Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Albator.pl

4Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

okse.jpg

Strona www jest zrobiona przeze mnie, jeśli zobaczę w stopce podpis iGuana publikuje ją w neta.

Powiem więcej, iGuanek jest tak chujowym grafikiem, że aż Team Albatora go musi olewać, skoro administracja chce ode mnie grafikę... Nawet zwrócili się do mnie z prośbą o przerobienie strony... To jakim on musi być laikiem... Nie dość że przyznaje się że on zrobił layouta, to w stopce będzie podpis by Kurlz.

Pozdro laiku, może jakaś mała bitwa graficzna na PM'kę z ukazaniem każdych warstw w PSD z podpisem? Hemm?

Ale jeszcze trzeba wiedzieć co to PM'ka. ;-)

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzieś to już widziałem... Hmmm jak on się nazywał ... a no tak...

Nie Zagram.

Opublikowano

Nie widze dodań,zmian bonów 1-5,ku. Mam nadzieje że nie jest to co na każdym innym serwie ..czyli pudełko z metina a w pudełku ku....

Choć raz człowiek chciałby zacząć inną postacią niż wojownik czy sura i żeby drop owych ku itp był dodany w niskim % z moobów nikomu by to chyba nie przeszkadzało (prznajmniej normalnemu) a dodało by kilka innych klas postaci na starcie serwera i tutaj wszyscy wiedzą o czym pisze.

W reklamie jest napisane że tylko z metinów to ja podziękuje człowiek chce pograć a nie gnieść sie dropem z innymi dropami po m2,poza tym takie zabiegi zawsze wprowadzają do gry DH

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Nie widze dodań,zmian bonów 1-5,ku. Mam nadzieje że nie jest to co na każdym innym serwie ..czyli pudełko z metina a w pudełku ku....

Choć raz człowiek chciałby zacząć inną postacią niż wojownik czy sura i żeby drop owych ku itp był dodany w niskim % z moobów nikomu by to chyba nie przeszkadzało (prznajmniej normalnemu) a dodało by kilka innych klas postaci na starcie serwera i tutaj wszyscy wiedzą o czym pisze.

W reklamie jest napisane że tylko z metinów to ja podziękuje człowiek chce pograć a nie gnieść sie dropem z innymi dropami po m2,poza tym takie zabiegi zawsze wprowadzają do gry DH

Właściwie to tak jest. Drop z metina(nie zawsze z nich leci pudełko z 4 ku w którym nigdy nie będzie 4 ksiąg umiejętności bo dropi z niego także zielarstwo, poliformia i dowodzenie)

zmiany, dodania i 5 bonus zapewne dodadzą do IS bo jak to na hardach bywa będzie z tego trzepanie hajsu.

O wymianie punktów osiągnięć na itemy już nie wspomnę bo zapewne nie wiedzą jak ten system działa i nie będą potrafili zrobić stronki do wymiany.

Skąd to wszystko wiem? Wystarczy zagrać na Draenorze (ten serwer to jego marna podróbka)

EDIT@

Ciekawa rozmowa z DieKasia

nie ma to jak mieć zamydlone oczy a na końcu stwierdzenie "nie wiem. nie mam pojęcia"

39644144921512307195.jpg

29230566714402089439.jpg

79272334276024536224.jpg

Opublikowano

A ja zagram na serwerze i go polecam mimo, że serwer nie jest do końca ich.

Dla mnie liczy się przyjemność gry i stabilność serwera, a tutaj te dwa ważne czynniki są w ofercie, ten serwer jest po prostu lepszą odsłoną Dreanora (czy jakoś tak), tutaj może i jest to samo, ale nie ma tych bugów i śladów po nich, które są tam.

Także zapraszam i polecam, a i możecie hejcić. Takie jest moje zdanie i mam do niego prawo.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Już tak filozofujesz... A mało co wiesz. Skrypty w pythonie są autorskie to raz. Dwa. Questy to aplikacje w lua, które również podlegają pod skrypty. To tak, jakbyś podpierdolił komuś stronę. Tak trudne do zrozumienia?

Reszty głupot szkoda komentować.

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Matesh zmartwię Cie. Komenda /poly nie obejmuje wojownika - jest wojowniczka, ale nie wojownik.

O prawie widzę że wiesz tyle co oglądałeś W11, wiec nie zagłebiaj sie w to dalej bo ja na temat "prawa" juz sie tu wypowiadalam i nie chce mi sie tego powtarzać, jesli jestes bardziej inteligenty niz niektorzy w tym temacie to napewno znajdziesz.

A co do tego smiesznego ss zacytuje Krzysia:

kspg.jpg

A teraz zdjęcie ze statystyk na stronie głównej Draenora:

350uq6r.jpg

Jak widać zdjęcie okienka zrobione na serwerze Draenor.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Isuribi. Cort. Mavexfearless.

Dlaczego zawsze się spinacie do osoby która ma rację ??. To co napisał Matesh was zagina i nie macie już własnych argumentów na obronę ? Co wy sobą reprezentujecie. Szcególnie Isuribi. A niby taka dorosła....

Opublikowano

Isuribi. Cort. Mavexfearless.

Dlaczego zawsze się spinacie do osoby która ma rację ??. To co napisał Matesh was zagina i nie macie już własnych argumentów na obronę ? Co wy sobą reprezentujecie. Szcególnie Isuribi. A niby taka dorosła....

Spiąć to się można przed klubem. Po prostu, gość nie ma racji i tyle. Btw, nie pisze się spacji przed znakiem interpunkcyjnym.

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Nie urodziłem się w Polsce. Nie obchodzi mnie to, że się nie daje spacji przed znakiem.

Ma racje. Poczytaj trochę o tym to będziesz wiedział. Wszystkie serwery są ,,KRADZIONE". Nikt nie ma do nich praw. Takie rzeczy które znajdują się na drae..... widziałem na wielu forach więc nie pierdolcie, że nie jest to do zdobycia.

Opublikowano

Nie urodziłem się w Polsce. Nie obchodzi mnie to, że się nie daje spacji przed znakiem.

Ma racje. Poczytaj trochę o tym to będziesz wiedział. Wszystkie serwery są ,,KRADZIONE". Nikt nie ma do nich praw. Takie rzeczy które znajdują się na drae..... widziałem na wielu forach więc nie pierdolcie, że nie jest to do zdobycia.

Widziałeś co Isuribi pisała o 'kradzionych serwerach' kilka stron dalej?

Nie? To jebnij się w ten pusty łeb i przestań pierdolić o rzeczach o których tak naprawdę nic nie wiesz.

Nie trzeba nic więcej dodawać:

staaaary, my nie mamy licencji ?!

1355606787514592.jpg

Każdy ma takie samo prawo do plików serwerowych, ale nie do cudzych pomysłów, skryptów strony i grafiki.

@360

Twoja edycja mojego posta była na równym poziomie tych co ukradli pliki.

Jako moderator może rozwinął byś swoja wypowiedź, jak nie tu to u mnie na pw ?

Na serwerze zagram. Draenor był dobrym serwerem na początku, dopóki ludzie nie zaczęli z niego odchodzić, a Administracja przypomniała sobie o nowościach dopiero wtedy gdy 3/4 serwera odeszło. Miejmy nadzieję, że Albator będzie równie dobry.

Opublikowano

Tak się składa dziewczynko, że mój łeb nie jest pusty. Co niby isuribi pisała? W dupie byłyście i gówno widziałyście. W ogóle co Ty tu kurwa robisz. Wypowiadasz się po 12 stronach i każesz mi się jebnąć w łeb? Proszę Cie.

,,Kiła i mogiła a gimbus mnie upomina".

Opublikowano

ponawiam pytanie..

To jest serwer twórców draenora2, bo widzę że skopiowany w 90%...

tak. Jak mi nie wierzysz to porównasz sobie obydwa serwery o ile ten wystartuje..

lub obie prezentacje jak tam wolisz

Opublikowano

Serwer startuje o 14:00 Tak jak w prezce. Nie wiem czemu stronka nie działa. Może za 10 minut udam im się to ogarnąć.

sygnaturk1111.png

| | Members | |

Opublikowano

Serwer startuje o 14:00 Tak jak w prezce. Nie wiem czemu stronka nie działa. Może za 10 minut udam im się to ogarnąć.

On ma małe szanse na wystartowanie za dużo wrogów sobie na robili kradnąc pliki serwerowe . I bardzo dobrze 0 szacunku dla takiego ścierwa.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...