Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 3.1.4.0 by SilverAngel

SilverAngel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie jest hasło ??

www.silverangel.org

EDIT

Nie wchodzisz na tą stronę, ale wpisujesz jako hasło.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ale jak włączam to www.silverangel.com to pojawia mi się jakaś strona z biżuterią gdzie tam jest to hasło ?

Opublikowano

Ale jak włączam to www.silverangel.com to pojawia mi się jakaś strona z biżuterią gdzie tam jest to hasło ?

Hasło do hacka to : (Piszę wyraźnie w pierwszym poście! PASS:)

www.silverangel.org

Opublikowano

Mam taki problem ... nie działa mi RaceBot ... :( miałem już tego hacka w wersji 2.0.0.0 i działał pieknie :D ... czy problem tkwi w tym ze przesiadłem się z Win7 na Win8 ???

Bo robię to samo co na Win7 ... gra w okienku, mała rozdziałka, wszystko ustawione na najniższe ... a po zmianie kierowcy nic nie dodaje ... Net framework 3.5 jest, programy w tle wyłaczone ...

Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Mam taki problem ... nie działa mi RaceBot ... :( miałem już tego hacka w wersji 2.0.0.0 i działał pieknie :D ... czy problem tkwi w tym ze przesiadłem się z Win7 na Win8 ???

Bo robię to samo co na Win7 ... gra w okienku, mała rozdziałka, wszystko ustawione na najniższe ... a po zmianie kierowcy nic nie dodaje ... Net framework 3.5 jest, programy w tle wyłaczone ...

Z góry dziękuje za pomoc

Tried now, don't know, works for me

Opublikowano

Nie wiem dlaczago ale jak sciagnolem tego trainra to bylo ok przez 7h a po jakims czasie antywirus [avast] zaczol szalec ciagle pokazoje ze ma wirusa co zrobic ?

Opublikowano

Nie wiem dlaczago ale jak sciagnolem tego trainra to bylo ok przez 7h a po jakims czasie antywirus [avast] zaczol szalec ciagle pokazoje ze ma wirusa co zrobic ?

zignoruj to!, hack'i od silverangel'a są zaufane!

nie ma złośliwych wirusów w tym hack'u co Tb hasła wyciągną tylko są takie co działają w grze i dlatego Avast wariuje!

Opublikowano

Bot, cudowny ! Używam go już prawie 1 miesiąc i ani jednego: Bana, kika, perma. Silver Angela tylko tak dalej trzymaj, good luck.

Pozdrawiam.

oiph.png

Opublikowano

Announcement: AutoFinish/HeatLevel doesn't work, will be fixed in 3.0.1.0 today...

AutoFinish = Race BoT, this means, that is useless to use Race BoT now!

Opublikowano

Jak działa Cards Bot ?? ;p

SilverAngel nice job.

Ta funkcja polega na tym że samo kupuje karty. Lepiej samemu bo "emocjonująco" jest :P xD:D

Kryjówka - Pakiety Kart - Wybierasz te za 100tys. albo 60tys. i bot sam losuje karty.

Tryb okienkowy, rozdzielczość 800x600.

Rozumiesz?

Opublikowano

Jak działa Cards Bot ?? ;p

SilverAngel nice job.

Kupuje non-stop wybrany zestaw kard.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...