Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ech, mam problem.. zmieniłem hasła z tabelce ,,user'' i wywala mi blad w konsoli jak wipsze /start chcialem z hasla terenzo.tk zmienic na inne haslo ale ja debil we wszystkich kolumnach haslo wpisalem.. mozecie dac mi pliki z mysql tabele ,,user'' i wrzucic na jakiś hosting? PLS : << pozdrawiam nagroda: limit like !

A paczki z "orginalnymi" plikami nie masz? tzw. backup

przynajmniej nauczysz sie nastepnym razem robic backup ;)

razerv.png

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A paczki z "orginalnymi" plikami nie masz? tzw. backup

przynajmniej nauczysz sie nastepnym razem robic backup ;)

To nie bądź taki chamski i daj mi te user z ftp :<

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

To nie bądź taki chamski i daj mi te user z ftp :<

Nie możesz po prostu sobie pobrać od nowa całej bazy z tego tematu i wrzucić tylko te tabelki które chcesz? :}

Opublikowano

Nie możesz po prostu sobie pobrać od nowa całej bazy z tego tematu i wrzucić tylko te tabelki które chcesz? :}

chce tabelki user.mdi( i te fmdi) (czy jakoś tak) z ftp. bo zmienilem haslo do mysql a w twoich plikach plików ,,user'' nie widze ;/

//BR3ND

Opublikowano

Pliki są fajne ale mam jeden problem jaka jest ścieżka do pierscienia tp?

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Pliki są fajne ale mam jeden problem jaka jest ścieżka do pierscienia tp?

komenda w grze:

/i 80009

FTP:

usr/home/mt2/share/locale/poland/object/80009

czy jakoś tak, pozdro :)

//BR3ND

Opublikowano (edytowane)

Pliki super ale Terenzo. Pogoń tych hejterów z tematu (Głównie piszących) Pliki zbugowane, Pliki to sam syf ETC.

Tak tak syf, a aktualnie jest kilka serwerów na tych plikach, kliencie etc i mają nawet 1k online więc? Nie piszcie tak bo się kompromitujecie.

@ dodam że łatwo sprawdzić gdy serwer jest na jego plikach. Jest jeden haczyk dzięki któremu wszystko ładnie widać na serwerze że to jego pliki :_)

Edytowane przez Wetin
Opublikowano

Czy ktos mi moze powiedziec co jest wgrane ? Ja normalnie loguje na serwer a gdy kolega chce wejsc na launcherze to gdy wybierze postac wywala go do okna logowania -.- . Wiecie moze w czym jest problem albo jak to naprawic ?

Z góry dziękuje ;]

Opublikowano

Czy ktos mi moze powiedziec co jest wgrane ? Ja normalnie loguje na serwer a gdy kolega chce wejsc na launcherze to gdy wybierze postac wywala go do okna logowania -.- . Wiecie moze w czym jest problem albo jak to naprawic ?

Z góry dziękuje ;]

Kolega musi wchodzić przez launcher hamachi (ta głowa sury).

Opublikowano

Jedyne pliki które są W 1000% dobre !

Korzystałem z tych plików 3 miesiące i ani razu żadnego błędu :)

Jedyny minus tych plików niema niektórych potrzebnych questów np taki jak wybór skilli

Polecam

Opublikowano

Jedyne pliki które są W 1000% dobre !

Korzystałem z tych plików 3 miesiące i ani razu żadnego błędu :)

Jedyny minus tych plików niema niektórych potrzebnych questów np taki jak wybór skilli

Polecam

Na pewno jest ten quest, a co do błędów to luknij na temat pod linkiem od dl sf w spoilerze, masz tam listę błędów tejże wersji plików.

Opublikowano

Czy może mi ktoś pomoc z systeem kostiumów ??

tzn:

mam wgrane po stronie serwera ale po stronie clienta nei i nie mam clienta "TERENZA" PL bo mam inny i teraz nie wiem jak wyciagnac z tego "System Kostiumów" moze mi ktoś podesłac gotowe icony, itd itd.

Prosze?

Opublikowano

tak, jest.

Terenzo możesz wskazać mi dokładną lokalizacje zapisywania haseł?. Przez przypadek usunąłem a mam wgrane inne skrypty dlatego też nie chcę robić ctrl+c ctrl+v.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Terenzo możesz wskazać mi dokładną lokalizacje zapisywania haseł?. Przez przypadek usunąłem a mam wgrane inne skrypty dlatego też nie chcę robić ctrl+c ctrl+v.

root/intrologin.py & uiscript/loginwindow.py

Opublikowano

Pliki mają dużo bugów które moim zdaniem zostały stworzone specjalnie.

Ogólnie fajne padające, niezoptymalizowane i zbugowane pliki.

Jak się nie umie naprawić podstawowych bugów, to się nie powinno brać za tworzenie serwera :s

1351279892-U721655.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...