Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

21 grudnia 2012 - Koniec świata, tragedia ujawiona z ostatniej chwili!

Krzysztofa

Koniec świata  

156 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wierzysz w koniec ?wiata?

• Tak :(
      27
    • Nie :)
      129
  2. 2. Co si? stanie 21 grudnia 2012 roku?

• Zupe?nie nic, tak s?dze
      119
    • B?DZIE APOKALIPSA!!
      37

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koniec świata przewidywany jest na dzień upadku Metin2. Wtedy nastąpią masowe samobójstwa : P

topic.

Nie wierzę, ciekawe kto wyalił moje posty z wczoraj, które były w tym temacie

9368_gold.png

Opublikowano

Jeśli o mnie chodzi, to mogłoby to wszystko pier**** w piz**. Wtedy wszyscy, chociaż raz, bylibyśmy równi na tym świecie- oczywiście 3sec. przed kompletnym rozpi****

anonym.png

Opublikowano

Nie będzie końca świata teraz. Człowiek sam doprowadzi to końca świata. Coraz to lepsze bomby wodorowe atomowe chuj wie co jeszcze. Produkcja tego wszystkiego rośnie. A kiedyś wiadomo trzeba będzie gdzieś to wypróbować.

fs_pc.png

Opublikowano

Ten cały koniec świata jest jeszcze śmieszniejszy od "M Jak Miłość".

Większość osób wierzy w jakieś pierdołki, bo jacyś tam Majowie nie mają co robić, tylko przewidują durną i nieprawdziwą przyszłość.

Już tyle tych końców świata miało być i jakoś nadal żyjemy o.O. Dziwne, co nie? :D

Opublikowano

Miałem wizję, koniec świata nastąpi pojutrze (2012-12-17). Pamiętajcie, że możecie przesyłać mi pieniądze na paypal`a ( po adres proszę pisać na pw) i tak wam już nie są potrzebne.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Nie będzie końca świata zrozumcie.. 22 będzie mój jubileusz na forum i robię impreze, koniec świata może być po świętach a najlepiej wcale...

A tak na serio to nie będzie. Wszyscy kit wkręcają a dzieciaki w to wierzą i się tym jarają.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Majowie odwołali koniec świata, wydali nową Toyotę, reklama w tv leci. Dowodzik:

topic: Nie będzie, już nie raz miał być. Jeżeli wierzysz w Boga to nie znasz dnia, ani godziny. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Więrzę, kupilem kurtyny, bo będą 3 dni ciemności

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

(rozmowa wymyślona)

Spotyka się dwóch gości i jeden mówi do drugiego:

- słuchaj, wpadłem na pomysł aby kończący się kalendarz majów miał jakiś sens.

# jaki?

- pomyśl. Nasze społeczeństwo jest tak naiwne, że uwierzy we wszystko!

# z tym, że są naiwni to się zgodzę, ale nadal nie wiem, o co Ci chodzi.

- koniec świata! Kumasz?

# tak kumam, ale pomyśl ile już tych końców było. Myślisz, że dadzą się nabrać ponownie?

- przecież nie wkręcimy im, że wraz z końcem kalendarza z nieba będzie spadać kasa.

# masz rację, już biorę się za pisanie!

To rozmowa z 2004 roku. Dziś obaj Panowie śpią na kasie, a ludzkość myśli jak zabezpieczyć się przed końcem.

Głupie prawda, ale prawdziwe.

Jak przeżyć koniec świata? [MiniPoradnik] Potrzebne Ci będzie:

- scyzoryk wielofunkcyjny

- zapałki

- butla z gazem

- konserwy

- apteczka

- maska przeciwgazowa

- spirytus, wódka, browar

- mydło, szampon i wiadro wody

- karty, szachy

- gazety z dni 20.12.12 aby być w miarę na bieżąco i móc wspominać dobre czasy

- dmuchana lala

- materac, kołdra, poduszki

- gacie i skarpetki na zmianę

- jakieś ciuchy

- kura, świnia, krowa

- rower, pompka i zapasowe koło

Myślę, że pomogłem :D.

Ktoś, kiedyś, coś sobie wymyślił i dziś śmieje się z tego a ludzie panikują :D.

Opublikowano

Przybędą bogowie i dobrych oddzielą od złych? Źli zostaną zgładzeni!

Widać kto tu jest katolikiem.

@TOP z tego co wiem to jakaś era majów kończy się 21 grudnia..ale nie świat.

Opublikowano

W Biblii jest jasno napisane "Nie znacie dnia, ani godziny. Strzeżcie się fałszywych przepowiedni"

Ja myślę, że to jest jedynie tani chwyt reklamowy dla naiwniaków. Jestem katolikiem i wierzę w słowa Biblii.

Opublikowano

@ReallSkill kup fakt tam jest poradnik jak przetrwać ten też dobry

@Topic Gdyby jakaś osoba która byłaby pewna na 100% że będzie koniec świata i zostało to udowodnione to teraz każdy by miał wszystko w dupie i by żył jak chce. Chociaż jest tyle teorii co będzie żadna nie jest potwierdzona.

Opublikowano

Koniec świata bedzie polegał na tym że nastąpi trzecia wojna światowa

Ruscy czekali na ten moment żeby zaatakować...

ponieważ nikt wtedy nie bedzie sie interesowac siłami zbrojnymi

dziekuje za uwage do widzenia xD

Opublikowano

@ReallSkill kup fakt tam jest poradnik jak przetrwać ten też dobry

Nie czytam takich gazet. Gdybym to robił miałbym mieszane uczucia co do życia :D.

Opublikowano

Przepowiednia końca świata 21.12.2012 nie jest chwytem reklamowym, a przynajmniej nie była przy tworzeniu tej przepowiedni (w moim mniemaniu). Dopiero teraz, kiedy media zauważyły, że ciemny lud w to wierzy, zgrabnie wykorzystały to w celach reklamowych.

Jeżeli jesteś katolikiem, to zapewne wiesz, że wiara w takie przepowiednie jest ciężkim grzechem? Nikt mi nie wmówi, że ci Majowie, którzy latali w samych gaciach z dzidą w ręce i wykonywali rytuały kosztem życia innych ludzi, są na tyle inteligentni i natchnieni żeby przewidzieć datę czegoś tak wielkiego. Nie wspomnę o ostro mówiąc - idiotach, którzy wierzą w nawiązanie "Gangman Style" do daty końca świata : D Jeżeli gruby Koreańczyk robiący z siebie pajaca w sieci, śpiewający o głupotach i tańczący w sposób przypominający ostrą obstrukcję jest dla was objawieniem końca świata, to zabijcie się przed 21 grudnia, pomożecie światu.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

przeżyłem kilka końców świata, przeżyje i ten :), nie ma sensu na ten temat dyskutować, jedyny taki koniec może nastąpić w 2036 (asteroida prawdopodobnie walnie w ziemie, albo przejdzie niebezpiecznie blisko).

<>

Opublikowano

Przepowiednia końca świata 21.12.2012 nie jest chwytem reklamowym, a przynajmniej nie była przy tworzeniu tej przepowiedni (w moim mniemaniu). Dopiero teraz, kiedy media zauważyły, że ciemny lud w to wierzy, zgrabnie wykorzystały to w celach reklamowych.

Dokładnie jest tak jak piszesz ^_^ gdyby ludzie się na to tak nie napalili to media tak by tego nie promowały -.-

Ale z tego co mi się wydaje to i tak coś się w ten dzień zdarzy jakiś napad, wybuch bomby i.t.p. niektórzy ludzie na prawdę słaby umysł mają.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Feministki wybiją wszystkich mężczyzn, bo nadal będą się czuły nie równe w stosunku do nas, nie będzie na in vitro, bo skąd :P Chwilowa seksmisja, nie będzie dzieci ... Wszyscy poumierają i się skończy hehe ;D

Durny temat ;D Pożartować można ;P Do dowcipów to ... :P

Opublikowano

Nawet gdyby miał być ten prawdziwy koniec świata powiedzmy wielka asteroida leci na Ziemie to rząd i tak by nam nie powiedział, bo wywołało by to zbyt dużą panikę. Pamiętajcie, "koniec świata" nie musi oznaczać koniecznie tego zniszczenia, to może oznaczać przejście do nowej ery, nasza planeta ma już tyle lat że my nie potrafimy do takiej liczby liczyć, a cały czas ta planeta jest. Wyobraźcie sobie że dziś wyryje na ścianie np. 18.09.2098 i w 2098 powiedzą że będzie koniec świata bo tak jest napisane. To tak samo z Majami, nie wiadomo jak zginęli ale pozostawili nam datę 21.12.12, a może ta data nie oznacza końca świata tylko wyprzedaż toyoty :) Pozdro.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Koniec świata będzie ale nie wiadomo kiedy... Według Nostradamusa miał być wtedy kiedy papieżem zostanie człowiek o czarnym kolorze skóry. Czemu? Dlatego, że Jego przepowiednia pisała o trzech ostatnich papieżach. Polak, Niemiec i na końcu Afrykanin... Może to On ma rację, a może jednak Majowie mają rację, może nikt nie ma racji? Tego się chyba nigdy nie dowiemy ale i tak wierzę w przepowiednię Nostradamusa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...