Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriusMT2 [Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Synek ja na tych plikach pracuje od 2 lat po chuj sie wypowiadasz jak nie wiesz co piszesz? ;> Wymień mi te bugi

po 1 to nie synek bo rodzina nie jestesmy a po 2 te pliki to syf kila i mogila zrob swoje pliki a nie jedziesz na kogos

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer totalne dno (wbiłem 23 lvl i odechciało mi się)

Powody:

• Do dzisiaj dropią dynie z których dropi eq 65+ oraz bony 6/7, oczywiście eq +0
  • Stalki i bronie 65+ za 100kk (+0)
  • Eq na 21+ jest +7 wzwyż
  • FMS i RIB +0
  • Bodzio 150k (da się przeżyć)
  • Magiczny metal (I tu najśmieszniejsze) 50kk ! ! ! Pomyślcie sobie, jak długo będziecie robić tą stal na +9 z +0 bodziem, który ma mniej % na ulepszenie i przy niepowodzeniu obniża 1 poziom, a ile będziecie zbierać na 9+ magicznych metali ...

Reset chyba tylko dla nowych graczy, aby walczyli o ranking

Powodzenia w prowadzeniu serwera, moje oceny:

• Serwer: 2/10
  • Prezentacja: 7/10

Opublikowano

o co chodzi caly czas przy rejestracji pisze mi prosze wypełnić wszystkie pola???

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Dlaczego jak sie chce zarejestrowac to pisze wypelnij wszystkie pola jak wszystko wypelniam???

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Serw tylko i wyłącznie dla zysku,szkoda że stare forum zostało zamienione na nowe a sobie ludzie by poczytali co jest grane,

--małe podsumowanie

<>Exp podany w prezce to bajka-jest mniejszy

<>trudno o ulepki od eq cesarskiego,na lodowe nie wspomnę o 215 będzie wstawka niżej

<>zero zainteresowania administracją co do serwa (jeden ox na tydzień i finito ale ga,gm na ts siedzą całe dnie)

<>eq andory 215lv(kask golema,buty golema) czyli po wbiciu 215 poziomu bez IS tego eq nie zrobicie bo ulepszacze czyli słynne ziółka dropią tylko na mapie 240lv fenomen tego serwa!! (warto dodać że w ilościach śladowych a na biżu po 30 sztuk zielonego zioł,fioletowego i 30 mrocznych na broń 240 i zbroje po 100 szt)

<>nie opłaca sie kupować konta V.I.P - ściema jak h..j 50% więcej szans na drop?? żarcik nie działa na mapkach i metkach od 100 lv a już na 100% nie na 240lv(podobnie jak dodany ten bonus przy eventach)

<>bronie na 240 słabe np:broń mistrza sury nic nie daje w stosunku do tej na 210,ogólnie bonusy w eq sa zle dopasowane (fms umki 21 z kd biłem prawie to samo co bronią na 210 lv gdzie ma dmg magiczne 0,9k)

<>jak grać to tylko mentalem bo na niego jest najmniej abs

<>postacie po zmiane profki lub zmianie na poli się bugują,,10 k mniej pz,wartośc ataku itd

<>słaby biolog,nagrody cienkie (zrób a się przekonasz)

<> mogę wymieniać jeszcze długo

Dzisiaj tam zagraja tylko ludzie którzy serw nie znają,większość odejdzie po wbiciu 150 lv'a reszta po dojechaniu 195-zostanie pare graczy czyli 50 max i to będzie koniec serwa na stałe(pod tą nazwą),a po kilku tygodniach pojawi sie ten sam pod inną piękną prezką tak jak juz to zostało zapisane w historii Metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...