Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriusMT2 [Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie robie eq z oxa ani zuo ty pewnie latałes bo by ci ukradli jeszcze metkii i bosy:)hmm restart arius stał sporo a wy gadacie oo jakims restarcie zrobili go po roku stania serwera a wy juz kolejnego chcecie:)

Racja.. Ty nie robisz eq z Oxów ani z zuo bo co chcesz to masz.. O ile dobrze pamiętam miales moda przed restartem a dzięki komu go dostałes?? Dzieki wlazeniu w dupe Anqelice.. Masz 14 no moze teraz juz 15 lat a rekrutacja na modów była od lat 16-tu. Nawet pisać poprawnie i ze składnią nie potrafisz wiec po co piszesz bzdury ze team ogarniety ze serwer fajny i ze ekipa interesuje się graczami...

Ps. Jeśli chodzi o wypowidz Frytaxa to się zgodze z tym w 100%.. Byla Morina nie bylo idealnie ale na pewno było lepiej niz teraz. Od czasu jak nie gram na tym zdymanym serwie przeszłam już przez kilka innych o niebo lepszych a przede wszystkim przez takie gdzie team nie liczy się wylacznie z zyskami. To jest moj ostatni post w tym temacie.. Topki wam nabijać juz nie będę bo an to nie zasługujecie/ Jedyne co moge wam napisać to to, że niebawem i tak będziecie top dno.. Żegnam

Opublikowano

Ja się wypowiem teraz i mam nadzieję, że przyszli jak i obecni gracze potraktują moją wypowiedź poważnie.

AriusMt2 to jeden z lepszych serwerów na jakich grałem. Stabilnie z ogarniętą administracją. Nie ma olewania graczy i ich problemów. Angelika dba o wszystko. Miałem okazję przez chwilę z nią obcować i wydaje się naprawdę porządną osobą. Mój problem został rozwiązany w czasie, o którym mógłbym marzyć na innych serwerach. Widać, że im zależy i chcą stworzyć coś dobrego. Wiele serwerów startowało, wiele szybko kończyło swoją przygodę. Ja mam nadzieję, że to będzie ten, na którym pozostanę na dłużej. Zapraszam serdecznie bo i atmosfera fajna i ludzie jacyś tacy inni, tzn. mało noobów i przyjemnie się gra. Inwencji ze strony administracji jest co niemiara, Widać, że wyciągnęli wnioski z poprzedniej edycji serwera.

Poprzednimi opiniami bym się nie martwił chociaz rozumiem graczy, którzy grali kilka miesięcy i niestety stracili swój dobytek przez reset. Nie ma priva, który utrzyma się do momentu, aż wszyscy przestaną grac. Zawsze znajdą się osoby niezadowolone i pokrzywdzone, ale już takie to jest nasze paskudne życie. Coś się ma i coś się w końcu traci. A to jest tylko gra i nalezy czerpać z niej przyjemność. Skończy się jeden priv i lecisz na następny, chociaż w tym momencie przyda mi się coś naprawdę na dłuższy okres.

Tutaj przeplata się okres gry trudnej i łatwej, dużej ilości dropienia ulepek i godziny przesiedziane na rozmowach z innymi graczami. Jest tu to coś i mi się naprawdę ten serwer podoba a myślęm, że jestem stosunkowo wybredny.

Zapraszam serdecznie bo myśle, że warto chociaż spróbować Nie spodoba się to można pograc na innym.

Gdzie się podziały, tamte privy(atki)

Tamto eq i tamten świat...

Opublikowano

Świetny serwer może coś o skilach od kogo i czy wg ?

A czy są tam nowe badania biologa?!

Zapraszam do działu Poradniki na naszym forum

Opublikowano

Zapraszam do zapoznania się z harmonogramem eventów.

Od przyszłego tygodnia o ile będzie zainteresowanie, możliwe że dojdzie co tygodniowy event z piratami Tanaka.

Będzie więc na serwerze zagospodarowany czas z eventami od czwartku do niedzieli !

Dodatkowo co tygodniowa zabawa na forum ,,Znajdź mapę podaj koordy'' za które przewidziane są nagrody z IS !

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, że nie jest działający, bo wyskakuje: Brak poĹÄczenia z serwerem MySQL.

Ten ze strony głównej działa normalnie (mirror 1)

Opublikowano

Zmieniona lekko rejestracja, mam nadzieję że będzie lepiej.

Dodatkowo aby ściągnąć klienta nie trzeba się już bawić w omijanie reklam na ad.fly

Opublikowano

Zapraszam na forum do działu eventy i konkursy, dodaliśmy sporo nowości na święta.

Zaplanowane aż 10 wydarzeń na okres świąteczny !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...