Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

21 grudnia 2012 - Koniec świata, tragedia ujawiona z ostatniej chwili!

Krzysztofa

Koniec świata  

156 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wierzysz w koniec ?wiata?

• Tak :(
      27
    • Nie :)
      129
  2. 2. Co si? stanie 21 grudnia 2012 roku?

• Zupe?nie nic, tak s?dze
      119
    • B?DZIE APOKALIPSA!!
      37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koniec świata jest faktem chęci zarobienia kasy przez firmy i korporację, ponieważ jest kryzys xD

Jebłaś żartem, ale to jest prawda, jest to wielki fake, na którym zarabiają korporacje :)

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+ Załamanie gospodarki i zombie. -.-

Ale przyznaj że zombie to fajna sprawa.

6bfbc692d65c5fa1f036f840b6ac1ad2_original.jpg?1355478289

Ja w to wierze...

Jesteś debilem. Czytałem jego przepowiednie i nic takiego tam nie ma. Gdybyś choć miał jakiekolwiek szare komórki sprawdził byś tą informacje zanim zobaczyłeś to na fejsie totalny pajacu.

Bliblia mówi jasno i wyraznie. A Nostradamus nie był natchniony przez Boga. Więc przez kogo? Odpowiedz sama się nasuwa. Prosze myśleć.

Człowiek ma jakiś ważny cel na świecie. Nie bez powodu jesteśmy inteligentną i kreatywna rasą. Czy sądzicie że nam jest pisana zagłada? Część ludzi szuka na tym zarobku a druga część w ten sposób próbuje uzupełnić sobie tym swoje szare życie. W średniowieczu straszyło się smokami i wiedzmami teraz robi się to terrorystami i końcem swiata. Nie rozumiem dlaczego nadal są debile które tak dają sobą manipulować. Rozumiem że dzisiejsza era gimbusów jest żałosna ale nie pogłębiajcie swojego i tak już wysokiego poziomu debilstwa.

A to dla przypomnienia:

MAJOWIE NIE PRZEPOWIADALI KOŃCA ŚWIATA. PRZEPOWIADALI ZMIANY KLIMATYCZNE PO TO BYŁ IM TEN KALENDARZ. BYLI WSPANIAŁYMI ASTRONOMAMI ALE TO NIE ZNACZY ŻE LEPSZYMI OD NASZYCH DZISIEJSZYCH.

ODPRAWIALI RYTUAŁY CZCZĄC SWOICH BOGÓW ALE NIE WIEDZIELI ŻE W TEN SPOSÓB ZATRUWALI SOBIE JEDYNE ZRÓDŁO PITNEJ WODY. WIEC DLACZEGO UWAŻACIE ŻE DEBILE KTÓZY SAMI SIĘ WYMORDOWALI MOGILI PRZEWIDZIEĆ COŚ TAKIEGO? BANDA NIEDOUCZONYCH DEBILI.

Dziękuje za wysłuchanie.

Opublikowano

Ale przyznaj że zombie to fajna sprawa.

Jesteś debilem. Czytałem jego przepowiednie i nic takiego tam nie ma. Gdybyś choć miał jakiekolwiek szare komórki sprawdził byś tą informacje zanim zobaczyłeś to na fejsie totalny pajacu.

Bliblia mówi jasno i wyraznie. A Nostradamus nie był natchniony przez Boga. Więc przez kogo? Odpowiedz sama się nasuwa. Prosze myśleć.

Człowiek ma jakiś ważny cel na świecie. Nie bez powodu jesteśmy inteligentną i kreatywna rasą. Czy sądzicie że nam jest pisana zagłada? Część ludzi szuka na tym zarobku a druga część w ten sposób próbuje uzupełnić sobie tym swoje szare życie. W średniowieczu straszyło się smokami i wiedzmami teraz robi się to terrorystami i końcem swiata. Nie rozumiem dlaczego nadal są debile które tak dają sobą manipulować. Rozumiem że dzisiejsza era gimbusów jest żałosna ale nie pogłębiajcie swojego i tak już wysokiego poziomu debilstwa.

A to dla przypomnienia:

MAJOWIE NIE PRZEPOWIADALI KOŃCA ŚWIATA. PRZEPOWIADALI ZMIANY KLIMATYCZNE PO TO BYŁ IM TEN KALENDARZ. BYLI WSPANIAŁYMI ASTRONOMAMI ALE TO NIE ZNACZY ŻE LEPSZYMI OD NASZYCH DZISIEJSZYCH.

ODPRAWIALI RYTUAŁY CZCZĄC SWOICH BOGÓW ALE NIE WIEDZIELI ŻE W TEN SPOSÓB ZATRUWALI SOBIE JEDYNE ZRÓDŁO PITNEJ WODY. WIEC DLACZEGO UWAŻACIE ŻE DEBILE KTÓZY SAMI SIĘ WYMORDOWALI MOGILI PRZEWIDZIEĆ COŚ TAKIEGO? BANDA NIEDOUCZONYCH DEBILI.

Dziękuje za wysłuchanie.

Ja jestem debilem? Brawa dla Ciebie jak uwierzyles, że mówię prawdę -,-

Opublikowano

LUDZIE miałem wizje w czasie snu !!. Piątek godzina ok.12 ujrzymy słońce na niebie, zaczną się burze słońca, słońce zaczyna się rozpadać, na ziemie spada gorąca lawa, apokalipsa!.

Opublikowano

LUDZIE miałem wizje w czasie snu !!. Piątek godzina ok.12 ujrzymy słońce na niebie, zaczną się burze słońca, słońce zaczyna się rozpadać, na ziemie spada gorąca lawa, apokalipsa!.

odstaw LSD

signature.jpg

|

sizy.tk |

Opublikowano

nie kurwa zadne konce swiata tylko lekcje robić gimbusy jebane

Opublikowano

przeżyłem kilka końców świata, przeżyje i ten :), nie ma sensu na ten temat dyskutować, jedyny taki koniec może nastąpić w 2036 (asteroida prawdopodobnie walnie w ziemie, albo przejdzie niebezpiecznie blisko).

„Prawdopodobieństwo” zderzenia z Ziemią jest oceniane na bliskie zeru (dokładniej: 0,0000043 w dniu 13 kwietnia 2036 r., całkowite w ciągu najbliższych 100 lat: 0,0000074)[3]. Według obecnych danych planetoida znajdzie się najbliżej Ziemi w piątek 13 kwietnia 2029 roku. Minie wtedy Ziemię w odległości ok. 38000 km[1]. Obiekt osiągnie jasność 3,3 magnitudo i będzie widoczny gołym okiem w Europie, Afryce i zachodniej Azji.

No panic :D

A co do końca świata :)

9637_388660267886731_1424642453_n.jpg

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Koniec świata kiedyś będzie, ale za jakieś kilka milinów lat.

Ludzie wymyślają te ,, końce świata '', aby sobie nieźle zarobić. Takich pseudo końców świata to było już dużo i będzie ich jeszcze sporo.

Opublikowano

Ale Majowie i tak przewidzieli coś niesamowitego :) 21.12.2012 wszystkie planety razem z księżycami ułożą się w jedną linię ;) Nie wiem jak oni to przewidzieli ale... No cóż może jednak coś będzie. Oczywiście nie mówię tu o końcu świata ale jakieś minutowe załamanie magnetyczne, ponieważ kiedy wszystko będzie w jednej linii pola magnetyczne będą się ze sobą ścierały i może przez jakąś chwile wyłączyć się prąd, a w najgorszym przypadku nie będzie przez chwilę przyciągania ziemskiego ;)

Opublikowano

Za tydzień koniec świata, ale w sumie nikt nie wie co się stanie...?

Jebnie meteoryt?

Coś się popsuje i się spalimy?

Przybędą bogowie i dobrych oddzielą od złych? Źli zostaną zgładzeni!

Kto będzie należał do dobrych a kto do złych? :)

Armagedon rozegra się mniej więcej w ciągu godziny. Ziemię przeszyją gigantyczne wstrząsy. Oceany i morza wystąpią z brzegów. Wysoka na półtora kilometra, pędząca z prędkością czterech tysięcy kilometrów na minutę fala zaleje cały świat. Temperatura spadnie poniżej dwudziestu stopni, a na niebie – na czterdzieści lat – zawiśnie ogromna chmura z pyłu wulkanicznego, skutecznie uniemożliwiająca dotarcie do Ziemi nawet najdrobniejszemu słonecznemu promieniowi

A może Przebiegunowanie?! Wszyscy będziemy fruwać i zginiemy, bo nie będzie przyciągania ziemskiego!!

Dużo tego przewidują, ale ja wiem tak naprawdę co stanie się dnia 21 grudnia!

Aczkolwiek zacznie się.......................21 dzień grudnia, który skończy się nocą jak każdy inny zwykły dzień, a ludzie którzy reklamują to wszystko zarobią dużo kapuchy! :)

Agencje rządowe ostrzegają przed falą zbiorowych samobójstw!!

Firmy już produkują bunkry itp.. Ludzie to kupują... 70 000 dolarów kosztuje taki bunkier który zakopują około 10 metrów pod ziemią i ma to ich ochronić nawet przed bombą jądrową, jest ona mocniejsza od natury :) Jest tego więcej, jak np niezatapialne jachty itp... :) Koniec świata się skończy i zaczną następne.. Na czymś to trzeba zarabiać chyba nie?

A co Wy o tym sądzicie? Piszcie w komentarzach.

Pozdrawiam Krzysztofa :)

Ja tez pozdrawiam Krzysztofa !

Chuje muje Sowiecka Rosja

Nic nie bedzie

15ygnz9.jpg

Purp&Yellow

Opublikowano

Jebani jechowi ( bez urazy do ów wiary ) wymyslaja sobie takei daty jak 21 Grudnia, i "rozpowiadają" to wszystko .

Gówno prawda, konca swiata nie bedzie, bo mój Twix jest do 2013 ;) .

po 1 jestem świadkiem Jechowy po 2 nie rozpowiadamy kiedy będzie koniec świata

po 1 jestem świadkiem Jechowy po 2 nie rozpowiadamy kiedy będzie koniec świata

Oraz nie wymyślamy sobie Dat tylko Polityka sobie wymyśla i Majowie

naruto2tt7.png
Opublikowano

http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/ciekawostki,49/koniec-swiata-w-2012-nic-z-tego,16471,1,1.html

Macie

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...