Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb kariery/Ultimate Team - pomoc w budowaniu drużyny

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcialbym kogos sprzedac/kupic aby polepszyc zgranie bo narazie wynosi 78. Gram na ps3

Formacja : 4-3-2-1

Sklad:

----------------Foster------------------

Gibbs-------Koscielny------Dawson---------Ivanowic

Arteta-------------Javi Garcia---------------Anderson

Oxlade-Chambo------------Welbeck-------------Bent

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka chcialbym kogos sprzedac/kupic aby polepszyc zgranie bo narazie wynosi 78. Gram na ps3

Formacja : 4-3-2-1

Sklad:

----------------Foster------------------

Gibbs-------Koscielny------Dawson---------Ivanowic

Arteta-------------Javi Garcia---------------Anderson

Oxlade-Chambo------------Welbeck-------------Bent

Widać nie oglądasz BPL, bo źle poustawiałeś zawodników.

Bent na szpicę, na LS Oxlade a na PS Welbeck. W pomocy Arteta na środek. Gibbs gra na LO a nie PO. Ivanowić na ŚO z Koscielnym, Dawson na PO.

Poza tym wymień Javi'ego na Walcotta.

Czyli tak to powinno wyglądać:

--------------------------Foster---------------------------

Dawson-------Koscielny------Ivanowić---------Gibbs

Walcott-----------------Arteta---------------Anderson-

Welbeck-----------------Bent-------------Oxlade-------

Ewentualnie jeszcze wymień Fostera za Al-Habsi'ego lub Krula.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Liverpool , 3 sezon , budżet 40 000 000 Euro , +-150 000 na płace.

Skład : Reina 87 , Walker 82 (Johnson 80) , Skrtel 84 , Agger 85 ( Coates 79 , Windsom 75) , Jose Enrique 83 (Robinson 71)

POM : Witsel 86 , Wellington Nem 81 , Honda 83 , Henderson 79 , Joe Allen 82

Atak : Suarez 89 , Sterling 72 , Assaidi 84 chyba , Borini 78 , Jose jakiś tam 82

Formacja 4-3-3 / Szukam zawodników do 25 roku życia , jakieś propozycje ?

Sprzedani : Gerrard , Downing , Sahin już w realu , carolla na pewno sprzedaje , lucasa leive pewnie bo starszy.

Poziom Klasa Światowa/ Legendarny

Opublikowano

Proszę, gwiazdy do 25 roku życia:

- Hazard (Skrzydłowy, ofensywny pomocnik)

- Lucas (Środkowy i ofensywny pomocnik)

- Wilshere (Ofensywny i defensywny pomocnik)

- Hummels (Środkowy obrońca)

- Lewandowski (Napastnik)

- Götze (Ofensywny pomocnik)

- Akinfeev (Bramkarz)

Wszyscy mają ponad 85 OVR ;)

Opublikowano

Narazie to mysle na powielszeniu obrony ,ale nie wiem czy hummels jest taki swietny

Uwierz, że jest. Do tego Badstuber i Schmelzer.

Opublikowano

Drużyna: CSKA Moskwa

Skład:

----Akinfeev----

----Carlinhos---W.Berezutski---Rekik---Schennikov----

----Wernbloom---Powell----

----Adryan---Honda---Ocampos----

----Doumbia----

Budżet: 14 mln

W czym potrzebuję pomocy: Jak myślicie czy coś jeszcze zmienić? Trochę odmłodziłem skład.

Opublikowano

Jeśli potrzebujesz silnego, młodego napastnika, to Welliton. Na pomoc: ŚP - Lucas, Wilshere. Skrzydło - Chamberlain.

Niestety będziesz musiał troszkę zarobić na nich. Jeżeli chcesz zaś dobrych zawodników za takie pieniądze, to wynajmij najlepszego skauta ;)

Opublikowano

Drużyna:QPR

-----Cesar-----

--- Bosingwa--- Santana---M'Ba---Fabio---

--W.Philips--- C.Park---Tarrabat---Hoilet---

------Cisse------Rodriquez--------

Pewnie dużo błędów ale nie wiem jak sie dokładnie pisze te nazwiska ;D Kupiłem Tylko Santane i Rodriqeza, coś zmienić jeszcze ? ;d

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Możesz spróbować kupić Gibbs'a (LO) oraz El Shaarawy'ego (N).

Opublikowano

Noo pomyśle nad tym, lecz na razie jestem spłukany z kasy ;D Muszę sprzedać Zamore, Dyer, Dery, i kilka jeszcze zawodników którzy mają po 32-33 lata by troszkę kasy zebrać i odmłodzić trochę skład.

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Jeśli chodzi o zespoły ze słabym budżetem, to jeszcze dobrym wyjściem jest odpowiedni skaut ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj zacząłem od zera z FUT. Mam prośbę i zarazem pytanie: Jacy zawodnicy dobrzy będą do ustawienia 4-3-3 i styl grania na superofensywnie? Chciałbym poznać Wasze zdanie.

Opublikowano

Ja bym sprzedał Schweinstengera lub Di Marię. Jak dla mnie nie mają oni tego "czegoś" i źle się nimi gra. Mało skuteczni. I za tą kasę kup Messi'ego ;)

Tak jak pisało data napisania mojego to : 22 grudzień 2012 rok.

Teraz mam skład taki:

Skład: BR : Manuel Neuer (94) (28) LO: Marcelo (91) (26) ŚO : Sergio Ramos (94) (28) ŚO : Hummels (91) (26) PO - Richards (87) (26) ŚP : Fabregas (92) ŚP : Axel Witsel (87) (26) ŚPO : Modrić (92) (29) LS : Cristiano Ronaldo (96) (29) PS : Sanchez (90) (26) ŚN : Lionel Messi :) (96) (27)

Budżet: 20 mln

W czym potrzebuje pomocy: Kogo kupić na ŚPO ? Kogo kupić na bramkę? Bo Neuer będzie grał jeszcze do końca sezonu , lub 2 sezony, a potrzebuję szybkiego zastępcy , młodego max. 27 lat.

P.S.: Messiego kupiłem przed przeczytaniem posta ;D ale dzięki za dobre chęci ;p Di Maria i Schweinstenger mieli niesamowitą formę, ale Schweinstenger za stary, a Di Maria na sprzedasz.

Drużyna: FCB

Skład: Hart; Alves, Pique, Puyol, Alba; Balotelli, Xavi, Fabregas, Busquets, VIla; Messi

Budżet: ok. 50mln

W czym potrzebuję pomocy: Dobrego zawodnika do wolnych, kogoś ze specjalną techniką :x Niedługo będę mieć okienko transferowe i nie wiem kogo kupić, a Messi czy Czawi jakoś nie specjalnie dobrze strzelają :c

Na sprzedaż : Puyol , Xavi i Villa

Na kupno : Hummels, Andre Martins , Eden Hazard i Honda (technika)

Czemu na kupno : Hummels , Andre Martins , Eden Hazard i Honda ? Xavi i inni ( na sprzedaż ) Są za starzi a Hummels i inni ( na kupno ) są młodzi będą się dobrze rozwijali Honda ma technikę strzelania m.in. Wolnych i strzałów finezyjnych.

Messi nie strzela ? On zawsze strzela :)

Opublikowano

Witam. Ogarniam powoli FUT i posiadam aktualnie 3 piłkarzy. Lopeza z Lyonu, Payet z PSG i Brianda z Lyonu. Gram 4-3-3. Polecicie mi resztę składu, by móc zacząć zarabiać z rozgrywek? :) Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Drużyna:Real Madrid
Skład:Casillas,arbeola,pepe,sergio ramos,Khedira,xabi alonso,Di Maria,Marcelo,C.Ronaldo,Ozil,Higuain

Moja formacja:4-2-3-1
Budżet:98 500 000
W czym potrzebuję pomocy:W kupieniu lepszych zawodników i w formacji. Chcę formacje bardziej nastawioną na szybkie podania/odbiory piłki. I najlepiej tez taktyki

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Skład:Casillas,arbeola,pepe,sergio ramos,Khedira,xabi alonso,Di Maria,Marcelo,C.Ronaldo,Ozil,Higuain

W czym potrzebuję pomocy:W kupieniu lepszych zawodników i w formacji. Chcę formacje bardziej nastawioną na szybkie podania/odbiory piłki. I najlepiej tez taktyki

sprzedaj kherdire kup willshera

Wymien Aebeole na jakiegos mlodszego , szybszego zawodnika ( np Abate)

Pepe na Hummels'a

Higuain na Pato lub Neymar :)

Ew jeszcze Alonsa na Lucas'a lub Oscar'a :)

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Kup Wilszera, Papadopulosa oraz wystaw Varana. Możesz jeszcze jeszcze kupić na LO Alabe. Ci zawodnicy szybo się rozwijają i na pewno wszystko się zwróci.(Wilszer po 1 sezonie miał 87 u mnie, reszta była w okolicy 84-87). Wymień też bramkarza na młodszego, ale z dużym potencjałem oraz ja bym zamienił Higuina na Reusa. Generalnie tak zrobiłem w swojej karierze. A jeszcze jak kasa pozwoli i Twoje um, to kup polskich juniorów i rób z nich gwiazdy. :P(spolszczone na siłę.. :P)

Opublikowano

Jeśli chodzi o młodszego bramkarza, to może ktoś z pary: Akinfeev, ter Stegen ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skład: http://www.futhead.com/fifa/squads/7867111/
Ilość monet: 30000 coins (Zawsze mogę zarobić, jak sprzedam każdego gracza będzie ok. 150000 coins)
W czym potrzebuję pomocy: Czy opłaca mi się grać obecnym składem? Jak tak to kogo polecacie zmienić. Jak nie to z jakiej ligi/kraju robić nowy skład? Zależy mi na tym, aby zawodnicy byli szybcy, mocni i dosyć wysocy :P

Opublikowano

Skład: http://www.futhead.com/fifa/squads/7867111/Ilość monet: 30000 coins (Zawsze mogę zarobić, jak sprzedam każdego gracza będzie ok. 150000 coins)W czym potrzebuję pomocy: Czy opłaca mi się grać obecnym składem? Jak tak to kogo polecacie zmienić. Jak nie to z jakiej ligi/kraju robić nowy skład? Zależy mi na tym, aby zawodnicy byli szybcy, mocni i dosyć wysocy :P

Kup Edisona Cavaniego jeżeli ci wystarczy dość szybki i wysoki.

I pomyśli nad buffonem bo jest o wiele lepszy od tego Marchettiego.

A teraz ja

Drużyna:Juventus

Skład:(BR)Lloris(90),(LO)Walker(80),(ŚO)Varane(80)Hummels(90),Natasic(80)(Rezerwa),(PO)De Ciegela(80),(ŚPD)Leitner(77)Pogba(81)(Kontuzja),(PP)Rybus(82),(ŚPO)Özil(89),(LP)Hazard(90),(LN)Neymar(90),(PN)El Sharawy(84)

Budżet:50Mil

W czym potrzebuję pomocy:Formacja 4-4-2 propozycje do zmiany wymiany do rezerwy po proszę młodych dobrych zawodników tez.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Skład: http://www.futhead.com/fifa/squads/7867111/

Ilość monet: 30000 coins (Zawsze mogę zarobić, jak sprzedam każdego gracza będzie ok. 150000 coins)

W czym potrzebuję pomocy: Czy opłaca mi się grać obecnym składem? Jak tak to kogo polecacie zmienić. Jak nie to z jakiej ligi/kraju robić nowy skład? Zależy mi na tym, aby zawodnicy byli szybcy, mocni i dosyć wysocy :P

Zostaw Marchetti na bramce,on jest jednym z najbardziej zbugowanych bramkarzy w serie a.

Par7494047.512.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...