Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Albator.pl

4Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro piszą ze serwer wystartuje to raczej wystartuje.

Trzeba nie było stawiać Draenora to by nie było takiej spiny. Przecież to jest normalne że Szykra nie będzie w stanie zrobić takich zabezpieczeń, że nic mu się nie stanie ;d

A niby oni będą? Może Szykra nie jest jakimś koxem w BSD (przynajmniej mi nic nie wiadomo) ale z Draenorem/Kalimdorem odpierdolił kawał dobrej roboty. Serwery stoją po dziś dzień, a pliki 4Game, to jedynie powielone serwery. Co, niby pliki wyjebali? Bitch please, oni ledwo co pewnie umieją do SSH wejść. Szykra ma pełno pomysłów i umiejętności do realizacji ich. A 4Game... pieniądze.

Btw, nie wiem czemu tak najeżdżacie na Isuribi, skoro ona wie o tym wszystkim najlepiej. Dupa boli od prawdy, że kilka tematów sczyściło? No co poradzić. Lexor, nie wymądrzaj się tak, bo dobrze wiemy, co ty wiesz w tej dziedzinie, i nie jest to jakaś wiedza zajebista. Wykorzystałeś fakt, że Haya jest naiwny. Już na serio, lepiej jak Lyons z nim pracował, bo on rzeczywiście coś potrafił, a ty jedynie spinać dupę i się wymądrzać kim to ty nie jesteś. No, ale nie ma co się produkować, frajer pozostanie frajerem.

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- bardzeij ogarnięta administracja (bitch please, administracja Draenora wgl nie ogarnia zamuloni są w trzy dupy)

Może i zamuleni ale świetnie ogarniają pliki i przygotowali Nam świetny serwer.

@up sorry ale skąd ty to możesz wiedzieć? Jeszcze nie wystartował a już piszesz że jest zajebisty bitch please.

Parę osób któryś już dzień płacze że pliki kradzione z dr2 i nic nie zmienione a co z tym się wiąże serwer jest taki sam jak dr2 a jest to serwer bardzo dobry.

Opublikowano

Mortai więc tak.

Po twych postach idzie wywnioskować, że zapłacili tobie żebyś tak pisał.

Dla takich jak ty rodzice powinni blokadę na internet zakładać.

Jestem pewien, że na ts lizałeś już dupę tym złodziejom, albo może konia dupa im waliłeś ?

Opublikowano

Hmm po tym co przeczytałem to NIE POLECAM SEWERA złodziejstwa nie toleruje.

Oczywiscie postaram się o jakaś anty reklame. Pozdrawiam i jeszcze raz powtarzam nie grajcie u ZŁODZIEI

Opublikowano

Widze że Draenor powraca -_______________________________________________________________________________-

Opublikowano

Pliki kradzione z dr2;) Gz nawet wygladu roslinek albo zbori i broni nie zmieniles. Jak mam zagrac na serwerze to tylko po to zeby nastawiac w ch*j botow i zawyzyc ci na start takie ceny ze kazdy bedzie mial w dupie gre na twoim serwerze. Nawet z wielka checie wysle ci ddosy na serwa bo nie lubie ludzi ktorzy kradna prace innych ludzi.

Dniami i nocami siedzieliscie zeby dopracowac serwer? a moze zajebac gotowe pliki?

NIE polecam serwa

Opublikowano

Spamujesz ciągle w tym temacie nieudolnie broniąc tego servera mimo, że nikt się z toba nie zgadza... i ty do mnie wyjeżdzasz z tekstem, że to ja się urwałem ?

Jeżeli mówimy już o spamowaniu, to na Twój temat się już lepiej nie wypowiadać...

Opublikowano

Jeśli ktoś się z choinki urwał to ty, bo jesteś jedyną osobą (poza teamem tego servera i ich multikontami) chwalącą ten server.. nie wiem, zapłacili ci ?

Nawet jeśli ktoś by zrobił coca-cole identyczną w smaku to itak będzie ona podróbką i tak jest z tym serverem, tak jak myślałem, że nie czaisz takich rzeczy;)

+

Spamujesz ciągle w tym temacie nieudolnie broniąc tego servera mimo, że nikt się z toba nie zgadza... i ty do mnie wyjeżdzasz z tekstem, że to ja się urwałem ?

Ohh chłopczyku. Jaśniej to napisze.

Serwer to nie cola. Tu masz pliki identyczne. Solar jest podróbką Monastyru, te same pliki.

Nie płacili mi, nie muszą. Ja wyrażam własną opinie na temat serwera ale nikt nie może mieć innego zdania niż ty...

+

Spamujesz ciągle w tym temacie chcąc nieudolnie przepchać swoją opinie mimo że zgadza się z tobą parę osób...i ty do mnie wyjeżdżasz z tekstem, ze to ja spamuje? Ja przecież dyskutuje, przedstawiam swoją opinie.

Wyjeżdżam do ciebie z tekstem że się urwałeś z choinki i jednocześnie się cieszę z tego bo za parę dni święta i na nią wrócisz.

"źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz"

Opublikowano

nie, nie mysle ze wiek swiadczy o czlowieku, ale sam fakt " jak mozna wpisac sobie rocznik w nick? " ...

śmieszni jestescie mi sie naprawde nie chce juz tu pisac bo wyrwałam duzo niepotrzebnych % i bede musiala znowu nadrabiac tutkami do 0...

Tak wiec żegnam panów i czekam na start. < ktory nie ma prawa bytu >

XDDDDDDDDDDDD

1355630786150597.gif

Jesus, ty wgl wychodzisz z domu ? siedzisz w tej prezentacji 24/7

Co 2 post to twój, wyjdź i ochłoń nic tutaj nie zmienisz po za debilnymi postami oraz nabijaniem ich.

Opublikowano

Ty ten "TakMiDobrze" sie nie spinaj tak leszczu to że masz tam 20 lat czy ile i myślisz że z ciebie kozak bo udzielasz się na forum gdzie połowa to leszczyki i podajesz swój adres to nie oznacza że mozesz kobiety obrażać. Bo jak widze nigdy od nikogo w pysk nie dostałes a znam takich cwaniaczków z warszawy co do czego to komórka i po policje , pomijam prage i kilka innych rejonów . Tak więc mała rada lepiej skróc te pyskowanie bo jak napiszesz o jedno słowo za dużo to zamkniesz ryj szybciej niż sądzisz pseudo kozaczku .

A co do tematu to serwer dno , kopia , nie utrzyma się długo bowiem tak w życiu często bywa że co przyjdzie zbyt łatwo to też łatwo odchodzi . pozdrawiam

A od Endymiona to się odwal bo do słabszych to każdy może się przystawiać , w sumie to i tak jesteś lamus i w necie próbujesz się kozaczyć bo w życiu to do nikogo nie skoczysz .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ty ten "TakMiDobrze" sie nie spinaj tak leszczu to że masz tam 20 lat czy ile i myślisz że z ciebie kozak bo udzielasz się na forum gdzie połowa to leszczyki i podajesz swój adres to nie oznacza że mozesz kobiety obrażać. Bo jak widze nigdy od nikogo w pysk nie dostałes a znam takich cwaniaczków z warszawy co do czego to komórka i po policje , pomijam prage i kilka innych rejonów . Tak więc mała rada lepiej skróc te pyskowanie bo jak napiszesz o jedno słowo za dużo to zamkniesz ryj szybciej niż sądzisz pseudo kozaczku .

A co do tematu to serwer dno , kopia , nie utrzyma się długo bowiem tak w życiu często bywa że co przyjdzie zbyt łatwo to też łatwo odchodzi . pozdrawiam

A od Endymiona to się odwal bo do słabszych to każdy może się przystawiać , w sumie to i tak jesteś lamus i w necie próbujesz się kozaczyć bo w życiu to do nikogo nie skoczysz .

Nie znasz go w realu wiec praktycznie ten Twoj caly tekst nie ma sensu. NIE MA TO JAK KOMENTOWAC KOGOS KOGO SIE NIE.ZNA.

A na ta isuribi wszyscy maja tutaj wylane bo po jej zachowaniu niech sie nie dziwi ze nie bd ją ciskac.

Opublikowano

Hej sorry, dlaczego mialby wysmiac? Kradziez to kradziez ogolnie ;p

niech pójdzie to ale jak go nie wyśmieję daje wam stówe :]

Opublikowano

niech pójdzie to ale jak go nie wyśmieję daje wam stówe :]

Jak troszkę podrośniesz to się przekonasz, że ten urząd wcale nie działa tak jak w tych waszych urban legends. W dupie byłeś, gówno widziałeś, a o działaniu policji w tym kraju chyba słyszałeś tylko od gratisów rtv sprzed bloku.

AW:

serwer totalnie zerżnięty, administracja to prawdopodobnie debile, odradzam.

Uczeń
Opublikowano

Serwer to nie cola. Tu masz pliki identyczne. Solar jest podróbką Monastyru, te same pliki.

Solar i Monastyr sa identyczne bo sa jednej firmy;)

widocznie wszystkie osoby z rocznika 94 maja deficyt mozgu.

Nie wiem co ma tutaj wiek ale ok;)

Opublikowano

Solar i Monastyr sa identyczne bo sa jednej firmy;)

Nie wiem co ma tutaj wiek ale ok;)

No są ale weź coś tłumacz tak niekumatym ludziom...

Co do wieku to chodziło tam raczej o parę osobników wypowiadających się w tym temacie, a to uogólnienie było raczej dla przykładu(tak mi się bynajmniej wydaję, bo wątpię, żeby ta osoba obrażała innych bez powodu), bo rocznik faktycznie nie gra roli, bo mój 8letni siostrzeniec jest bardziej kumaty od tych kilku osób...

beztytuuacf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...