Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 3.1.4.0 by SilverAngel

SilverAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to włączyć ?? bo ja nie ogarniam

1.Pobierasz, wypakowywujesz, wpisujesz hasło do wypakowania (www.silverangel.org).

2.Uruchamiasz hack, uruchamiasz grę.

3.Wybierasz sobie jakie chcesz funkcje.

4.Gotowe!

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chodzi mi o Race BoT!! nie wiem po prostu jak to włączyć żeby mi expiło cało noc bo spać sie chce

1.Włącz hack

2.Włącz grę

3.Ustaw w grze tryb okienkowy i rozdzielczość 800x600

4.Teleportuj się pod jakiś wyścig/sprint (nie drag)

5.Ma być wyświetlone okienko z "Menu wyścigu" (czyli to okienko z Tryb Wieloosobowy, Jeden Gracz, Prywatny Mecz) i przesunięte w prawy górny róg

6.Naciśnij na hacku Race Bot

Teraz hack sam będzie klikał w grze, a ty możesz iść spać.

Opublikowano

Jak ustawie zeby sprinty/race robil to bedzie mozliwosc zeby otwieral karty i zeby cos dropnal ??

drugie pytanie:

Czy z takich wlasnie wyscigow "Jeden Gracz" jest mozliwosc aby poleciala jakas czesc ultra ? Wiem ze pewnie mala szansa ale jest to mozliwe ?

Wlaczylem Hack Three

Race bot i jezdze na sprintach czyli on zdobywa tylko kase czy karty tez losuje ??

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

@up

Karty zdobywa, tylko srebrne. niebieski

Część Ultra nigdy mi z nich nie dropneło, tylko (2 razy) Profesionalna.

Zazwyczaj to zwykłe części.

Opublikowano

Wlaczylem Hack Three

Race bot i jezdze na sprintach czyli on zdobywa tylko kase czy karty tez losuje ??

Karty losuje lecz bardzo słabe i w większości dropią z nich powerup'y.

@up

Karty zdobywa, tylko srebrne.

Część Ultra nigdy mi z nich nie dropneło, tylko (2 razy) Profesionalna.

Zazwyczaj to zwykłe części.

Jak srebrne? Przecież w wyścigach dla pojedynczego gracza zdobywa się niebieskie (4-8 miejsce w normalnych). No chyba, że coś zmienili.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Siema. Mam problem, króry polega na tym, że gdy odpale hack to wyskakuje małe okienko w którym jest napisane jaka mam wersje i jaka jest najnowsza i że mam aktualna wersje. I nic sie po tym nie dzieje okienko znika i tyle... a hacka juz nie ma nawet w procesach.

Opublikowano

Odpal drugi raz :p U mnie za pierwszym się wyłączyło, a później już normalnie. Skoro race bot nie działa to na czym trzepać teraz kase ?

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Odpal drugi raz :P U mnie za pierwszym się wyłączyło, a później już normalnie. Skoro race bot nie działa to na czym trzepać teraz kase ?

Pursuit? ;P

Opublikowano

to pursuit dziala ale ylko po 60 expa dostaje za poscig, czego tak malo?: <>

PLUS strasznie niszczy auto, zarobilem 6tys, a musze zpalacic 15 tys za naprawe auta xD

Opublikowano

to pursuit dziala ale ylko po 60 expa dostaje za poscig, czego tak malo?: <>

PLUS strasznie niszczy auto, zarobilem 6tys, a musze zpalacic 15 tys za naprawe auta xD

Włącz w tym Multihacku opcje Durability Hack, wtedy samochód nie będzie niszczony.

Znajduje się ona w pierwszej zakładce czyli "Hacks One"

Opublikowano

dobra dzieki, to ogarnalem. ale da sie zrobic zeby wiecej kasy i expa dawalo? bo dostaje po 600 kasy i 69 expa :E

Można zwiększyć to dzięki umiejętnościami kierowcy.

Czyli skill "Gotówki za pościg".

Opublikowano

1,Co to jest "Heat Level"? mozna ustawic od 1 do 5 :)

2. Dobrze dziala ten hack Credit Cards? Dobre sie dostaje przedmioty?

1.Heat Level czyli poziom poszukiwań przez policję max to 5. W pościgach i ucieczkach zespołowych.

2.W kryjówce wchodzisz do Pakiety kart i wchodzisz w te za 100tys. IGC albo za 60tys. IGC i bot sam kupuje te karty.

Dostaje się PowerUp (ja przez to mam ich strasznie dużo), czasem część(ale te 1 gwiazdkowe), skil (więcej niż 2 gwiazdkowy nie wygrałem).

Opublikowano

@up

Wyłącz antywirusa.

Usuń wszystkie pliki, z tego hacka i pobierz ponownie.

Włącz hack'a i będzie sprawdzał aktualizacje i powinno działać.

Jak nie zadziała, to zrób ss tego błędy.

Opublikowano

dobra dzieki, to ogarnalem. ale da sie zrobic zeby wiecej kasy i expa dawalo? bo dostaje po 600 kasy i 69 expa :E

Nabić heat level na 5, 5x kasa za pościgi i trzepie 542xp oraz 1725$

Opublikowano

Nabić heat level na 5, 5x kasa za pościgi i trzepie 542xp oraz 1725$

Jak chcesz więcej kasy to kup umiejętność kierowcy, czyli skill "Gotówki za pościg".

Najlepiej włóż na max % ten skill. Max to chyba 25% albo 50%.

Opublikowano

Jak chcesz więcej kasy to kup umiejętność kierowcy, czyli skill "Gotówki za pościg".

Najlepiej włóż na max % ten skill. Max to chyba 25% albo 50%.

Faktycznie ;P U mnie po prostu zabrakło odpowiednich umiejętności (suma wynosi 15% co daje 225$).

Opublikowano

mi racebot nie działa jak powinien. W ogóle nie chce ukończyć wyścigu tak aby wybrać kartę, po prostu naciska samo "Quit event". Wchodzi w wyścig i od razu z niego wychodzi, a robię tak jak jest w instrukcji bota. halp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...