Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb kariery/Ultimate Team - pomoc w budowaniu drużyny

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

obojętnie, zależy z jakiego kraju chcesz zawodnika. Ja wysyłam do Polski zawsze i niczym się nie różnią

Drużyna: Inter
Skład:1370272930-U904606.jpg
Budżet:1370272948-U904606.jpg
W czym potrzebuję pomocy: Kogo dokupic?Gram w 2015 roku.

kup na obrone matthewsa

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Mam zamiar zrobić skład brazylijski, jeszcze wszystkich graczy nie dobrałem (Hulk, Ronaldihno, Dede, Santana) Zależy mi na skillerach z dobrymi strzałami i nie wiem którą formacje wybrać.

KbkgA.png

Opublikowano

Hmm, zastanawiam sie tylko nad tym czy nie lepiej pato z russian league, wtedy by miał zielone zgranie od Hulka i czy by nie kupic Wellitona z milanu żeby miał zgranie od Robinho. I czy nie lepiej Bastosa zamiast Robinho

Na odwrót ^^

KbkgA.png

Opublikowano

Hmm, zastanawiam sie tylko nad tym czy nie lepiej pato z russian league, wtedy by miał zielone zgranie od Hulka i czy by nie kupic Wellitona z milanu żeby miał zgranie od Robinho. I czy nie lepiej Bastosa zamiast Robinho

przecież pato nie grał w ruskiej lidze ? a wellinton nie grał w serie a ?

a bastos jest chujowy. Robinho to tani neymar

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Czy może ktoś pomóc mi zbudować skład na FUT 13 na Xbox360

Skład: Jeszcze nie mam
Ilość monet: Około 65k
W czym potrzebuję pomocy: Chciałbym żeby skład był hybrydą i był złożony z zawodników Brazyli i ligi Hiszpanskiej. Najważniejsze żeby miał Hulka , Pepe i Ville reszte to wybierzcie sami taki piłkarzy którzy są znani i dobrze się nimi gra .Dzięki

blackmagix128.png
Opublikowano

Czy może ktoś pomóc mi zbudować skład na FUT 13 na Xbox360

Skład: Jeszcze nie mam

Ilość monet: Około 65k

W czym potrzebuję pomocy: Chciałbym żeby skład był hybrydą i był złożony z zawodników Brazyli i ligi Hiszpanskiej. Najważniejsze żeby miał Hulka , Pepe i Ville reszte to wybierzcie sami taki piłkarzy którzy są znani i dobrze się nimi gra .Dzięki

http://www.futhead.com/fifa/squads/12838394/

Skład:http://www.futhead.com/fifa/squads/12627418/

Ilość monet: 100k [PC]

Hugo Lloris -> Joe Hart

Aguero -> Balotelli

Clichy -> Cole

Takie zmiany powinieneś przeprowadzić na samym początku. Zaczynajać od lewej obrony, potem obaj zawodnicy są bardzo drodzy, musisz troche uzbierać jeszcze, tak to do składu nie mam zastrzeżeń.

d28tGcM.png

Opublikowano

http://www.futhead.com/fifa/squads/12838394/

Hugo Lloris -> Joe Hart

Aguero -> Balotelli

Clichy -> Cole

Takie zmiany powinieneś przeprowadzić na samym początku. Zaczynajać od lewej obrony, potem obaj zawodnicy są bardzo drodzy, musisz troche uzbierać jeszcze, tak to do składu nie mam zastrzeżeń.

A możesz zrobić jaki skład żeby był jeszcze Hulk np Di Maria i Hulk chyba na formacji 3421

blackmagix128.png
Opublikowano

Gram Zenit.
Skład:Malafeev,Anyukov,Luis Neto,Bruno Alves,Criscito,Denisov,Witsel,Pirlo,Hulk,Falcao,Danny.
Budżet:80 500 000
Co tu mozna zmienic?

Opublikowano

Może mi jeszcze ktoś zrobić skład do FUT 60k XBOX360

Hybryda z Reprezantacji Niemiec i Brazyli .

Obojętnie jaka formacja . Ważne żeby był w składzie Reus i Hulk.

blackmagix128.png
Opublikowano

Drużyna:Manchester United
Skład:De Gea-Rafael-T.Silva-C.Smaling-Evra-Vilhena-Nani-Jese Rodriguez\Reus-Kagawa-Waris-Insigne
Budżet:52 mln
W czym potrzebuję pomocy: 1 napastnik (czołg). Chodzi o to żeby nikt go nie potrafił przepchnąć. Oczywiście musi być też szybki ale nie musi być wysoki. Chcę też wzmocnić boki obrony. Przy bramkach głównie to one zawodzą. Dobrze by było też podać nazwę jakiegoś dobrego ŚPD, bo Vilhena to jest typowy ŚPO ale może grac na śp przez co też na śpd.

graphic.png

Opublikowano

@MaminSynek Jako czołga polecam Hulka lub Balotelliego. ( bardziej polecam Balotelliego ze względu na wiek. Moze jeszcze sie rozwinąć. )

Skład: http://www.futhead.com/fifa/squads/12926381/

Ilość monet: Zawodnicy nie mogą być kosmicznie drodzy.

W czym potrzebuję pomocy: Powiedzcie, czy dobrze jest zrobiony skład? Jak nie, to kogo za kogo byscie zamienili itd.

( Nie zmienie formacji )

A boki?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...