Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriusMT2 [Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rekrutacja na moderatorów forum AriusMT2 otwarta.

Zapraszamy do składania podań na forum !

Przypominamy o eventach świątecznych o których możecie przeczytać w zakładce eventy/konkursy na forum.

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AKTUALNIE ODBYWA SIĘ ZUO W NAGRODĘ ZA WYGRANIE EVENTU ,,PRZECIĄGNIJ BOSSA''.

ZUO ODBYWA SIĘ TYLKO DLA KRÓLESTWA JINNO.

MOŻNA SIĘ TAM PRZENIEŚĆ PRZEZ TELEPORTERA DZIĘKI OPCJI ,,WOJNA KRÓLESTW''

ZAPRASZAMY

Opublikowano

Hmm

Dlaczego jak pobrałem client'a gry to on ma format *.exe. A gdy klikam na niego nic się nie dzieje....

A gdy próbuje wypakować winrar'em to wywala błąd...

Opublikowano

Hmm

Dlaczego jak pobrałem client'a gry to on ma format *.exe. A gdy klikam na niego nic się nie dzieje....

A gdy próbuje wypakować winrar'em to wywala błąd...

Spróbuj zrobić jak wyżej, ale wpierw uruchom ten plik jako administrator, mozesz też spróbować dodać do zapory klienta.

Opublikowano

Dobrze powiedziane. Administracja ma wyjebane na to co sie dzieje w grze. Totalna zlewka.

Expo masakra brak slow.

Metki w ch hp ze nie idzie ich ubic a ja juz to 3/4/5 i z 10 min bicia.

O dropu lub bardzo ch.. drop.. Na Forum pewien damianello24 w propozycjach zmian dobrze pisał super temat założył.

Ż w chuj bugów itp. moby w pip leją na 200 lvl chopdzza w epikach na 90 makra haha.. A dministracja w temacie pisała że naprawiają I CO?

Chuja nic nie ma już od 3/4 tygodni? server postawiony dla pieniedzy na moje Wejdzcie na Forum Ariusa i wejdzcie w temat propozycje zmian to się za głowe złapiecie jaka olewka..... Eventy na serverze ZUO i ch.. mobow metkow i nic wiecej.. Na chuja to? skoro nie ma dropu z metka A znowu metki w ch hp maja ze nie idzie ich ubic...

Na serverze jest GMAngelika kompletny imbecyl. Nie no słowo z serverem to porażka ODRADZAM WAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pujdziesz na ten server wydasz w chuj kasy i nic z tego nie masz..... Server upadnie raz dwa graczy bardzo mało.

Jak juz mowiłem expo do 130 lvl w miare Od 130 do 150 chujowo. od 150 do 180+ PRZEJEBANE MASAKRA To chyba Polski Metek ma raty większe...

Ale Administracja zadowolona. Mało tego GMAngelika pisała w grze że KM jest doizwolony jak zarowno bs.. na Moje jest to żąłosne...

Zrobicie jak uważacie ale ja WAM GO ODRADZAM I MÓWIĘ TO Z CZYSTYM SUMIENIEM PONIEWAŻ TYAKIE SERVERY NIE POWINŁY ISTNIEĆ.

PROSZĘ DOWODY SS ZE MOZNA UZYWAC MODA JAK I ZAROWNO BS:

Bs.png

Jeśli chodzi o hp metinów, to tak ma być a nie że bijesz 2 min metka.

Drop jest, może po prostu masz pecha albo zły lvl.

DMG moobów wcale nie jest taki kolosalny, wystarczy zrobić poprawne eq na tą mapę. Było to testowane i w odpowiednim eq da sie spokojnie expić.

KM jest zabroniony, BS nie jest zabroniony bo po prostu nie da się go tępić.

Co do eventów, to teraz było ponad 10 eventów i konkursów, nie tylko ZUO i OX.

Serwer nie jest do końca pod IS bo SMy można łatwo zarobić w grze a takze zdobyć na OX.

Co do reszty to Twoja prywatna opinia, natomiast nie musisz używać wulgaryzmów, jesli na prawdę masz 21 lat jak w profilu to zachowujesz się trochę infantylnie.

Na przyszłość może trochę popracuj nad składnią i ortografią, bo troche obciach tak pisać w takim wieku.

Opublikowano

Ciągle jest nas tutaj za mało, ale licze, że z każdym kolejnym dniem graczy będzie przybywać.

Jest was mało i będzie was mało. Serwer ma wyrobioną opinie markowego gówna. Coś jak klapki Kuboty na osiedlowym bazarku. Niby marka a nie do końca. Zresztą bez przyczyny się nie wzięła. Masa bugów od 1 edycjii, kilka startów i faworyzowanie graczy/gildii łamanie własnego regulaminu przez team, jakże profesjonalna administracja i wiele wiele więcej. Jestem ciekaw co przyniesie kolejna odsłona serwera, a ta już wkrótce po (nie)zanotowaniu zysków z ISa.

Zaraz się zleci jakiś typ pokroju były mod czy tam obecny GM i zacznie pieprzyć że dużo się zmieniło itp itd a słonie latają itp itd. Prawda jest taka że od 1 startu nie nauczyli się niczego nowego.

Dla wszystkich grających broniących i spinających się z serwera dedykuje te piosenkę:

2sbu2dv.png

Opublikowano

O 23 miało być wczoraj ZUO. O 22.30 wyłączyli cały serwer i do tej pory OFF. Jakieś wyjaśnienia? Wiemy, że zmienia się właściciel, ale to chyba zły początek współpracy z graczami.

Gdzie się podziały, tamte privy(atki)

Tamto eq i tamten świat...

Opublikowano

Już jet ON.

A wyjaśnień żądnych nie musi być, po prostu trzeba było wyłączyć i dopiero teraz było możliwe włączenie, tyle w tym temacie.

Opublikowano

Już jet ON.

A wyjaśnień żądnych nie musi być, po prostu trzeba było wyłączyć i dopiero teraz było możliwe włączenie, tyle w tym temacie.

Jaka administracja taki serw,,,sam kurwa nie wiedziałeś co jest grane teraz on to wielce piszesz jak każdy już o tym wie,,,tyle w temacie.

Opublikowano

Skąd ty wiesz co ja wiedziałem a czego nie wiedziałem, nie Twój interes to się nie wpychaj tam gdzie Cię nie proszą ^^

Póki co wyłączone jest jeszcze forum, ale niedługo je włączymy.

EDIT: Forum włączone.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sądze ze poziomy nie są problemem na tym serwerze Eq jak się potrafi dobrze dropic to też nie jest problem.To zalezy jak potrafisz expić.W jednym itemie mozesz miec 12 na magie

Opublikowano

Polecam gre na serwerze. Osobiście podoba mi się. Administracja zwraca uwagę na zgłoszenia dotyczące błędów w grze i da się z nimi pogadać.

Pozdrawiam Hadesik.

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Opublikowano

Kod weryfikacyjny jest niepoprawny!

dlaczego tak pisze jak prosto z email klikam w ten link

Napisz im do supportu albo wejdź na ts

ts.ariusmt2online.pl

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...