO POSTY NABIC Z WYMOWKA ZE NIE MAMY O CZYM GADAC..

Opublikowano

Tak czytam ten temat i mysle ze od 3 stron dyskusja tutaj prowadzona nie ma sensu.

Coz, ludziom nie uswiadomimy, ze sa zlodziejami stad osobiscie proponuje dac sobie juz spokoj.

Juvia szkoda nerwow.

Pozdrawiam i zycze nie-powodzenia.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Serwer i tak nie wypali :

"Co łatwo przyszło - łatwo odejdzie "

W dupie tam mam wasze spiny , nie obchodzi mnie to , wiem jedno ten serwer to dno .

Tak do tych co bronią tego serwera to sie nie boicie grac na serwerze gdzie HA jest zlodziejem? Przeciez tam navi , lewe postacie beda na 100 % bo głowny typek od serwera jest nie uczciwy widze jestescie naiwni i to bardzo .

Pozdrawiam normalnych .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja jebie.. Nie widzę logiki w tym co piszecie... Kur*a jak można co drugi post pisać to samo?! Wytłumaczcie mi to. Non stop to samo... I nadal ciągną...

Co do serwera jak pisałam wcześniej poszukać Sobie tego co jest tu w internecie i się nie pchać nie potrzebnie.

Z tego co słyszałam Team 4Game został zaproszony przez Szykre na Ts, po czym zostali zbanowani. Beka.

A do tych co lubią nabijać posty, że pliki są kradzione: Nie, nie są i mordy w klop. Bo ile można..

Oj dziewczyno coś tak pusta,

czy w twej głowie kisi się kapusta?

Twe oczęta puste są,

w nie kapustę wcisnę Twą.

Jak żeś ślepa jak kurzyna,

wypie*dalaj do murzyna.

Czy Twe oczy wciąż nie widzą,

że ten serwer pachnie piczą?

W nim że każdy projekt zaj*bany,

a gdy żalisz lecą bany.

Zapiski o DieKasia., 2012.

Stop złodziejstwu!

Dostanę bana? Super, zrobie nowe konto... Mam Tyle pomysłów na nick... i tyle jest kropek...

Specjalnie spamiłem 30 postów by tu napisać...

Więc ku*** trochę szacunku.

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

Opublikowano

Mentalista - dont feed trolls.

Im mozg wyplynął z ostatnim wytryskiem.

Tak swoja droga gdzie Szykry Was zapraszal na ts'a bo jakos nie widzialam tego?

DieKasia - Twoj nick mowi sam za siebie - umrzyj.

Szykra zadnych plikow nie sprzedawal, ani nikomu ich nie udostepnial.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Mentalista - dont feed trolls.

Im mozg wyplynął z ostatnim wytryskiem.

Tak swoja droga gdzie Szykry Was zapraszal na ts'a bo jakos nie widzialam tego?

DieKasia - Twoj nick mowi sam za siebie - umrzyj.

Szykra zadnych plikow nie sprzedawal, ani nikomu ich nie udostepnial.

Ciekawe masz doświadczenia z mózgiem, lecz napisałaś swoje "aż" 3 strony ? może i więcej spamu a teraz ładnie wyjdź na dwór i ochłoń.

Pokazujesz swój poziom.

Mają serwer, mają pliki ich problem startują to też ich problem ile bd grało tak samo. Nic tutaj nie zmienisz, po za spamem i pokazywanie swojego poziomu.

Opublikowano

To się przestań udzielać Kasiu:) swoje już zrobiłaś/eś.

"Miłość, która jest go­towa na­wet od­dać życie, nie zginie"

Opublikowano

i tak wszystko dla hajsu, kto teraz postawi serwer zeby dać przyjemnośc innym? przecież wszyscy stawiają serwery dla kasy nie mówię tutaj o równym trzepaniu hajsu, bo przecież wiadomo czemu serwery z wyjebanym isem się trzymają? bo większość komu się nie chce dropić czegos kupi sobie, bo przecież stać ich. Tam gdzie niby dobra gra skromny is, mało graczy bo dzieci is i ludzie którzy maja mało czasu nie zagraja. To juz nie ta era privóv, teraz wyjebiesz prezentacje 30 stron spamu albo "zajebiście zagram" albo hejtu. Kopia tego, sramtego. przecież na każdym serwerze jest coś z innego więc jaki chuj z tego, jak komuś nie wypalił serwer a miał fajną modyfikacje czy coś tam to czemu nie skorzystać z tego skoro była dobra? Chyba że podpierdoli to inna sprawa, co do serwera się nie wypowiadam bo nie ma $ensu.

PL też trzepie hajs itd, ale przynajmniej robi ułatwienia i można sm czy przepustki kupić i PL wytrzyma dłużej na pewno niż "privki"

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

i tak wszystko dla hajsu, kto teraz postawi serwer zeby dać przyjemnośc innym? przecież wszyscy stawiają serwery dla kasy nie mówię tutaj o równym trzepaniu hajsu, bo przecież wiadomo czemu serwery z wyjebanym isem się trzymają? bo większość komu się nie chce dropić czegos kupi sobie, bo przecież stać ich. Tam gdzie niby dobra gra skromny is, mało graczy bo dzieci is i ludzie którzy maja mało czasu nie zagraja. To juz nie ta era privóv, teraz wyjebiesz prezentacje 30 stron spamu albo "zajebiście zagram" albo hejtu. Kopia tego, sramtego. przecież na każdym serwerze jest coś z innego więc jaki chuj z tego, jak komuś nie wypalił serwer a miał fajną modyfikacje czy coś tam to czemu nie skorzystać z tego skoro była dobra? Chyba że podpierdoli to inna sprawa, co do serwera się nie wypowiadam bo nie ma $ensu.

PL też trzepie hajs itd, ale przynajmniej robi ułatwienia i można sm czy przepustki kupić i PL wytrzyma dłużej na pewno niż "privki"

Rly? To co napisałaś to już każdy wie.

Bywalec
Opublikowano

I tak ludzie tutaj będą grać. W chwili obecnej na Draenor'ze2, gra bardzo mała ilość osób.

Ten "projekt" będzie czymś świeżym. Pomysł dobry.

Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...