Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriusMT2 [Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę Ci nie wyszło odczytanie moich intencji, wchodzić w dupę to ty możesz swojej pani w szkole albo mamie jak Ci nie daje na wyjście ze znajomymi do kina.

Yoshiemu może i sprawia radość stawianie nowych kotletów.

Mi natomiast sprawia radość pomoc w wolnym czasie na jakimś serwie, nic z tego nie mam jak więc i nie potrzebuję komukolwiek wchodzić w dupę jak to ująłeś.

Opublikowano

Kolejne rzeczy które odstraszają graczy.. Misja u biologa-pamiątki po demonie jesy na 50 lv.. Dt jest od lvla 70 wiec zeby zrobić misje trzeba niestety czekac.. Rip od lvla 90 więc tez troszkę smieszne ustawienia. Bronie do expa czyli te na 75 dropią z metków 140 z tym że te metki sa na mapie od 150 lvla nie wspominając o tym że jesli chce się kupic ową broń trzeba wybulić sporo kasy albo udac się do item shopu.. Wspomnę jeszcze o ładnym itemie tylko dostepnym w IS po którym mozna zmienić nick wiec złodziejstwo na serwie jest nie do wykrycia bo ktoś ci ukradnie cała postac zmieni nick i nic mu nie zrobia "bo nie ma juz takiego gracza" tym bardziej jeśli ma się zmienne IP:) Nawet jeśli nie ma to Yoshi móglby sprawdzić po logach ale.. Ale nigdy tego nie robi bo ma to w dupie wiem ze po logach mozna złodzieja znaleść ale angela zawsze pisze "nie idzie bo zmienił nick i juz nie ma takiego gracza" z 4 tygodnie temu był włam i chyba z 8 postaci ktoś ukradł,pozmieniał nick i sprzedał. I to jest wasza praca.. Pisanie ze nic się nie da zrobic. Zawsze tak było od kiedy pamiętam:) W atlantydzie v2 Sura bez hw (nie zagladalam w is czy mozna go tam kupic) spota nie ogarnie i szczerze juz nie wnikalam skad tego hw wziać. zapewne kupic albo znow expic zeby wydropic na wyzszym poziomie. Drop konarów w zwykłym lesie jest żenujący i gorszy niż na PL-u:) Poza tym ta misja jest na 90 lv co tez jest bardzo śmieszne biorąc pod uwagę nagrody jakie się za tą misję otrzymało. Kolejna misja z pijakiem zrobiona w minutę gdzie nie było problemu z dropem jest o niebo lepsza i nagroda tez nie umkneła mojej uwadze. Wszystko bardzo nieprzemyślane i to własnie dlatego ludzie nie lubią takich serwerów. Yoshi mój drogi.. Prędzej czy póżniej ludzie uciekną bo będą mieli dość twojego podejscia do serwa. Jeśli według Ciebie moja krytyka jest zachętą dla innych graczy to gratuluję inteligencji.. Odechciało mi się sprawdzać dalej jaki masz syf na tym swoim zdechłym Ariusie.

Opublikowano

LUDZIE NIE GRACJIE TEN TOMEK STEPNIAK GOWNO MA DOSWIADCZENIA O SERWERZE LEPIEJ WBIJCIE NA JAKIEGOS IMETINA CZY SZUKAJCIE NOWO POWSTALYCH O BARDZIEJ LEPSZEJ INWESTYCJI NIZ TO GOWNO CHLOPAK MA 20 LAT A JEST KSEROBOJEM Z MPCFORUM NIC POZATYM RAJCUJE WAS OX I ZUO CO TYDZIEN BEZ SENS.

ZRESETOWAL LVL BO TO BYSCIE GRALI POTEM MALO CHETNYCH BEDZIE ZNOW TO ZROBI

Opublikowano

Up wez wyjdz i nie gadaj głupot !!! Ps. Angelika możesz zrobić coś z launcherem bo nie działa :!!

Sam wyjdz. Anqela się nawet na tym nie zna. Wstawia rzeczy które albo poprawi Yoshi albo znajdzie na mpc:) Więc musisz albo czekac zeby ktos łaskawie zrobil ten launcher o który jest wojna oczywiscie od samego restartu serwa albo poprostu olej ten serw i poszukaj innego lub wyjdz na dwór:)

Opublikowano

Wiesz na Yoshiego serwie zazwyczaj tak się działo, że za pomoc Gmowie rozdawali eq chociaż bywało że za free tez coś rzucili:) Ciebie już wiem skąd kojarzę.. Z Novej jak miałeś bodajże moda. Już jestem w domu.. Czasem aż miło odkopać stare tematy i sprawdzić co się wtedy działo:)Też coś za pomoc dostawałes? Info o bugowaniu monet na is zapewne:D

Na prawdę zaszczyt mnie dotknął że mnie pamietasz, miałem na novej moda, gma, cma i wszystko co się dało a za pomoc i tak nic nie dostawałem, wiec nie wiem o czym mówisz ^^

@Infekcja sprobuj się ponownie zarejestrować używająć 8-16 znaków w któym są cyfry i litery, to samo tyczy się hasła. Wybierz też może inne pytanie pomocnicze i udziel na nie odpowiedzi.

Opublikowano

Wchodzisz w profil na forum, i po lewej stronie masz zmień sygnaturę, z tym że musisz mieć 25 postów aby ją ustawić.

S1, nie ma s2, to jest z poprzedniej wersji ariusa. Teraz jest tylko jedno S.

Opublikowano

Na prawdę zaszczyt mnie dotknął że mnie pamietasz, miałem na novej moda, gma, cma i wszystko co się dało a za pomoc i tak nic nie dostawałem, wiec nie wiem o czym mówisz ^^

Za to ja wiem jak Bzyk dawał wszystkie bugi Overcomom, Rudym i innym gadom.. Ty Gma miales? Nie przypominam sobie..Pamiętam tylko wasze Smieszne konkursy z pytaniami na forum:D A grałam tam bardzo długo. Zaczynałam od Oriona jako Zadziora po Syriusa jako RescueMe az do Antaresa jako Chie i wszystkich z teamu pamiętam bardzo dobrze.. Nawet RaZiela który do tej pory wszystkim wam depcze po odciskach:D Tak samo jako Anqela która jest w Teamie Ariusa miala moda na Novej jako Nicoletta.. FDakt żeby dostac się na tego moda potrzebowala pomocy jak i gotowego podania które jej któs napisał. Tu nawet nie potrafi nikt ogarnąć pożadnie rejestracji czy launchera

Opublikowano

No na ataresie byłem GM od samego początku, nie mówiąc że ja robiłem zapowiedzi i prezentacje antaresie. Syrius też gm i mod.

Dla Ciebie widzę wszystko jest śmieszne, ZUO nie OX nie, szukanie miejsc przedstawionych przez administrację nie, zabawy na forum też nie, moze oświecisz mnie jakiego rodzaju eventu ty oczekujesz od tak ograniczonej gry jaką jest metin ?

A tak w ogóle to może zakończymy tą dyskusję ? Bo widzę że popisać sobie lubisz, ale to raczej nie jest na temat ^^

Opublikowano

No na ataresie byłem GM od samego początku, nie mówiąc że ja robiłem zapowiedzi i prezentacje antaresie

Dla Ciebie widzę wszystko jest śmieszne, ZUO nie OX nie, szukanie miejsc przedstawionych przez administrację nie, zabawy na forum też nie, moze oświecisz mnie jakiego rodzaju eventu ty oczekujesz od tak ograniczonej gry jaką jest metin ?

Może napisz nick jako GM to szybciej zaskocze ..Antares o ile pamietam wcale długo nie stał więc i Ty długo jako Gm tam nie witałes. Jesli chodzi o Zuo czy o OX to nic w tym temacie nie napisałam więc nie rozumiem o co się spinasz... Akurat te dwa konkursy to podstawa metina a szukanie kogos gdzie? Nie bawię się w kotka i myszkę. Masz rację lubię popisać o tym co się na serwerze dzieje bo dla mnie to wyzysk w biały dzien.. Rozumiem ze serwer musi zarabiac na swoje utrzymanie ale nie bede placic zeby utrzymywać Yoshiego:) tylko po to zeby zrobili znow reset i od nowa nabijali ludzi w butelke.
Opublikowano

No to widzę że dużo nie wiesz o novej, więc moze o tym nie rozmawiajmy bo coraz bardziej schodzimy z tematu.

Powiedziałaś co uważasz i koniec. Dzięki za ciągłe utrzymywanie tematu w topce, trzymaj się.

Opublikowano

a ja polecam... Zajebisty serw, zero bugów, lagów, Nie ma DH, anie teleportacji. Truciaki dropią z metków na 140 które są w mieście i na innych mapach, ale 3-4 dobre osoby i da się ubić a dobry lot. Naprawde Polecam!

zhda.png

Opublikowano

I to ma byc serwer ze ma swoich pupili hahahahha Stepniak zajmij sie hejterstwem bo tylko to potrafisz;]

WIesz co znaczy w ogóle hejtować ? Sam hejtujesz jego jak i jego pracę a mówisz o nim. Może idź poczytaj definicję tego słowa, bo coś ci nie wyszło ^^

Opublikowano

Spróbuj przez różne przeglądarki.

Lecz najważniejsząrzeczą jest abyś miał w ID i haśle od 8 do 16 znaków (cyfry i litery)

Zmień też pytanie pomocnicze i udziel na nie odpowiedzi.

Z przeglądarek polecam google chrome lub opere.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...