Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Albator.pl

4Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest sens stawiania, bo osobiście chcę tam pograć jak wielu innych którzy po prostu się tutaj nie wyrażają w tym temacie. Przeczytali zapowiedz i po prostu czekają po co mają tutaj coś pisać. Ataki na każdym serwerze są, więc to jest norma. Każdy nowy serwer miał, ma i będzie miał wrogów lolz. To jest rywalizacja. Jak Ty chcesz stawiać serwer i nie mieć wrogów to powodzenia w przyszłości. a sens jest bo powtarzam że chce tam grać !!!

A powiedz kolego z jakiego powodu chcesz tam zagrać hmm??

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A powiedz kolego z jakiego powodu chcesz tam zagrać hmm??

z jakiego powodu można grać w metina ? weź logcznie pomyśl człowieku, jeżeli to nie jest dla ciebie zbyt duży wysiłek.

85d7d849bc6b40826ee794075b6149d6.jpg

Kliknij ;) Prosze ;) Zbieram na yoricka :D

Opublikowano

Yhy napewno i wypierdalaj od Endymiona on sporo potrafi jak tak Sunushi

@topic serwer denny i kurwa pliki od bardzo dobre wlaściela serwera

Człowieku ogarnij co ty piszesz i H*j mnie to obchodzi kto co potrafi i teraz możesz opuścić ten temat.

15961668440157620438.png

Opublikowano

Dwa takie same serwery. Oba mają swoje plusy ale ilością przeważa Albator.

-brak yang bugu (na draenor był i przez to stracili sporą ilość graczy)

-stabilniejszy serwer (jak wspominają poprzednicy, ddos i draenor leży parę dni)

-więcej graczy (jak będzie dobra reklama to bardzo wielu graczy będzie na serwerze, chwilowo jest reklama słaba...)

-admini tego serwera mogą się pokusić zniszczyć inne serwery a gracze stamtąd przyjdą na nowy, stabilny

- i mam nadzieję że is będzie tutaj tańszy ;p

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja poniżej 15 lat z IQ <100.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Ciągły płacz ze złodzieje, ze ukradli, ze nic od siebie... Każdy już to wie, kto chce grać to będzie grał.

Team Albator nie jest głupi a sprytny, nie zmarnowali czasu na tworzenie plików tylko zwyczajnie użyją plików Draenor2 (wydali na to 50zł i trochę wódki - jak ktoś tu wspominał - co jest niczym w porównaniu do czasu który by stracili tworząc pliki)

Osobiście zagram na serwerze bo w zimę poza trwonieniem kasy nie ma nic do roboty a jest to jedyny serwer który dobrze się zapowiada i zachęcam do gry. Serwer stabilny i dobry(można to sprawdzić na dr2)

Opublikowano

Zgodzę się z wami

@Kantharis, ja Ci powiem że są te dziesiątki a może i setki osób które by zagrały jeszcze raz na DR2 gdyby nie było tego YANG BUGA który tam wystąpił. Otóż kłania się tutaj serwer Albator który jest DRAENOREM z usuniętymi bugami. Sam osobiście odszedłem z Draenora przez bugi i stosunek z jakim administracja podchodziła do graczy. Były to 2 rzeczy które mnie bolały na tamtym serwerze a tutaj YANG BUG jest usunięty oraz administracja która siedzi praktycznie cały dzien na tsie z otwartymi ramionami na graczy.

sygnatura1.gif
Opublikowano

panie Mentalisto jakbyś nie zauważył w świecie metina wszyscy sobie wszystko kradną. Draenor2 jest nielegelnym serwerem ponieważ jest oparty o pliki GAME FORGE tak więc przestań płakać w końcu bo GAME FORGE tak samo włożylo w stworzenie metina 20 razy tyle czasu co Szykra w tego swojego dennego draenora. Wszyscy tak naprawdę co mają privy mają w pewnym stopniu kradzione pliki od GAME FORGE i nikt o to nie wypomina pod Draenora zapowiedzią.

sygnatura1.gif
Opublikowano

Chciałbym jeszcze tyle powiedzieć od siebie, iż znam administratorów.

Oni byli zdolni do tego, aby kupić grafikę zielska, a nie dać 200 zł na dodatkowe skrypty tylko sobie je fajnie ukraść z niedawno udostępnionej strony by zielsko nielegalnie.

Po prostu jeden wielki shit. Nie przystoi mi negować czegokolwiek, ale ja nie na widzę złodziei.

Zadowoliłby mnie fakt, gdyby Szykra podał Was do sądu.

Tyle od mnie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@sul94, Laxor, Hextalia, iGauana

1338768789tu-sie-jebnij.jpg

@topic

Panie Kamilu aka. 4Game, uwierz ze wiekszego derpa juz dlugo nie widzialem. Średnio komunikatywny delfin wykazuje wiekszy iloraz IQ niż Ty i Twoja ekipa. Myslisz ze jesli ukradles pliki i postawiles na nich serwer bedziesz lepszy od oryginalu? Jestes 100 lat za Szykra i jego teamem, Twoj grafik nie dorownuje ich grafikowi do pięt, żadna osoba z Twojego teamu nie dorówna Gzeniowi pomysłowości, Szykremu umiejętności i Tanque jego eventów. Nawet jesli postawisz serwer na tych plikach predzej czy pozniej sie z nim pozegnasz, bo Twoje IQ równe temperaturze pokojowej nie pozwoli Ci na jakiekolwiek dodawanie nowosci na ten serwer, tak jak go teraz postawisz tak bedzie stał do osranego końca, bo Twoja ekipa nawet nie jest wstanie dorównać obecnemu stanowi tego serwera a co dopiero ulepszaniu go.

Po za tym jesteś takim dysmózgiem że każda Twoja odpowiedź uświadcza mnie w przekonaniu że latwiej konia nauczyc tanczyc niz doczekac sie konkretnej odpowiedzi od Ciebie i Twoich murzynów, bo unikacie tematu kradzieży ciągle podniesasz sie jak murzyn bateryjka tym ze podbijamy Ci temat, a nie potrafisz sie przyznac do zlodziejstwa. Zgiń, przepadnij.

Z tym sie zgadzam + dodam coś od siebie.

Naprawde każda Wasza wypowiedź świadczy o tym ze Bóg nie obdarował Was zbyt wielką inteligencją, a co za tym idzie Wasze pomysły ... < oj sorry Wy nie macie własnych pomysłow >. Jesteście jak słoiki z biedronki puści i zakręceni. Unikacie temat kradzieży plików jak diabeł święconej wody, na każdy post w którym pojawia się ten wątek odwracanie kota ogonem i piszecie "zapraszamy na ts". Ja osobiscie nie miała bym naet o czym z Wami gadac, złodziej, złodziejem pozostanie i nic tego nie zmieni, a nędzna kopia nigdy nie dorówna oryginałowi. Po za tym ten serwer padnie z braku nowości nie jesteście wstanie dodać jakiejkolwiek nowości na poziomie wyższym niż obecny tych plików. Szczerze? Żal mi Was i serce mi sie kroi na Wasz widok bo daliście kase za pliki z których nawet nie umiecie zrobic użytku, a Wasz nędzny grafik nawet nie potrafił edytowac interfesju żeby chociaż coś zmienić no tak zreszta mój kolega coś na ten temat powiedzial...

vnfa.jpg

Swoja drogą czemu MPC team tak Wam kryje dupy ? Macie 3x czyszczoną prezentacje serwera który jest kradziony, no sorry ale małpa by zauważyła że coś tu jest nie hallo. Tak więc podsumowując swoja wypowiedź, życze wielu DDoS'ow, mało graczy, problemów z serwer i bugów < ahhh... prawie jak życzenia świąteczne >.

hahaha i tak dla przypomnienia:

www.youtube.com/watch?v=FS1nV2s2YW8%5B

ten nr GG jest taki sam jak szanownego Pana Kamila aka. 4Game

dvlb.jpg

@do moderatorów

nie mam pojęcia czy dali Wam w łape, czy w pupę, ale dyskusja w tym temacie jest taka sama jak w każdym innym. Ponadto dalej trzymajac ten temat tylko pokazujecie ze na mpc można kraść a nikt nie patrzy na regulamin który wyrażnie zabrania publikowania treści kradzionych. W glupich tutorialach czepiacie się żeby podac źrodlo i skad ma pliki, a tu ewidentnie ukradli cały serwer i nic z tym nie robicie ?

// Jak kto woli

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

@Isuribi : "a nikt nie patrzy na regulamin który wyrażnie zabrania publikowania treści kradzionych"

Pomyśl teraz logicznie ( jeżeli to nie dla Ciebie wysiłek) a może dojdziesz do wniosku, że powinni wtedy usunąć cały dział METIN2 PRYWATNE SERWERY. W końcu wszyscy mają serwery postawione na plikach które są kradzione od TWÓRCY METINA

Kogo to obchodzi że Szykra zrobił sobie dodał sobie jakieś tam duperele, skoro ma postawiony serwer na plikach kradzionych ? Ma licencję na to, że może mieć postawiony serwer na plikach od TWÓRCY METINA ? Jestem 99.9% przekonany że nie ma.

// Takie tematy na PW!!

sygnatura1.gif
Opublikowano

Ja Powiem tak do administracji

Zachowanie z reala są przenoszone na Virtual więc do domu bym cię nie zaprosił nawet na ts bo byś ikony pokradł Kradzieje

Dla tych co nie lubią serwera

Mała pomoc do upadku serwera

http://www.mpcforum.pl/topic/792205-perl-skrypty-do-floodu/unread/

Invoriabanenr.png

Opublikowano

@Isuribi : "a nikt nie patrzy na regulamin który wyrażnie zabrania publikowania treści kradzionych"

Pomyśl teraz logicznie ( jeżeli to nie dla Ciebie wysiłek) a może dojdziesz do wniosku, że powinni wtedy usunąć cały dział METIN2 PRYWATNE SERWERY. W końcu wszyscy mają serwery postawione na plikach które są kradzione od TWÓRCY METINA

Kogo to obchodzi że Szykra zrobił sobie dodał sobie jakieś tam duperele, skoro ma postawiony serwer na plikach kradzionych ? Ma licencję na to, że może mieć postawiony serwer na plikach od TWÓRCY METINA ? Jestem 99.9% przekonany że nie ma.

// Takie tematy na PW!!

staaaary, my nie mamy licencji ?!

1355606787514592.jpg

Każdy ma takie samo prawo do plików serwerowych, ale nie do cudzych pomysłów, skryptów strony i grafiki.

@360

Twoja edycja mojego posta była na równym poziomie tych co ukradli pliki.

Jako moderator może rozwinął byś swoja wypowiedź, jak nie tu to u mnie na pw ?

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

staaaary, my nie mamy licencji ?!

1355606787514592.jpg

Każdy ma takie samo prawo do plików serwerowych, ale nie do cudzych pomysłów, skryptów strony i grafiki.

@360

Twoja edycja mojego posta była na równym poziomie tych co ukradli pliki.

Jako moderator może rozwinął byś swoja wypowiedź, jak nie tu to u mnie na pw ?

wiesz że za podrabianie licencji możesz mieć srogo prze**bane ?

na wszelki wypadek zrobie sobie screena tego kawałka papieru co tutaj wysłałeś.

01338278139314549954.png

Opublikowano

odowodniles że jesteś idiota XDDD

i powtarzam po raz 2 jestem kobieta wiec zwracaj sie do mnie w formie zenskiej.

1355610134111559.jpg

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

BRTky.jpg?1321408042

Panie policjanie, bo oni mnie obrażajo w tych internetach co ;_; Robio jakieś licencje i mi ludzi straszo ;_; Jak ja mam tu zarobić, panie władzo no kochany, polak polakowi tak?

@Edit

Dzięki Geo, też Cię kocham! ;* 3<

Opublikowano

Ty wez sie nie udzielaj, nie masz prawa glosu.

Uwazam sie ludzie powinni sie czesciej wieszac.

@ topic

NIE polecam seerwera bo śmierdzi z maszyny. < i pliki są kardzione >

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Serwer odradzam, chociaż w sumie podobno śmiech to zdrowie. Wszystko zerżnięte z Draenor2, administratorzy prawdopodobnie są ciężko chorzy na mózg, ale nie jestem doktorem medycyny, to tylko moje podejrzenia.

Ps.

nzbt.png

Opublikowano

Posłuchajcie. Czego wy się tak spinacie ? Czytam na każdej zakładce tego tematu jedno i to samo ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE I ZŁODZIEJE.

Ale powiedzcie kogo to obchodzi ? Mają pliki i wykorzsytali brak zabezpieczen tego Dranora czy jak ten serwer tam ma. A wy się spinacie mimo tego że i tak ten serwer wystartuje mimo tej krytyki ze strony bodajże 3 osób. Tak tak wiem będziecie mnei teraz cytować i komentować jaki to ja jestem głupi i wgl bo wyrażam swoją opinię co sądzę o tej całej sytuacji ale niestety takie teraz życie jest że jeden chce być lepszy od drugiego. Niedawno nawet widziałem posta jak jeden człowiek administracji serwera xxx napisał, że przyjedzie z kolegami i zabije kolesia serwera yyy za to że zabrał mu tam jakąś rzecz z serwer. Ludzie, to jest tylko gra za dwa lata już nie będzie istnieć coś takiego jak Draenor, lub jakieś inne serwery bo to wszystko wyleci w kosmos i nawet nikt nie będzie pamiętał że coś takiego jak Draenor istniało więc po co te nerwy. Jak już wspomniałem niepotrzebnie to piszecie skoro administracja tego serwera i tak powiedziała że wystartuje... Normalny gracz wejdzie przeczyta zapowiedź i wyjdzie i zdecyduje czy grać czy nie.

Opublikowano

Posłuchajcie. Czego wy się tak spinacie ? Czytam na każdej zakładce tego tematu jedno i to samo ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE I ZŁODZIEJE.

Ale powiedzcie kogo to obchodzi ? Mają pliki i wykorzsytali brak zabezpieczen tego Dranora czy jak ten serwer tam ma. A wy się spinacie mimo tego że i tak ten serwer wystartuje mimo tej krytyki ze strony bodajże 3 osób. Tak tak wiem będziecie mnei teraz cytować i komentować jaki to ja jestem głupi i wgl bo wyrażam swoją opinię co sądzę o tej całej sytuacji ale niestety takie teraz życie jest że jeden chce być lepszy od drugiego. Niedawno nawet widziałem posta jak jeden człowiek administracji serwera xxx napisał, że przyjedzie z kolegami i zabije kolesia serwera yyy za to że zabrał mu tam jakąś rzecz z serwer. Ludzie, to jest tylko gra za dwa lata już nie będzie istnieć coś takiego jak Draenor, lub jakieś inne serwery bo to wszystko wyleci w kosmos i nawet nikt nie będzie pamiętał że coś takiego jak Draenor istniało więc po co te nerwy. Jak już wspomniałem niepotrzebnie to piszecie skoro administracja tego serwera i tak powiedziała że wystartuje... Normalny gracz wejdzie przeczyta zapowiedź i wyjdzie i zdecyduje czy grać czy nie.

wiesz nie wiem jak Ty ale ja za nim zagram na serwerze to czytam opinie innych czy warto.

Ale tu nie warto XDDD Do kopia nigdy nie bedzie lepsza od oryginalu ;D

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

wiesz nie wiem jak Ty ale ja za nim zagram na serwerze to czytam opinie innych czy warto.

Ale tu nie warto XDDD Do kopia nigdy nie bedzie lepsza od oryginalu ;D

No i rozumiem Ciebie bo to jest Twoja opinia że nie zagrasz. Ja osobiście na przykład nie czytam a czemu ? Sam nie wiem, mam takie przyzwyczajenie.

Niestety ale puszczając coś w internet trzeba być świadomym tego, że może sobie to druga osoba wykorzystać. Nie ma rzeczy nie możliwych. Człowiek za pomocą komputera jest w stanie zrobić wszystko. Za chwilę każdy serwer będzie miał system energi, jakieś tam buteleczki te wszystkie systemy zwierzaków.

Opublikowano

Możliwe że to rozwiąże te sprzeczki tutaj. Chcą z wami pogadać i się pozbyć tego zbędnego spamu jaki tu występuje. Co w tym dziwnego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...