Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriusMT2 [Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszedłem na serwer, co pierwsze mnie wkurzyło to ta czcionka w cliencie. Ale to już pominę, serwer wydaje się być fajny, szkoda że gra tak mało osób na nim. Licznik wskazuje niby 200+ a gra może około 100 osób. W mieście stoi 7 osób, expi może z 40-50 bo wątpię że ten licznik mówi prawdę.

Opublikowano

Serwer super ale niestety do 150lvl. Pozniej mobki bija za duzo i wszyscy ci co nie kupuja z IS niestety nie daja rady ;/.

VHN1cmF5YV9fX2V1bmVfX18yMzlfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fbm9uZV9fX0ZGNjE2MV9fX3NvbG8=.png

Daj Plusika ;D

Opublikowano

Licznik zawsze był podkrecony.. Od kiedy pamietam ilość graczy nie przekraczała 170 osób. To ze ktos postawi sobie 3 konta w m1 bo na jednym ma sklep na drugim bota a na 3 gapi sie na okno chatu to nie ma co się dziwic ze licznik pokazuje wiecej online niz jest w rzeczywistosci.. Chunjo zawsze było puste tak jak i shinsoo.. zaledwie garstka osób ktore tworzyły zgraną ekipe

Opublikowano

Ce

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Celes tyle ile pisze na stronie tyle jest ludzi w grze nie kazdy stoi w m1 jak ce... Niektórzy expi lud dropia 6/7:)

a ty co dalej w dupe teamowi wlazisz?? Co juz wycofali cie ze stanowiska i liczysz na powrot??
Opublikowano

Celes po 1 nikomu dupy nie liże a 2 to nie twoja sprawa czy licze na powrót czy nie:)a tak na marginesie po co ty się tu udzielasz jak ty na tym serwie nie grasz:*****

Opublikowano

Łoo to ty jeszcze żyjesz? Myślałem że pobłądziłeś gdzieś w świecie swojego skomplikowanego rozdwojenia lub raczej roztrojenia jaźni. Od błyskania w tym temacie mamy was. Team i byli członkowie tego teamu. Bo po za wami to raczej nikt tego już nie czyta. Jak mam napisać coś nowego skoro od x czasu jest ten sam syf ta sama "administracja" Nie zmienia się nic tylko co chwila nowa prezentacja. To że trzymam niby temat w top to nie moje zdanie tylko Yoshiego. Jak już czytasz temat to do końca a nie tylko ostatni post.

Ci ściska pośladki że nie dałeś rady ustawić serwa pod siebie i tak smiecisz w tematach...

Że nie dałem zrobić czego? W trzy tygodnie gildiia była znana na całym privie + to wasze "forum". Nikt nie musiał nam pomagać z postaci GMów jak to miały w zwyczaju inne gildie. Ludzie przychodzą wbijają 150 lv i odchodzą i nie jest to ściema tylko czysty fakt o który nie raz już pisałem. Bez odbioru.

2sbu2dv.png

Opublikowano

R

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.

Raziel tak zdobywa posady wiadomo inaczej rady by nie dał/a:)A ciągle ten sam syf nie jest serwer się zmienia hmm ciekawe czy za twoich czasów była mapa 240 i zioła wejdź i zobacz i wtedy mów że syf:**

Opublikowano

A tak w ogóle raziel Ty jako jeden z niewielu na tym forum, powinieneś wiedzieć akurat jak zdobyłem tą posadę, ale widzę że nawet faktów nie potrafisz łączyć.

Opublikowano

Administracja do dupy hmm w tygodni pelno eventów jak równiez w sobote jest zuo i w niedziele ox eq cesarskie łatwo zrobic tu jestes błedzie ze ciezko jak nie umnisz grac to cięzko:)

Opublikowano

Ja nie robie eq z oxa ani zuo ty pewnie latałes bo by ci ukradli jeszcze metkii i bosy:)hmm restart arius stał sporo a wy gadacie oo jakims restarcie zrobili go po roku stania serwera a wy juz kolejnego chcecie:)

Opublikowano

hmm mala wode z mozgu mi zrobily wyzsze posty wiec prosze o wypowiedz jakiegos wysokiego lv badz doswiadczonego gracza o tak zwane prawidlowe informacje o serwerze...

Moje pytanie jest nastepujace...OPLACA SIE WCHODZIC NA SERWER ? dzieki z gory :-)

Opublikowano

D

Dzagoev-Kadow nie potrzebuje moda i nie wracaj do tych spraw a 2 lodowy wymiar bys pomyslał ze w niektórych clientach sie nie da dodac:)

Opublikowano

hmm mala wode z mozgu mi zrobily wyzsze posty wiec prosze o wypowiedz jakiegos wysokiego lv badz doswiadczonego gracza o tak zwane prawidlowe informacje o serwerze...

Moje pytanie jest nastepujace...OPLACA SIE WCHODZIC NA SERWER ? dzieki z gory :-)

Opublikowano

Na forum prowadzimy rekrutacje na TuT'ow gry, ich zadaniem będzie informowanie graczy o różnych sprawach, tutor będzie miał kontakt z gm i ga przez co informacje mam nadzieje że będą lepiej trafiały do graczy ''od graczy''.

Jesli chcesz coś zmienić zgłoś się, rekrutacja na forum w dziale team ariusmt2.

Jeśli chcesz zagrać na serwerze easy/medium bez bugów z paroma rzeczami do poprawki, i interesują Cię nowości zaprezentowane w tym temacie to wbijaj.

Nie przejmuj się komentarzami starych graczy którzy za wszelką cenę próbują zniszczyć opinię serwera. Grali w poprzedniej edycji Ariusa (która trwała ponad rok) i teraz płaczą że im konta poprzepadały. Teraz na pewno nie będzie żadnego resetu postaci, więc nie ma się o co martwić.

Jeśli nie zamierzasz poświęcić na metina ponad rok czasu i nie wiążesz z metinem swojej przyszłości, to wbijaj i sie nie martw o to co tutaj piszą.

moge prosic o twoje gg na pw ? :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...