Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriusMT2 [Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem 3 konta i jak sie loguje na każdym piszę że konto jest zablokowane ...

Dokonaj aktywacji konta poprzez kliknięcie w link aktywacyjny na e-mailu, który podałeś podczas rejestracji...

Gram na Polskich serwerach Dedykowanych pod Nickiem: MadiCon

;)

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer, czepiacie się że eq +0 a ceny kamieni drogie, co z tego skoro na 30 lvlu można mieć po 200kk+, chociaż zabawa jest z ulepszaniem bo raczej kasy nei zabraknie ^^

Opublikowano

Co do rejestracji to tym którym nie działa zapewne dają za krótkie ID, wymagane jest 8-16 znaków ( a-Z,0-9) to samo tyczy się hasła, jeśli nie wprowadzicie tak jak jest to wymagane pokaże się ów komunikat wypełnij wszystkie pola.

A link aktywacyjny dochodzi w 2 s ;D

Opublikowano

No innym działa więc nie wiem co może być przyczyną.

Sprawdź czy na pewno masz powyżej 8 znaków bez znaków specjalnych zarówno w haśle jak i id, oraz czy masz liczby i litery.

Jeśli tak to sprawdź czy odpowiadasz na pytanie pomocnicze.

Jeśli tak to może spróbuj inną przeglądarką. Mi też sie coś ostatnio zwaliło i nie mogę się logować na mpc przez chrome'a ;d

Opublikowano

Jak zakładacie konto jest wyraznie napisane twoj nick musi miec litery oraz cyfry tak samo z hasłem Pomogłem daj +

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Serw tylko i wyłącznie dla zysku,szkoda że stare forum zostało zamienione na nowe a sobie ludzie by poczytali co jest grane,

--małe podsumowanie

<>Exp podany w prezce to bajka-jest mniejszy

<>trudno o ulepki od eq cesarskiego,na lodowe nie wspomnę o 215 będzie wstawka niżej

<>zero zainteresowania administracją co do serwa (jeden ox na tydzień i finito ale ga,gm na ts siedzą całe dnie)

<>eq andory 215lv(kask golema,buty golema) czyli po wbiciu 215 poziomu bez IS tego eq nie zrobicie bo ulepszacze czyli słynne ziółka dropią tylko na mapie 240lv fenomen tego serwa!! (warto dodać że w ilościach śladowych a na biżu po 30 sztuk zielonego zioł,fioletowego i 30 mrocznych na broń 240 i zbroje po 100 szt)

<>nie opłaca sie kupować konta V.I.P - ściema jak h..j 50% więcej szans na drop?? żarcik nie działa na mapkach i metkach od 100 lv a już na 100% nie na 240lv(podobnie jak dodany ten bonus przy eventach)

<>bronie na 240 słabe np:broń mistrza sury nic nie daje w stosunku do tej na 210,ogólnie bonusy w eq sa zle dopasowane (fms umki 21 z kd biłem prawie to samo co bronią na 210 lv gdzie ma dmg magiczne 0,9k)

<>jak grać to tylko mentalem bo na niego jest najmniej abs

<>postacie po zmiane profki lub zmianie na poli się bugują,,10 k mniej pz,wartośc ataku itd

<>słaby biolog,nagrody cienkie (zrób a się przekonasz)

<> mogę wymieniać jeszcze długo

Dzisiaj tam zagraja tylko ludzie którzy serw nie znają,większość odejdzie po wbiciu 150 lv'a reszta po dojechaniu 195-zostanie pare graczy czyli 50 max i to będzie koniec serwa na stałe(pod tą nazwą),a po kilku tygodniach pojawi sie ten sam pod inną piękną prezką tak jak juz to zostało zapisane w historii Metina.

Po co to zbędne pierdolenie damy rade jak ci nie pasi nie musisz sie rejestrowac proste jak drut

17.jpg?1419710460     \

Opublikowano

Mozliwe grale na wielu serwerach ;p ]

jednak polecam bardzo ten server widze ze niektore osoby maja problem z rejstracja ;/ ja tez mialem probojcie az do skutku nieraz wystarczy ze 1 liczyby/litery brakuje i rejstracja nie wejdzie.. W pytaniu ustawice nazwe swojego przyjacie i wpiszcie byle co powinno zadzialac;)

Jakie krolestwo Nick ?? Na tym servie

17.jpg?1419710460     \

Opublikowano

Nie wejde poniewaz nie lubie takich serwerow. Ale moge jedynie napisac ze macie nawet fajne mapy, ale juz bronie i zbroje mnie odstraszaja.

Nadal w oczekiwaniu na dobry hardzik ...

Opublikowano

Serw tylko i wyłącznie dla zysku,szkoda że stare forum zostało zamienione na nowe a sobie ludzie by poczytali co jest grane,

--małe podsumowanie

<>Exp podany w prezce to bajka-jest mniejszy

<>trudno o ulepki od eq cesarskiego,na lodowe nie wspomnę o 215 będzie wstawka niżej

<>zero zainteresowania administracją co do serwa (jeden ox na tydzień i finito ale ga,gm na ts siedzą całe dnie)

<>eq andory 215lv(kask golema,buty golema) czyli po wbiciu 215 poziomu bez IS tego eq nie zrobicie bo ulepszacze czyli słynne ziółka dropią tylko na mapie 240lv fenomen tego serwa!! (warto dodać że w ilościach śladowych a na biżu po 30 sztuk zielonego zioł,fioletowego i 30 mrocznych na broń 240 i zbroje po 100 szt)

<>nie opłaca sie kupować konta V.I.P - ściema jak h..j 50% więcej szans na drop?? żarcik nie działa na mapkach i metkach od 100 lv a już na 100% nie na 240lv(podobnie jak dodany ten bonus przy eventach)

<>bronie na 240 słabe np:broń mistrza sury nic nie daje w stosunku do tej na 210,ogólnie bonusy w eq sa zle dopasowane (fms umki 21 z kd biłem prawie to samo co bronią na 210 lv gdzie ma dmg magiczne 0,9k)

<>jak grać to tylko mentalem bo na niego jest najmniej abs

<>postacie po zmiane profki lub zmianie na poli się bugują,,10 k mniej pz,wartośc ataku itd

<>słaby biolog,nagrody cienkie (zrób a się przekonasz)

<> mogę wymieniać jeszcze długo

Dzisiaj tam zagraja tylko ludzie którzy serw nie znają,większość odejdzie po wbiciu 150 lv'a reszta po dojechaniu 195-zostanie pare graczy czyli 50 max i to będzie koniec serwa na stałe(pod tą nazwą),a po kilku tygodniach pojawi sie ten sam pod inną piękną prezką tak jak juz to zostało zapisane w historii Metina.

Tu się z panem zgodzę.. Dlaczego zmieniliście forum? Nie pierwszy raz z resztą.. Szkoda że nowi gracze nie zobaczą jakie szopki odchodziły na tym serwie.. Jak team mial i miec bedzie w dupie problemy związane z grą jak i z graczami.. Każdy robi pod siebie byle by tylko kase bić. Kiedy ja grałam był syf i zapewne teraz tez będzie. Z czystej ciekawosci wbiję i zobaczę ile z tego gówna naprawiliście/ Team jak zwykle ten sam.. Anqela która uważana jest za tzw."przyjaciólkę' a osobę która bajbardziej była jej przychylna kopnęła w dupę, wbiła przysłowiowy nóż w plecy a teraz grzeje dupę na fotelu jako Admin forum.. A gdzie dziękuję za pomoc? Za to że zawsze stalismy po jej stronie? Tak się ujęła że weszła nie w tą dupę co trzeba. Uwierzcie ze serw jak był dno tak na tym dnie pozostanie. Swego czasu jak Gmemm byla Morina to przyznam, ze az tak zle nie było jak po tym kiedy odeszła.. Fakt ze z dziewczyną spinki mielismy ale przynajmniej potrafiła przyzanc się do błędu i wyjść z podniesionym czołem. Yoshi wiem że za mną tęskniłeś i mogę Ci obiecać że to nie jest ostatni raz jak się widzimy:) Az Cię kocham za Twoje decyzje i dobór ekipy:D pogratulowac!!

@edit; Dixon a Ty co z tego masz że tak namiętnie promujesz ten serw? Spinasz się jakbyś zaraz miał dostać oragzmu.. Uważaj tylko zeby zyłka Ci nie pękła i nie pisz ludziom co mają robić bo z tego co mi wiadomo jest wolność słowa i każdy ma prawo wyrazic swoją opinię na ten temat. Więc zamilcz i nie ucz ojca dzieci robić.. Ps.pamiętaj wktórą dupę wchodzisz, żebyś potem nie miał przesrane hehe:D

Opublikowano

Jak długo będziemy wałkować ten sam temat? Kto chce zagrać na serwie zagra i sam zobaczy jaki ten serw jest,

już kiedyś była mowa o zmianie nazwy na GrajTylkoWojemMt2 itp.... Zagram, dawno nie miałem okazji do

wyśmiania administracji jakiegokolwiek privka pozdr. WaldiWP

Opublikowano

Temu serwerowi nie potrzebna jest antyreklama bo i bez tego kuleje. Skoro Arius to twój ostatni "kotlecik" to Longju to co? A może twoja pani Administrator tylko na dwie strony gra? Nieee ty po prostu nie umiesz nie robić serwerów o kant dupy. Licznik tym razem o ile jest podkręcony x2 czy x4?

2sbu2dv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...