Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

21 grudnia 2012 - Koniec świata, tragedia ujawiona z ostatniej chwili!

Krzysztofa

Koniec świata  

156 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wierzysz w koniec ?wiata?

• Tak :(
      27
    • Nie :)
      129
  2. 2. Co si? stanie 21 grudnia 2012 roku?

• Zupe?nie nic, tak s?dze
      119
    • B?DZIE APOKALIPSA!!
      37

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3xup

"Błogosławieni ci którzy nie widzieli, a uwierzyli"

tak samo istnieje Bóg i istnieje szatan

jeśli uwazasz, ze się go nie boisz to twoja sprawa, tylko żebyś tego nie zalowal, teraz nie zdajesz sobie z tego sprawy co mówisz... jesteś tak pewny siebie, a nawet nie potrafisz dokładnie uargumentować swoich poglądów.

a skąd ty możesz być pewny, że ''Bóg'' i ten pseudo ''Szatan'' istnieje? Zwykłe głupoty biblijne.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

a skąd ty możesz być pewny, że ''Bóg'' i ten pseudo ''Szatan'' istnieje? Zwykłe głupoty biblijne.

Bo jest tak napisane w książce, a co ? Czy to nie jest wystarczający argument ?

anyway to juz jutro :) chcę zobaczyć te tłumy moherów przed kościołem : ))))))

Ja mam argumenty, nie wierze w to czego nie widze, nie widzialem i nikt nie widzial. A ty jaki masz argument? Wierzysz w hmm... no wlasnie.. :)

Erhm, książka ?

zobaczę, uwierzę.

ręce opadają ....... srsly to jest ciężkie ? ( wyczytać kpinę zawartą w zdaniu ? )

Opublikowano

3xup

"Błogosławieni ci którzy nie widzieli, a uwierzyli"

tak samo istnieje Bóg i istnieje szatan

jeśli uwazasz, ze się go nie boisz to twoja sprawa, tylko żebyś tego nie zalowal, teraz nie zdajesz sobie z tego sprawy co mówisz... jesteś tak pewny siebie, a nawet nie potrafisz dokładnie uargumentować swoich poglądów.

Ja mam argumenty, nie wierze w to czego nie widze, nie widzialem i nikt nie widzial. A ty jaki masz argument? Wierzysz w hmm... no wlasnie.. :)

Opublikowano

W australii już jest 21 grudnia i jakiś nic sie nie dzieje :)

A tak poza tym odwalcie sie od Biblii. Poza babciami wiekszosc katolikow nie wyzywa ateistow, ale juz prawie wszyscy ateisci wyzywaja katolikow -.-

Nawet jakby byla nieprawda, wiara jest czlowiekowi potrzebna, bo daje jakis cel w zyciu. Ateista osiagnie swoj cel, np. zdobycie czegos w wieku 60 lat i potem co? Nic, a katolik bedzoe nadal mial jakis cel zabarwiajacy mu zycie- wieczne zycie w Niebie.

Pomimo tych wszystkich skandali i pijanych ksiezy sama wiara pozostaje piekna, naklaniajaca ludzi do dobra i ubarwiajaca im zycie. A kosciol to nie tylko pijani ksieza, czy skorumpowani biskupi- to takze misjonarze, grupy charytatywne, przesympatyczni duchowni z malych parafi czy pozytywni wikarzy swiezo upieczeni :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A d*pa tam nie będzie końca świata ja w to nie wieże ...

Uwaga . jeśli nie będzie końca swiata to każdy który napisał tu posta dostanie LIKE !! :P

A tu macie zaje**sty komentarz który znalazłem na onecie :P :::

ty jesteś debilem, skoro nie wierzysz w to co jutro nastąpi, czyli koniec świata. Ja osobiście wierzę w koniec świata i w to, że nastąpi on jutro (21.12.2012), ale wierzę również, że będzie to taki koniec świata, w którym żadne bunkry nie pomogą, bo nawet gdyby pozwoliły przeżyć to i tak zginiemy z braku pożywienia po np. 3 latach. Dlatego jedynym rozsądnym rozwiązaniem wg. mnie jest spożywanie alkoholu w dniu dzisiejszym, aż do granic możliwości, co właśnie idę czynić:) Ale skoro takie gimbusy myślą, że końca świata jutro nie będzie, to nie przeszkadzam w błędnych poglądach :)

a tutaj link:

http://gry.onet.pl/wiadomosci/wyprzedaz-na-koniec-swiata-w-co-by-tu-pograc-zanim,1,5375461,artykul.html

możliwe że jest to mój ostatni post ...

Lecz jak pisałem wątpiew koniec swiata .

Tak apropo wie ktos o której dokladnie ma to być ???

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

up

W Australii kilka godzin temu zaczal sie 21 grudzien. I nie ma zadnego konca :) :) :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ma być o 10:00 czasu polskiego niby - takie plotki w internecie, zobaczymy ;).

Opublikowano

Spokojnie, jeszcze jest czas ;-) Nie znasz dnia ani godziny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...