Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb kariery/Ultimate Team - pomoc w budowaniu drużyny

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście miałem jednego i drugiego i u mnie bynajmniej lepiej broni Romek :>

Pomocnik z ligi niemieckiego do 10k (mam Diego). Zastanawiałem się nad Mkhatarianen (czy jak mu tam) ale nie jestem pewny co do niego :>

Dzisiaj patrząc po aukcjach masakrycznie się zdziwiłem około miesiąca temu Diego nie można było taniej kupić niż za 15-18k

Teraz są sztuki nawet po 5,2-6.

Co do porównywania tych dwóch, no to zdecydowanie wygrywa Diego chyba że grasz z dwoma ofensywnymi pomocnikami , to wtedy gdzieś tego ziutka z Armenii można upchnąć. Ja w swoim składzie mam na ŚPO Hunta z Werderu ale tylko dlatego że był prawie darmo i nie stać mnie na nic lepszego

No ale jego statystyki 17 meczy 9 bramek 11 asyst :D Ale i tak jak uzbieram na kogoś lepszego to leci na quick sell'u :D

Możecie mi powiedzieć po jakich okazyjnych cenach dostanę Alabe Humelsa ?

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście miałem jednego i drugiego i u mnie bynajmniej lepiej broni Romek :>

Pomocnik z ligi niemieckiego do 10k (mam Diego). Zastanawiałem się nad Mkhatarianen (czy jak mu tam) ale nie jestem pewny co do niego :>

Dzisiaj patrząc po aukcjach masakrycznie się zdziwiłem około miesiąca temu Diego nie można było taniej kupić niż za 15-18k

Teraz są sztuki nawet po 5,2-6.

Co do porównywania tych dwóch, no to zdecydowanie wygrywa Diego chyba że grasz z dwoma ofensywnymi pomocnikami , to wtedy gdzieś tego ziutka z Armenii można upchnąć. Ja w swoim składzie mam na ŚPO Hunta z Werderu ale tylko dlatego że był prawie darmo i nie stać mnie na nic lepszego

No ale jego statystyki 17 meczy 9 bramek 11 asyst :D Ale i tak jak uzbieram na kogoś lepszego to leci na quick sell'u :D

Możecie mi powiedzieć po jakich okazyjnych cenach dostanę Alabe Humelsa ?

Alaba to 150k+ (strasznie drogi),Hummelsa ciut + 10k kupisz spokojnie

Ponawiam pytanie gram na 2 pomocników w środku i mam Diego i nie wiem jakiego 2 kupić do 10k max

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Alaba to 150k+ (strasznie drogi),Hummelsa ciut + 10k kupisz spokojnie

Ponawiam pytanie gram na 2 pomocników w środku i mam Diego i nie wiem jakiego 2 kupić do 10k max

Alaba 150k ?oO Popieniczylo CIe ?

Ja kupilem 4 dni temu Alalbe z umiejetnoscia Cienia za 47k kup teraz.

Do 50k spokojnie go kupisz a Hummels tak okolo 10k.

@Up

Draxlera badz Boatenga ja mam wszystkich 3 i spisuja sie dobrze ;p

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

paulinho i sissoko tez chyba sa defensywni a wilshere ofensywny . A i czemu Kaboul a nie Vertonghen??

Tak, ale wymieniłem ich na zawodników z lepszymi statystykami. Za Wilshera dałem bardziej ofensywnego pomocnika.

Kaboul szybszy i ma więcej główek.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

dzięki wielkie tylko nie podoba mi sie ten n'zogbia jakiś lepszy tak do 7k a ramiresa raczej nie kupie bo za drogi , jakis odpowiednik do niego??:D

A wziąc formacje z LP i PP czy zostawić to??

Opublikowano

dzięki wielkie tylko nie podoba mi sie ten n'zogbia jakiś lepszy tak do 7k a ramiresa raczej nie kupie bo za drogi , jakis odpowiednik do niego?? :D

A wziąc formacje z LP i PP czy zostawić to??

Za N'Zogbie możesz dać Kagawe albo Dembele.

Za Ramiresa Sissoko lub Diaby, jak wolisz.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...