Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriusMT2 [Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temu serwerowi nie potrzebna jest antyreklama bo i bez tego kuleje. Skoro Arius to twój ostatni "kotlecik" to Longju to co? A może twoja pani Administrator tylko na dwie strony gra? Nieee ty po prostu nie umiesz nie robić serwerów o kant dupy. Licznik tym razem o ile jest podkręcony x2 czy x4?

Myśle około 4-5x tak jak było na poprzedniej stronie grało 40 a licznik 180 pokazywał sam to napisał na forum ;]

http://www.mpcforum.pl/topic/437985-vmssariusmt2-i-tajemnice/#entry3121%C2%AD712 <------- warto poczytać co się tam działo,i jak admin leje na graczy

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś może jak dostać się na mape z metinami ? niby jest, ale gdzie i jak tam wejść?! zagadka...

69mRNXM.jpg

Opublikowano

To beta czy oficjalny i jest TS?

To beta czy oficjalny i jest TS?

ZAPRASZAM NA PRYWATNY SERVER MT2 (DEDYK) SAFIR !!!

Opublikowano

Polecam Server

PROBLEM Z REJESTRACJĄ?

Wszystkie pola musisz wypełnić z małych liter wtedy będzie wszystko okej.

ZAPRASZAM NA PRYWATNY SERVER MT2 (DEDYK) SAFIR !!!

Opublikowano

Hah. Więc powiadasz że jesteś osobą dymającą w tym świecie?

Zdziwił byś się ile osób "dyma" ciebie i ten twój serwer. Kotlecik się nie usmaży bo został już dawno spalony.

Słowami skończywszy.

Ten serwer jest jak lekka kupa w sedesie. Za każdym razem gdy spuszczacie wodę ona znika ale za chwile wypływa na powierzchnie. Nie zmiana to faktu że kupa będzie zawsze kupą nawet jak obwiążecie ją czerwoną kokardką.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Po co się wypowiadasz raziel ? Napisałeś swoją opinię, nie podoba ci się serwer i team i do widzenia.

Skoro to ty jesteś tym co dyma, to idź podymaj gdzie indziej kogo innego.

Opublikowano

@up spokojnie, poza tym jak "jebany" to po co chcesz za nim zagrać? Widać, że masz słabą psychike więc zamiast zabijać pieski i inne tego typu zwierzęta idź ułożyć puzzle.

Opublikowano

Po co się wypowiadasz raziel ? Napisałeś swoją opinię, nie podoba ci się serwer i team i do widzenia.

Skoro to ty jesteś tym co dyma, to idź podymaj gdzie indziej kogo innego.

Bo lubię nabijać się z takich ludzi jak ty czy Yoshi. Baa jest to moje hobby i poświęcam temu wolny czas.

Mam nadzieję ze twoja ciekawość została zaspokojona.

2sbu2dv.png

Opublikowano

jak jestes taki dobry to napisz mi jak grac na ariu skoro nie moge odpalic klienta jak bys byl taki dobry to zrob mi rozpiske jak mam go wlaczyc

Opublikowano

Bo lubię nabijać się z takich ludzi jak ty czy Yoshi. Baa jest to moje hobby i poświęcam temu wolny czas.

Mam nadzieję ze twoja ciekawość została zaspokojona.

No właśnie nie za bardzo, bo do nabijania postów masz inne tematy, a tutaj zwyczajnie spamujesz co jest chyba karane, ale jak widać modzi też lubią pospać.

Czemu nabijasz się z niego ? Zrobił serwer tak czy siak poświęcił swój czas, nie ma nigdzie napisane że serwer ma być idealny. Chciał to postawił ma takie prawo, ty też takie masz więc jeśli chcesz to idź sobie postaw swój wspaniały serwer bez bugów i z administracją 24h przy komputerze. To że nie masz do niego szacunku za to to już inna sprawa, ale napisałeś raz swoją opinię dziękujmy za nią i idź spamować gdzie indziej. Lubi stawiać te same kotlety to niech stawia moze sprawia mu to radość. Jakoś gracze są i tak pomimo waszych szczerych opinii.

Opublikowano

Ściągasz klienta, rejestrujesz się, wpisujesz passy i grasz ? ;|

Jeśli ściągnąłeś klienta to musisz go wypakować winrarem i uruchomić metka przez ikonkę ariusa.

Opublikowano

ta ale jest w tym problem ze odpalam arius i jakas ikonka mi wyskakuje i znika i w menadzerze zadan jest tylko ikonka metin2 klijent i mi sie nie chce polaczyc i nie wiem o jest

a mam calego klijenta pobranego

napisze ci tak ze nie chce mi sie odpalic glowny katalog z metem a mam calego klienta sciagnietego

Opublikowano

Masz klienta czy launcher ?

Masz folder ktory waży 800 mb+ i masz różne pliki w folderze ? Ściągnęła Ci się sama ikonka ? Nie wiem o co ci chodzi.

Jeśli ściągnąłeś klienta to powinieneś mieć cały folder metina ze wszystkimi plikami i plikiem ariusMT2 którym uruchamiasz metka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...