Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb kariery/Ultimate Team - pomoc w budowaniu drużyny

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaka formacja do Bundesligi na PC lepsza, 4-1-2-1-2 czy 4-2-3-1 (2), bo się nie mogę zdecydować.

Czy dobrą parą do 4-1-2-1-2 byłby Aubameyang i Lewy ?

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Jaka formacja do Bundesligi na PC lepsza, 4-1-2-1-2 czy 4-2-3-1 (2), bo się nie mogę zdecydować.

Czy dobrą parą do 4-1-2-1-2 byłby Aubameyang i Lewy ?

Ja bym brał 4-1-2-1-2 z Lewym i Aubameyangiem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja bym brał 4-1-2-1-2 z Lewym i Aubameyangiem.

Emerricka za Chiny się nie opłaca...

Prócz szybkości nie posiada on nic ;)

Strzał mierny , podania przeciętne , łatwo go przepchać

Jak wspominałem trudno go dogonić , no ale to jeszcze nie wszystko

Za jego wartość ok 20k kupisz o wiele lepszego napadziora

Opublikowano

Sąsiedzie z Kalisza (Mieszkam w Powiecie Pleszewskim), doradź mi jakiego napastnika oprócz lewego można brać w bundeslidze pod uwage :D

PS.Mnie się tam dobrze gra Aubameyangiem na formacji 4-2-3-1 (2), być może dlatego że dopiero zacząłem grać w 14 i dopiero jestem w 8 lidze :D

Opublikowano

Sąsiedzie z Kalisza (Mieszkam w Powiecie Pleszewskim), doradź mi jakiego napastnika oprócz lewego można brać w bundeslidze pod uwage :D

PS.Mnie się tam dobrze gra Aubameyangiem na formacji 4-2-3-1 (2), być może dlatego że dopiero zacząłem grać w 14 i dopiero jestem w 8 lidze :D

Ja mam Huntelaara.Wolny ale dobry strzał + na główki :D

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Miałem Huntelaara i strasznie kijowo mi się nim grało, może dlatego że grał jako jedyny napastnik w foramcji 4-2-3-1 (2), wypróbuje go w tej 4-1-2-1-2 :)

Opublikowano

Nie twierdze że Abamejang jest słaby tylko jego wartośc nie jest adekwatna do ceny

W moim składzie 4-1-2-1-2 Gra na szpicy Ya Konan oraz Son , nie zawodzą mnie chociaż planuję wymienić jednego z nich na

Mandzukicia ;)

Rafinha lub Jung.

Tak jak kolega wyżej ! Rafinha, tani szybki zwinny. Gdybys jeszcze dla pełnej chemii na prawe skrzydło dał kogoś z Bayernu (Shaqiri, Muller) no to Poezja :)

Opublikowano

Nie twierdze że Abamejang jest słaby tylko jego wartośc nie jest adekwatna do ceny

W moim składzie 4-1-2-1-2 Gra na szpicy Ya Konan oraz Son , nie zawodzą mnie chociaż planuję wymienić jednego z nich na

Mandzukicia ;)

Tak jak kolega wyżej ! Rafinha, tani szybki zwinny. Gdybys jeszcze dla pełnej chemii na prawe skrzydło dał kogoś z Bayernu (Shaqiri, Muller) no to Poezja :)

Nie bierz Mandzukica !!! :D.Huntelaar o klasę lepszy,a jak nie chcesz Huntelaara to bierz Dioufa,wielki,twardy,szybki :D

A rafinha będzie sobie biegał z Kubusiem Błaszczykowskim :D

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Widziałbym tam osobiście Diego z Wolsburga - całkiem dobry jest ;)

Mam pytanko Defensywa z Bundesligi

Schmelzer-Sokratis -Naldo - Rafinha

Bengalio

Co byście zmienili ?

Ja bym Hummelsa na środek (zamiast Naldo i by się komponował z Sokratisem) i na bramkarza starego lecz dobrgo Romka z BVB

Też polecam Diego na środek pomocy :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Shaw, dnia 28 Paź 2013 - 22:04, napisał:snapback.png

Widziałbym tam osobiście Diego z Wolsburga - całkiem dobry jest ;)

Mam pytanko Defensywa z Bundesligi

Schmelzer-Sokratis -Naldo - Rafinha

Bengalio

Co byście zmienili ?

Ja bym Hummelsa na środek (zamiast Naldo i by się komponował z Sokratisem) i na bramkarza starego lecz dobrgo Romka z BVB

Nie polecam Weidenfelera.
Osobiscie mam Adlera i jest o niebo lepszy.
Na defie mam alabe-dantego-hummelsa-piszczka i jest bardzo dobrze zgrana przed nimi mam Luisa Gustawo a przed nim Diego zgranie miedzy defensywa jest fantastyczne :) Polecam Ci wszystkich 6ciu pilkarzy :) A jezeli nie masz na alabe i piszczka to kup na lewo Schmelzera a na prawo rafinie i wykonaj rotacje obroncami aby mieli idealne zgranie :>

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Shaw, dnia 28 Paź 2013 - 22:04, napisał:snapback.png

Nie polecam Weidenfelera.
Osobiscie mam Adlera i jest o niebo lepszy.
Na defie mam alabe-dantego-hummelsa-piszczka i jest bardzo dobrze zgrana przed nimi mam Luisa Gustawo a przed nim Diego zgranie miedzy defensywa jest fantastyczne :) Polecam Ci wszystkich 6ciu pilkarzy :) A jezeli nie masz na alabe i piszczka to kup na lewo Schmelzera a na prawo rafinie i wykonaj rotacje obroncami aby mieli idealne zgranie :>

Osobiście miałem jednego i drugiego i u mnie bynajmniej lepiej broni Romek :>

Pomocnik z ligi niemieckiego do 10k (mam Diego). Zastanawiałem się nad Mkhatarianen (czy jak mu tam) ale nie jestem pewny co do niego :>

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...