Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb kariery/Ultimate Team - pomoc w budowaniu drużyny

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up ja bym polecał ci kupić kogoś lepszego na obronę niż na atak

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skład: http://www.futhead.com/fifa/squads/8262743/
Ilość monet: ok.10 tysięcy
W czym potrzebuję pomocy:

Mam Pare Pytań : jakich zawodników mogę jeszcze kupić .

Na Jakiego napastnika powinienem zbierać .

Z Jakiej ligi,pod jaką formacje powinienem robić skład, tani do 5-8 k (tylko do meczów z botami )

Opublikowano

Skład:

http://www.futhead.com/fifa/squads/8347970/

Ilość monet: Wystarczająco.

W czym potrzebuję pomocy: Potrzebuje jak widać obrońcy, najlepiej z dobrym tempem i minimum 180cm wzrostu. Może jeszcze jakieś sugestie za kogo moge wymienić Fellainiego, nie gra mi się nim zbyt dobrze.

Na obronę możesz kupić Richardsa z City.

A za Fellainiego hmm.... nie wiem.

HmYDFyW.png

Opublikowano

Na obronę kup Jana Vertonghena z Spurs .

patrz na jego workrates... high/medium - on ma bronic czy latac po srodku boiska?

wstaw Djourou z Arsenalu - dobry pace,defending i workrates low/high - bedzie zawsze bronic ;)

p.s. wywalilbym Luiza

76561198026780786.png

Opublikowano

patrz na jego workrates... high/medium - on ma bronic czy latac po srodku boiska?

wstaw Djourou z Arsenalu - dobry pace,defending i workrates low/high - bedzie zawsze bronic ;)

p.s. wywalilbym Luiza

Chyba Nigdy nim nie grałeś.

Wywalić Luiza ? hahahah on jest op.

Możesz jeszcze kupić M"bia.

Drużyna: Newcastle United

Skład: Podstawowy zaczynam dopiero kariere i myśle że nie ma powodu żebym go tu podał

Budżet: 17 milionów.

W czym potrzebuję pomocy: Szukam Młodego silnego napastnika i zarazem szybkiego (Welliton jest na wypożyczeniu )

Cisse doznał Kontuzji .Proszę o Pomoc ! ;D

Opublikowano

Skład: Podstawowy zaczynam dopiero kariere i myśle że nie ma powodu żebym go tu podał

W czym potrzebuję pomocy: Szukam Młodego silnego napastnika i zarazem szybkiego (Welliton jest na wypożyczeniu )

Dobry napastnik (napastnik kompletny) to Benzia z Olympiqu Lyon. Ja kupiłem go do polonii warszawa chyba w 6. sezonie i miał już 84 (grał tylko w Sl). Ma wszystkie cechy (te takie znaczki) w tym 'napastnik kompletny'. Ma dobry strzał z daleka i wykończenie.

Opublikowano
Skład: Bundesliga / Serie A

Ilość monet: około 50k +

W czym potrzebuję pomocy: Otóż gram teraz BBVA ale znudziła mi się już więc chcę sprzedać wszystkich i zrobić Bundeslige lub Serie A i chciałbym żebyście pomogli mi zrobić cały skład i Bundesligi i Serie A za tą kasę . Chcę grać 3-5-2 . Nie stawiam bardziej bo niestety nie działa mi prawa gałka analogowa ;(((

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Szukasz mocnego ale taniego mhmmm mogę ci polecić Boriniego z LFC no albo el sharawy z milanu nie wiem dokładnie jak piszę się jego nazwisko . Powinieneś na luzie zmieścić się w budżecie tym bardziej jak grasz 1 sezen . :)

Opublikowano

Drużyna:Real Madrid

Skład:Casillas,arbeola,pepe,sergio ramos,Khedira,xabi alonso,Di Maria,Marcelo,C.Ronaldo,Ozil,Higuain

Moja formacja:4-2-3-1

Budżet:98 500 000

W czym potrzebuję pomocy:W kupieniu lepszych zawodników i w formacji. Chcę formacje bardziej nastawioną na szybkie podania/odbiory piłki. I najlepiej tez taktyki

Powiem Ci tak sprzedaj większość zawodników powyżej 28 roku życia ( oprócz casilasa on zawsze w formie i do końca jego kariery może być)

Formację ja gram na 4-1-2-1-2 albo 4-4-2 (w sytuacjach krysysowych gdy przegrywam wystawiam tak 3-4-3 albo 4-3-3)

Kogo kupić się pytasz powiem Ci tak sprzedaj di mari'e i kup sterling'a z LFC i na rezerwę był wyśmienity młody piłkarz szybki i łatwo wejść nim w pole karne zwał się chyba de silvestre z seria B z jakiegoś klubu . Obrona carvalho , raul albiol i pepe wypadają ze składu i kup w to miejsce hoffmana i zoume ,varane pozostaje w klubie do ŚO to wszystko teraz skrzydła obrony marcelo i concentrao zostaja lewa strona jest Ok , prawa arboleda wylatuję i polecam flangnama z LFC i mathews z

celticu. ŚPD -khedira zostaję i dokupujemy pogbe albo m'ville do wyboru :) ŚP essien wylatuję xabi zostaje ponieważ najlepiej dogrywa piłki w klubie kupno mhm polecam meite z Auxere, vilehme. aqcuah i myślę że wystarczy . ŚPO ozil zostaję kupujemy do tego oscara i adryana z flamengo . LS i LP sterling i de silvestre serie B . PS i PP Ben arfa i shelloto di maria wypad duzo w ogolu osiaga ale slabo sie nim gra ;/ ATK Destro , beznema , CR , el sharawy , i suarez . Koniec

Opublikowano

Drużyna: Chelsea Londyn
Skład: Courtois(cecha posadziłem na ławce bo w słabej formie)- Azpilicueta, David Luiz, M. Sakho, Howedes- Sturridge, Mikael, E. Hazard, Oscar(Juan Mata)- Balloteli, Cavani
Budżet: 29k
W czym potrzebuję pomocy: Jaką formację ustawić, jakich zawodników dokupić przypominam że zmieniłem klub dopiero ;) chciałbym szybkich zawodników proszę o wasze sugestie

Opublikowano

FUT na XBOX :

Skład: Posiadam Robbena (IF) chce go sprzedać na te chwilę i złożyć całą drużynę składającą się z zawodników ligi BBVA

Ilość monet : 3 800 000 coins

W czym potrzebuję pomocy: Zawodnicy powinni być szybcy. Formacja 4-3-3. Napastnik wysoki i dobry w główkach aby mógł wykorzystywać dośrodkowania ze skrzydeł.

Tutaj kariera w Fifie 12 :

Skład: Real Madryt

BR - Neuer

LO - Marcelo

ŚO - Pique

PO - Ramos

LP - Ozil

LŚP - Sahin

PŚP - Lucas

PP - Hazard

LS - Neymar

PS - Hulk

N - Messi

Rez

BR - Casillas

PO - Lahm

ŚO - Pepe

ŚPO - Kaka

ŚP - Xabi Alonso

PS - DiMaria

N - Balotelli

+ kilku wartych ok 50 mln na rezerwach (benzema, higuain i inni)

Ilość monet: 48 milionów
W czym potrzebuję pomocy: Co zrobić w nowym sezonie, kogoś zmienić?

Opublikowano

FUT na XBOX :

Skład: Posiadam Robbena (IF) chce go sprzedać na te chwilę i złożyć całą drużynę składającą się z zawodników ligi BBVA

Ilość monet : 3 800 000 coins

W czym potrzebuję pomocy: Zawodnicy powinni być szybcy. Formacja 4-4-2-1. Napastnik wysoki i dobry w główkach aby mógł wykorzystywać dośrodkowania ze skrzydeł.

Tutaj kariera w Fifie 12 :

Skład: Real Madryt

BR - Neuer

LO - Marcelo

ŚO - Pique

PO - Ramos

LP - Ozil

LŚP - Sahin

PŚP - Lucas

PP - Hazard

LS - Neymar

PS - Hulk

N - Messi

Rez

BR - Casillas

PO - Lahm

ŚO - Pepe

ŚPO - Kaka

ŚP - Xabi Alonso

PS - DiMaria

N - Balotelli

+ kilku wartych ok 50 mln na rezerwach (benzema, higuain i inni)

Ilość monet: 48 milionów

W czym potrzebuję pomocy: Co zrobić w nowym sezonie, kogoś zmienić?

Bramka: Casillas, najlepszy z BBVA

Napastnik: Falcao, dobre główki ma i celne strzały.

Na prawe skrzydło polecam Ci Di Maria, szybki i dobry drybling, jako ŚN o ile istnieje w Twojej formacji taka pozycja daj Ronaldo

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Klub: Southampton

Budżet: 87,5 mln $

Sezon: 2014/15

Poziom: Zawodowiec

A więc tak-uzbierałem troche hajsu(jak widać ;d), ale po tym sezonie chce odejść w poszukiwaniu wyzwań.Planuję rozbić bank w tym oknie(obecnie lato) i wydać na 4-5 graczy 75 mln.Tak żeby bili się o top 5 po moim odejściu :)

Skład: Courtouis(83)-Clyne(82)-Forren(83)-Marqinhos(77)-Shaw(75)-Schneiderlin(82)-Cork(79)-Lallana/Lucas Piazon(84/76)-Adryan(82)-Puncheon/Rodriguez(77/79)-Mayuka(78)

Kogo potrzebuję:

-OP(kogoś jak Silva, bo Adryan zdycha w połówce sezonu)

-Napadziora(takiego jak Cavani lub Aguero)

-ŚP(najlepiej jak Yaya Toure czy Xavi)

-PP(dobrze jakby miał wysoką aktywność w ofensywie i defensywie)

Wszyscy gracze muszą mieć ok. 70-80 overall i maks 22 lata(licząc 1-szy sezon)

Opublikowano

Napastnik - Neymar/Balotelli

Ofensywny Pomocnik - Gotze

Środkowy Pomocnik - nwm

Prawy Pomocnik : Hazard

Wiem że to drodzy zawodnicy, ale to najwyższa półka i dobrze się nimi gra.

Opublikowano

Więc napadzior to sturridge,suarez. OP to reus gotze i nieco starsi cazorla bądź taarabt, na prawa stronę Moses Ben arfa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...