Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Albator.pl

4Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja nie mam o czym rozmawiac z osobami niekompetentnymi, przygłupimi i w dodatku złodziejami.

Co mam isc sobie poplakac oddajcie nasze pliki ? XDDD

Prosze Cie, mowie Ci ze kopia nigdy nie dorowna oryginalowi. ; )

A oni sa 100 lat za murzynami.

Serio uwazam ze ludzie powinni sie czesciej wieszac.

Tylko nie wchodzcie pod pociagi bo ciezko na uczelnie dojechac.

3KIpGJ1.gif

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie wiem, jeszcze nie wystartował ten serwer więc nie możemy oceniać czy ten serwer to nie wypał. wejdę osobiście zobaczyć co i jak.

Opublikowano

senthia.pl zapaszam porozmawiać nie ma co spamowac na forum

Krzyczeć tez nikt nie ma zamiaru

Czy Ci mikrofon nie działa?

A może brat/siostra śpi?

Opublikowano

@ Sprawdzenie daty urodzenia nie boli randomie.

EJ no Cort, ale nie wygłupiaj się. Wysłałeś mi zaproszenie dzisiaj że chcesz zebym przyszedł do Ciebie na 13-ste urodziny.

Jeszcze mi w szkole mówiłeś żebym wpadał bo będzie dużo osób. O co Ci chodzi teraz ? To masz te urodziny czy nie ?

To ja jestem Karol z Twojej klasy. Przecież mi w szkole mówiłeś że dla beki zmieniłeś na 17 lat żeby nie wyglądało że masz 12.

01338278139314549954.png

Opublikowano

@TakMiDobrze

Twoj nick mowi sam za siebie idz juz bo Fap Fap Time Has Come.

człowieku skąd możesz wiedzieć takie coś ze ciebie w szkole tak wyzywają to nie mój problem wystartuj swój pro elo serwer to pogadamy zrób coś swojego zamiast hajtowac .

Dojebałes do pieca aż zgasło.

senthia.pl zapaszam porozmawiać nie ma co spamowac na forum

Krzyczeć tez nikt nie ma zamiaru

Czy Ci mikrofon nie działa?

A może brat/siostra śpi?

hahahahaha. a ten dalej swoje XDDDDDDD

bede bardziej oryginala < niz wasz serwer >

" Daj adres to podjade z ekipa " XDD

@ Sprawdzenie daty urodzenia nie boli randomie.

EJ no Cort, ale nie wygłupiaj się. Wysłałeś mi zaproszenie dzisiaj że chcesz zebym przyszedł do Ciebie na 13-ste urodziny.

Jeszcze mi w szkole mówiłeś żebym wpadał bo będzie dużo osób. O co Ci chodzi teraz ? To masz te urodziny czy nie ?

To ja jestem Karol z Twojej klasy. Przecież mi w szkole mówiłeś że dla beki zmieniłeś na 17 lat żeby nie wyglądało że masz 12.

Chcesz byc zabawny na sile ?

hahahahah. zabawne jak taczka gnoju.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

"Przyjade do Ciebie z mafią, za to że ukradliście mi buteleczki w metinie"

HhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhaDobreee Ty wiesz co mi możesz jedynie zrobić ... tam na dole.. :]

01338278139314549954.png

Opublikowano

"Przyjade do Ciebie z mafią, za to że ukradliście mi buteleczki w metinie"

HhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahaHhahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahav

Wez opanuj padaczke, bo mi forum rozjechało.

@up daj pęsete i mikroskop bo nie widze

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Miasto : Warszawa

Ulica : Wojska Polskiego

Numer domu : 43

jak coś mogę poczekać na Ciebie na dworcu chyba że samochodem będziesz jechała.

Ohohohohoho, nie ma żartów!

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Ale ja nie pisałam do Ciebie pachole.

Weż oddaj państwu piniądze za edukacje, bo Ty nawet czytac nie umiesz.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Tobie w ogole brakuje przyjaciol.

Wydaje mi się jednak że koleżaki mają oczy na swoim miejscu i poprostu wolą unikać kogoś kto ma taka twarz że można na niej siedzieć.

w ogole czemu ja karmie trolla ?

omg. dobra nie pisze z Toba, bo znizam sie do Twojego poziomu > dno metr mulu i wodorosty

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

"To my tworzymy przyszłość!" - "To my kradniemy oryginalne pomysły Draenora"

Pomyliło wam się tam w tym nagłówku. Przeprawcie sobie to...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

"To my tworzymy przyszłość!" - "To my kradniemy oryginalne pomysły Dreanora"

Pomyliło wam się tam w tym nagłówku. Przeprawcie sobie to...

to niech draenor zmieni nazwę na Draenor - Pliki serwerowe za free

sygnatura1.gif
Opublikowano

Moim zdaniem Draenor powinien się nastawić do tego że puszczając w internet takie rzeczy jak system energi czy tam jakieś butelki znajdą się niedługo na innych serwerach.

Opublikowano

@up wiemy, ale ze serwer jest tak denny to zmienilismy temat, bo nie warto o nim rozmawiac.

to niech draenor zmieni nazwę na Draenor - Pliki serwerowe za free

Ty hakjerze. Nie masz prawa głosu, zrob coś dla spoleczenstwa i skoncz sie udzielac. Idz pograj sobie w bierki rozgotowanym makaronem.

Albo lepszy pomysł pokarz hakjerze jaki jestes dobry i wbij sie tutaj i sie dopisz http://1337s.xaa.pl/

Pozdrawiam Amellia < 3

Moim zdaniem Draenor powinien się nastawić do tego że puszczając w internet takie rzeczy jak system energi czy tam jakieś butelki znajdą się niedługo na innych serwerach.

Myslisz sie kolego. Draenor nie udostepnil tych plików oni włamali sie na serwer.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

@up wiemy, ale ze serwer jest tak denny to zmienilismy temat, bo nie warto o nim rozmawiac.

Ty hakjerze. Nie masz prawa głosu, zrob coś dla spoleczenstwa i skoncz sie udzielac. Idz pograj sobie w bierki rozgotowanym makaronem.

Albo lepszy pomysł pokarz hakjerze jaki jestes dobry i wbij sie tutaj i sie dopisz http://1337s.xaa.pl/

Pozdrawiam Amellia < 3

Myslisz sie kolego. Draenor nie udostepnil tych plików oni włamali sie na serwer.

Idź na policje

Opublikowano

@Insuribi :

Ale ten serwer ogólnie został puszczony w internet co nie zmienia faktu że razem z tym poszły pliki. Albator z tego skorzystał no ale co zrobisz, wykorzystali was po prostu usunęli bugi bo słyszałem że jakiś tam YANG bug był na dranorze, i z tego powodu odeszło wiele graczy. Mogę się mylić ale dużo osób tak mówiło.

Opublikowano

Idź na policje

Lepiej od razu do prawnika. lalalalala.

@Insuribi :

Ale ten serwer ogólnie został puszczony w internet co nie zmienia faktu że razem z tym poszły pliki. Albator z tego skorzystał no ale co zrobisz, wykorzystali was po prostu usunęli bugi bo słyszałem że jakiś tam YANG bug był na dranorze, i z tego powodu odeszło wiele graczy. Mogę się mylić ale dużo osób tak mówiło.

kolejny... serio moj nick jest taki trudny do przepisania ? Macie kopiujcie sobie >> Isuribi w tym nicku nie ma " n ".

Ty chyba nie rozumiesz pewnych faktow. Mnie wala pliki serwerowe i klient gry.

Mi chodzi o skrypty i questy.

Ja mam brzydką twarz ? http://pu.i.wp.pl/k,...SIEK_CZESIEK___

Jak sprzęgło od żuka.

3KIpGJ1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...