Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To czemu mam Zostaniesz połączony z serwerem ?

Nie da się pobrać ClienSide v4, ciągle pisze, że muszę czekać 1h, możesz dać na inny hosting ?

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To czemu mam Zostaniesz połączony z serwerem ?

Nie da się pobrać ClienSide v4, ciągle pisze, że muszę czekać 1h, możesz dać na inny hosting ?

Nie mogę, pobierz przez jakąś bramke proxy. :}

Opublikowano

Może mi ktoś wysłać co zmieniło się w plikach v4?

zostało wgrane nowe game 34083 i nowe db 33820 przez co system energii, kostiumy i pety są identyczne jak na globalu - niepobugowane. wgrałem też nowe bronie, zbroje, moby i mapy które wyszły aż do tej pory.

Opublikowano

Nie da się rozpakować ClientSide Winrarem Betą nawet, bo pisze, że uszkodzone. Co jest? Jak rozpakować! Chce pograć!

gx4c.jpg

Opublikowano (edytowane)

Jeśli ktoś ma problem z rozpakowaniem clientside v4, trzeba pobrać tego Winrara; http://www.programosy.pl/program,winrar.html .

Wybierzcie tam Winrar 5.00 Beta 7. Mi już działa.

@Edit

Mam problem, po załadowaniu się paska, klient się wyłącza.

sysser.txt

0715 08:30:14585 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

0715 08:31:15493 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010). Automatic conversion will be attempted.
0715 08:31:20167 ::
uiCube.py(line:117) LoadWindow
ui.py(line:2701) GetChild
CubeWindow.LoadDialog.BindObject - exceptions.KeyError:NeedMoney
0715 08:31:20167 :: ============================================================================================================
0715 08:31:20167 :: Abort!!!!

W VB wyskakuje conetion refused (czy jakoś tak) a wszystko w bazie jest naprawione.
Edytowane przez JaRag
Opublikowano (edytowane)

Czemu jak wypakowywuje z clientside 2 tej drugiej części v4 to pisze, że plik terenzo_files.epk is corrupted? - JUŻ DZIAŁA !

Mam następny problem, bo jak robię postać, wszystko ładnie, gram i mam tę Skrzynię Ucznia.. Otwieram i jest napisane "Nic nie otrzymałeś" czy trzeba edytować questa żeby można było otworzyć?

Edytowane przez ziomo75

gx4c.jpg

Opublikowano (edytowane)

Jeśli ktoś ma problem z rozpakowaniem clientside v4, trzeba pobrać tego Winrara; http://www.programosy.pl/program,winrar.html .

Wybierzcie tam Winrar 5.00 Beta 7. Mi już działa.

@Edit

Mam problem, po załadowaniu się paska, klient się wyłącza.

sysser.txt

0715 08:31:15493 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010). Automatic conversion will be attempted.
0715 08:31:20167 :: ============================================================================================================

W VB wyskakuje conetion refused (czy jakoś tak) a wszystko w bazie jest naprawione.

Ten błąd connection refused wyskoczy z 2 razy i już go nie będzie.Jeżeli ciągle ci bd wyskakiwał sprawdź czy nie dałeś za mało ramu w co wątpie - może masz za mało ramu a np odpalsz 4kanały.

Edytowane przez Crajzoll
Opublikowano

Czemu jak wypakowywuje z clientside 2 tej drugiej części v4 to pisze, że plik terenzo_files.epk is corrupted? - JUŻ DZIAŁA !

Mam następny problem, bo jak robię postać, wszystko ładnie, gram i mam tę Skrzynię Ucznia.. Otwieram i jest napisane "Nic nie otrzymałeś" czy trzeba edytować questa żeby można było otworzyć?

Zmień w item_proto.txt (jest w mt2/db/) przy tych szkatach z ITEM_GIFTBOX na ITEM_QUEST.

Opublikowano (edytowane)

Zmień w item_proto.txt (jest w mt2/db/) przy tych szkatach z ITEM_GIFTBOX na ITEM_QUEST.

Mam następny problem, bo wiesz.. Jak chce założyc strój to mam na sobie coś białego tak jakby białą zbroje. Co jest?

I pieczątki np. Renifera znikają po 1 s jak dodam z navi.

Edytowane przez ziomo75

gx4c.jpg

Opublikowano (edytowane)

Mam następny problem, bo wiesz.. Jak chce założyc strój to mam na sobie coś białego tak jakby białą zbroje. Co jest?

I pieczątki np. Renifera znikają po 1 s jak dodam z navi.

Żeby ci pieczęcie nie znikały zrób tak:

To jest ukryta treść, proszę

^^ w item proto

A co do stroi,nie masz dodanych ich w kliencie

Edytowane przez Crajzoll
Opublikowano (edytowane)

Dobra olać te conetion refused.

Bardziej chodzi mi o ten błąd bo nie mogę zalogować się do gry.

Mam problem, po załadowaniu się paska, klient wyłancza się

sysser.txt

Edytowane przez JaRag
Opublikowano

Dobra olać te conetion refused.

Bardziej chodzi mi o ten błąd bo nie mogę zalogować się do gry.

Mam problem, po załadowaniu się paska, klient wyłancza się

sysser.txt

Pobierz moje pliki clientside. Powinno wszystko działać.

Opublikowano (edytowane)

Żeby ci pieczęcie nie znikały zrób tak:

To jest ukryta treść, proszę

^^ w item proto

A co do stroi,nie masz dodanych ich w kliencie

Mam clienta z PL`a i clientsidy wgrane więc jak?

PIECZĄTKI NP. BOCZUSIA ITD. ZNIKAJĄ JAK DODAM SOBIE PRZEZ NAVI DO DOZO!

JAK ZMIENIC ICH CZAS, BO O TO CHODZI, ŻE CZAS MAJĄ MAŁY. JAK ZMIENIĆ ŻEBY BYŁY NA ZAWSZE?

Edytowane przez ziomo75

gx4c.jpg

Opublikowano (edytowane)

to wgrywam i odapal mi autopatcher bo surka korzysta z binki a nie exe w dodatku log mi wypierdala

Edytowane przez MichiosPBE

PonuryMech_eune_83_3_logo.png

Opublikowano (edytowane)

PIECZĄTKI NP. BOCZUSIA, RENIFERÓW I INNYCH ITD. ZNIKAJĄ JAK DODAM SOBIE PRZEZ NAVI DO DOZO!

JAK ZMIENIC ICH CZAS, BO O TO CHODZI, ŻE CZAS MAJĄ MAŁY. JAK ZMIENIĆ ŻEBY BYŁY NA ZAWSZE?

Edytowane przez ziomo75

gx4c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...