Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 3.1.4.0 by SilverAngel

SilverAngel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

We only can be patient... :(

A link is avaiable on the lancher from previous version, but I can't enter it :(

btw.... Dopiero teraz się kapnąłem, że pisze do Polaka po angielsku xD

Opublikowano

A link is avaiable on the lancher from previous version, but I can't enter it :(

btw.... Dopiero teraz się kapnąłem, że pisze do Polaka po angielsku xD

czyli ta wersja która jest na 1 stronie jest już uaktualniona? :|

z tego co widze edit jest z 25 grudnia więc raczej nei bardzo, lauchera mam na dysku a masz biblioteki nowe ?

C++ gaming...

Opublikowano

czyli ta wersja która jest na 1 stronie jest już uaktualniona? :|

z tego co widze edit jest z 25 grudnia więc raczej nei bardzo, lauchera mam na dysku a masz biblioteki nowe ?

Jest jeszcze nowsza wersja niż 2.1.0.0, nim zrobiłem reset kompa miałem jakiś link, którego nie mogłem odpalić. Zrobiłem reset i link zginął... :/ Nie mam nowych bibliotek.
Opublikowano

Przecież wyraźnie napisał, że 10 lub 11, czyli dziś albo jutro, z pewnością da znać, że "tak, to nowa wersja".

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Sorry guys, but mine servers got shutdown, lol! :D I will buy new, but need to collect something about $4 000 for 1 year purchase :D It should be in 7 days, but I think I will release new update on new patch...... And Auto-Update will maybe stop working, I will see, what I will be able to do... But I'll never stop :D BTW: It will be release of 3.0.0.0 :D

Opublikowano

Can someone help? When i run hack i got information " Start multihack again please!" I got .NET Framework 4 Client Profile

Może ktoś pomóc? Gdy odpalam multihacka wyskakuje informacja " Start multihack again please!" Mam .NET Framework 4 Client Profile

Opublikowano

Can someone help? When i run hack i got information " Start multihack again please!" I got .NET Framework 4 Client Profile

Może ktoś pomóc? Gdy odpalam multihacka wyskakuje informacja " Start multihack again please!" Mam .NET Framework 4 Client Profile

SilverAngel napisał wyraźnie, wygasł mu server i musi nazbierać około 4000$ na roczną subskrypcje nowego. Może to zając około 7 dni wiec aktualizacja haka będzie prawdopodobnie po kolejnej łatce, bo robienie go dla starej moze nie meic sensu, pisał też że auto update może przestać działać ale będzie próbował i sie nie podda. nowszą wersją będzie wersja 3.0.0.

Pozdrawiam :)

C++ gaming...

Opublikowano

Póki co nie działa, a już tym bardziej aktualizacja.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

@SilverAngel When update?

Przy następnej aktualizacji gry, pisał o tym.

Opublikowano

Przy następnej aktualizacji gry, pisał o tym.

Maybe one-hour for tomorrow :D And if there will be no problems, on next update :D (23) ... If you're registered on mine forum, PM me ur nick here, I will validate u before :D

Opublikowano

Nie można rozpoznać nazwy zdalnej: 'update2,silverangel.org'

też to mam ... o co chodzi ??? 2 tygodnie temu działało ... jak miałem Windows 7 ... teraz mam Windows 8 i uj ... ma to coś do tego hacka ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...