Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

21 grudnia 2012 - Koniec świata, tragedia ujawiona z ostatniej chwili!

Krzysztofa

Koniec świata  

156 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wierzysz w koniec ?wiata?

• Tak :(
      27
    • Nie :)
      129
  2. 2. Co si? stanie 21 grudnia 2012 roku?

• Zupe?nie nic, tak s?dze
      119
    • B?DZIE APOKALIPSA!!
      37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nic sie nie stanie historia majów sie skończy bo sami sie zdziwią ze przepowiednie mieli a tu ch.. normalny dzień.. nikt nie zna godziny ani daty końca świata tylko nasz pan :P

Sorry, ale jako wasz pan mówię wam, że koniec świata będzie 21 grudnia 2012. Zobaczcie na obrazek w moim poście wyżej, to musi być prawda.

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

A autor demota nie przewidział, że bez słownika tego nie napisze prawidłowo.

@topic

Końca świata nie będzie i tyle. Zrobiłem temat ja, potem ktoś inny i teraz ten powstał...Nie macie się czym zająć?

Może i Majowie jakoś to tam przewidzieli, ale nie jest mowa, że ten kalendarz czy jakiś tam przedmiot dobrze odczytali.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wszystko co zostało stworzone, w przyszłości legnie w gruzach.

w przyszlosci...

ziemia ile juz wytrzymala, wiec wydaje mi sie ze jeszcze drugie tyle pociagnie.. ;]

Opublikowano

Skończcie kurwa z tym końcem świata .

21 grudnia pewnie całe forum będzie zaspamowane że ,, dziś jest koniec świata''

A 22 grudnia już nie wspomnę ..

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Koniec świata to chwyt marketingowy używany od wielu lat .

Zarabiają na koszulkach, na sprzedaży dóbr luksusowych (samochody), Książki i Filmy.

Ale też można się rozsławić na "prawdziwym końcu świata" np. w telewizji , jako twórca teorii .

Żyjemy w kraju katolickim, więc u nas będą oddawać pieniądze na szczytny cel, aby pójść do "nieba".

Więc są plusy i minusy takich końców.

Opublikowano

Nic nie będzie ludzie to tylko zastraszanie ludzi, pewnie jakiś idiota będzie chciał wybić wszystkich sam siekierą ja tam pójdę na melanż i tak nawet jeśli będzie koniec świata to nic nie zrobicie Bóg na to nie pozwoli, ponieważ są tutaj dobrzy ludzie na ziemi i co po tym by było ?

Opublikowano

Nie wiem czy koniec świata będzie 21 grudnia..

Ale wystarczy wybuch super wulkanu i po nas. Np super wulkan w Yellowstone(czynny wulkan).

Opublikowano

Gówno prawda.

Ludzie by już prędzej uwierzyli jak by powiedzieli że internet się rozpierdoli bo nie będzie miejsca...

Opublikowano

Jebani jechowi ( bez urazy do ów wiary ) wymyslaja sobie takei daty jak 21 Grudnia, i "rozpowiadają" to wszystko .

Gówno prawda, konca swiata nie bedzie, bo mój Twix jest do 2013 ;) .

Sygnatura_nehrphp.png

Opublikowano

Zaczyna mnie to wkurzac ... ile jeszcze tych tematow jeszcze bedzie? Dam sobie, nie powiem co, uciac ze po 21/12 bedziecie tez tematy zakladac i opisywac swoje przezycia tego dnia.

@Dla mnie moze swiat pierdolnac. Dlaczego? Swiat idzie do przodu, ale w zlym kierunku :)

@2 Czy powielanie tematow, ktore byly tutaj dziesiatkami, nie zaliczaja sie do Spamu?

61093c6efb.png

Opublikowano

Nigdy w takie rzeczy nie wierzyłem i nie będe wierzył , już widze ten spam na portalach "dziś koniec świata , musimy się pożegnać " hahaha :P

To wszystko to bujda , jak by miał być koniec świata to nawet najdroższy bunkier wkopany 100 m pod ziemię nam nie pomoże ;p takie jest by najmniej moje zdanie na ten temat :DxD

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Jak wiadomo większość z nas wierzy w Boga pewno nieliczni widzą ze w Pismię Świętym jest napisane że

Koniec świata obwieśći 7 aniołów grających na trąbach.

a dlaczego 7 ponieważ Bóg w tyle dni stworzył świat.

a prawda jest taka ze żadnego końca świata nie będzie przykład

Koniec świata miał być w 2000 i co tyle samobójstw grupowych a to co gówno za przeproszeniem

teraz ten koleś co rozpoczoł ze koniec świata ma być 21 grudnia 2012 to teraz on powinien odpowiedzieć karnie za tych ludzi którzy się w tym dniu zabiją się przez niego i jego głupie gadanie.

@Edit

jedyne co nam zagraża to super wulkan w parku Yellowstone ,ale skutki wybuchnięcia bynajmniej u nas co by było u nas to tylko pył wulkaniczny który by okrył całą ziemie

a jeżeli chodzi o słońce to wypali się ono za około 5 miliardów lat a wtedy jeżeli ludzie przezyją to już pewnie będą mieli inna planete.

Opublikowano

HAHAHHAHAHHAH 10 metrów pod ziemią ma uchronić przed bombą jądrową? jak tak to ja jestem zakonnicą.

co do tematu to w 100% się zgadzam. btw. chcę zobaczyć tą panikę dzień przed i masowe samobójstwa \m/

kurwa a glany w styczniu chciałem kupić nie zdążę bo koniec świata!!!

1375799776-U359635.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...